2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
سلام آنای عزیز خوبی؟ بچه های نازت چطورن؟  من ۱۸ تا جنین فریز سه روزه دارم دلم میخواست دکتر بلا ...

عزیزم اصرار به بلاست نداشته باش به نظرم جنینت اوکی باشه فرقی نداره سه روزه و بلاست..... 

میتونی پیشنهاد بدی اما اصرار نکن..... 

تهش به دکترت و جنین شناست بسپار.... 

انوکسا معمولا بعد انتقال شروع میشه میتونی ازش بپرسی ببینی داری بعد انتقال یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم آخه ماهیت میکرو این هست که تمام جنین ها محتوای ژنتیکی سالم ندارن، قشنگ خرج اضافی هسن همین جو ...

آره عزیزم..... 

میدونم اتفاقا من خیلی قبول ندارم دستکاری جنین رو..... 

فقط چون گفته بود مشکل داشته جنینا شک کردم.... 

اوکی پس من منظورشو اشتباه برداشت کردم..... 

فکر کردم مشخص شده جنیناش ممکنه مشکل داشته باشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی من جواب ازمایشم منفی شده دیروزم پرید شدم رفت یک هفته است کارم فقط گریه بود   &nbs ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما امیدتو از دست نده....

انشالله به زودی خدا به بهترین شکل ممکن برات جبران میکنه..... 

رفتم خریدم اما یه هفته اون قبلی رو زدم یعنی تاثیر نداشته؟؟؟ فردا انتقال دارم استرس گرفتم 

عزیزم نگران نباش..... 

اگه اثر نکرده بود به خونریزی می افتادی..... 

من همشون رو هنوز دارم 8 هفته هستم .برای این پرسیدم هنوز مصرف میکنم دکتر نگفته کی باید قطع کنمb6 و b1 ...

عزیزم بعضیا بعد انتقالم داشتن..... 

من ن اشتم..... 

حالا از دکترت بپرس..... 

اما نگران نباش مامان خانوم..... 

سلام. من پنجشنبه پانکچر شدم وکلا چهارتا تخمک داشتم امروز زنگ زدم تعداد جنینام و روزانتقالو بپرسم گف ...

بعد پانکچر نگفتن کی بری انتقال؟ 

بله میخ ان ۵روزه برات اننقال بدن.

من اول قراربود ۳روزه باشه کنسل شد جنینام ضعیف بودن و گفتن باید بلاست بشن بلاست نشدن هیچکدوم.برا شما انشالله ۴تا جنین خوب بشه.۵روزه اگه بشن بهتره

یا رب العالمین
سلام. من پنجشنبه پانکچر شدم وکلا چهارتا تخمک داشتم امروز زنگ زدم تعداد جنینام و روزانتقالو بپرسم گف ...

خوب احتمالا میخوان بلاست بشه که روز پنج گفتن بری.... 

عزیزم انرژی + بفرست..... 

انشالله که همه به مرحله بلاست میرسن..... 

بعد پانکچر نگفتن کی بری انتقال؟  بله میخ ان ۵روزه برات اننقال بدن. من اول قراربود ۳روزه باشه ...

ن گفتن شنبه زنگ بزنم بپرسم.اخه میترسم ب روز پنجم نرسن.شاید کلا یدونه جنین هم شده اگ همونم خدانکرده نشه چی😢😢

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
اره عزیزم باید یکی شو ریداکت کنم‌ میترسم.تو سونو ساک ساک رو پیداکرد رشد نکرده بود.اندازه تقریبا جنین ...

عزیزم شایدم چک کنه ببینه رشدش متوقف شده نیازی به ریداکت نشه.... 

توکل کن به خدا انشالله که همه چی عالی پیش میره..... 

خوب احتمالا میخوان بلاست بشه که روز پنج گفتن بری....  عزیزم انرژی + بفرست.....  انشالله ...

اگه ضعیف باشه میزارن بلاست بشه یا اگه کیفیتش خوب باشه؟؟؟

انشالله هرچی ک خدابخاد

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
مرددم با این وضعیت گرونی نگه دارمش یا نه  شما راضی هستید از دومی ؟

عزیزم ببین میفهممت..... 

نمیتونم جای تو تصمیم بگیرم...... 

چون هیچ کس جای دیگری نیست..... 

اما خودمو جات میذارم و حس خودمو میگم. 

ما خودمونم شرایط مالی سختی داریم اما من حتی یه لحظه هم به سقط فکر نکردم....

همه زندگیمو میدم برا هر دوشون..... 

ببین عزیزم هر دوشون برا من معجزه محسوب میشن..... 

من شخصا خودم خیلی بهم فشار میاد اما یه نگاه بهشون میندازم همه خستگیم از تنم میره..... 

اما خوب دیگه بعد پسرم که دیدم غیر ممکن نیست بارداری ما، همه جوره مواظبم دیگه سومی نیاد چون واقعا تصورشم نمیتونم بکنم از پسش بر بیام اما با وجود این همه محافظت که احتمال باردار شدنم دیگه واقعا صفره اگه با گرد افشانی بازم باردار بشم بازم به سقط فکر نمیکنم..... 

ببین بارداری ماها معجزست پس گلامونم معجزن... 

اگه لایقشون بشیم باید قدر بدونیم..... 

من نمیخوام کسیو قضاوت کنم..... 

اما به نظرم سقط رو فقط اونایی میتونن بهش فکر کنن که میدونن راحت باردار میشن اما به جای جلوگیری کردن ببخشینا خودخواهانه رفتار میکنن و راحتن بعد راحت میرن به سقط رو میارن..... 

اما من شخصا سر پسرمم که باردار شدم هنوزم باورم نمیشه با اون شرایطم میشد باردار شد.... 

اونم ما با اون همه مشکل و مانع سر راه بارداریمون...... 

الان دیگه واقعا شانس بارداری رو صفر کردیم..... 

اما به این نتیجه رسیدم واقعا غیر ممکن مطلق نداریمممممم..... 

بازم فکراتو بکن واقعا سخته..... 

غیر بحث مالی مسولیت بچه ها سخته..... 

خوب تربیت کردن کلا خیلی سخته..... 

خوب بزرگ کردن واقعا همت میخواد جدای از بحث مالیش.... 

انرژی روحی روانی به نظر من مهمتره..... 

انشالله که همه جوره از پسش بر میایی..... 

بازم خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری...... 

خوب فکر بکن بعد تصمیم بگیر...... 

یا بازم مثل دفعه قبل به خدا بگو بهترین راه رو جلو پات بذاره!!!!!! 

اون دفعه ضرر نکردی انشالله این دفعه هم بهترینها براتون اتفاق میفته.....