2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  شما هم قبل و بعد بارداری اسپرین داشتید؟؟؟

عزیزم نه همه لزوما ندارن..... 

من حتی مشکل انعقادیم داشتم اما چون بهم نمیساخت نداشتم..... 

اما انوکسوپارینو نه ماه تمام داشتم چه بارداری با آی وی افم چه طبیعیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من امپول پروژسترونم رو یخچال میزارم اما کمی حالت سفت و سرد میشه خیلی اما تا در میارم از یخچال ...

والا میدونم نباید گذاشت..... 

یادمه دکترم گفته بود کریستاله نشن میشه استفاده کرد به نظرم بهتره جایگزین کنی یا لااقل از داروخونه بپرس ببین خراب شدن یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینارو برا من ننوشته بود فقط همون پروتئین اس و سی نوشته بود 

خوب شاید چون با همین دو تا مشکلت رو شده نداده.... 

برا من این دو تا نرمال بودن اما mthfr و pai1 مشکل داشتن.... 

این دو تا تست هزینشم بالاتره شاید دیگه نیازی نیست ننوشته دیگه..... 

والا میدونم نباید گذاشت.....  یادمه دکترم گفته بود کریستاله نشن میشه استفاده کرد به نظرم بهتره ...

رفتم خریدم اما یه هفته اون قبلی رو زدم یعنی تاثیر نداشته؟؟؟ فردا انتقال دارم استرس گرفتم 

سلام، من این ماه انتقال دارم، به نظرت قبلش چه کارایی انجام بدم و چی بخورم؟ از آمپول پروژسترون هم میت ...

عزیزم والا خوب خیلی فرق ندارن آمپول و شیاف.... 

اما معمولا وقتی کسی شیاف داره و به لک میفته تبدیل به آمپولش میکنن شاید چون سریعتر جذب میشهذاما شاید شرایط نرمال باشه فرقی نکنه.... 

اما خوب شیافم سختیای خودشو داره.. 

حتما باید بعدش دراز بکشی.... 

بعضا میبینی واقعا شرایطشو نداری بلافاصله دراز بکشب. 

باز به دکترت بگو عزیزم.... 

ببین صلاح میدونه..... 

و اما در مورد انتقال..... 

اولا خودتو سرگرم کن برا بعد انتقال..... 

هر چی استرست کمتر باشه بهتره..... 

مایعات زیاد بخور..... 

تغذبه سالم و مناسب طبع داشته باش..... 

از کسیم تقلید نکن.... 

چیزای عجیب غریب که بدنت عادت نداره نخور..... 

استراحت مطلقی نباش اگه کارم نمیکنی لااقل یه بند نخواب..... 

هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن..... 

انرژی + خیلی موثره.... 

عزیزم من ۳-۴ ماه قبل شروع سیکل داشتم.....  بعدشم که شد انوکسوپارین بعد انتقال.....

من همشون رو هنوز دارم 8 هفته هستم .برای این پرسیدم هنوز مصرف میکنم دکتر نگفته کی باید قطع کنمb6 و b12 رو

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

سلام. من پنجشنبه پانکچر شدم وکلا چهارتا تخمک داشتم

امروز زنگ زدم تعداد جنینام و روزانتقالو بپرسم گفتن سه شنبه بیا

تعدادشو نگفتن

یعنی میخان بزارن پنج روزه بشه؟؟امکان داره تا س شنبه از بین بره جنینا؟؟

ممنون میشم جواب بدید

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
سلام دوستان  سلام آنای عزیز  منو یادتون میاد البته کاربریمو‌ یادم رفته بود یه بار دیگه ا ...

ایجانمممممممممم..... 

عزیزمممممممم..... 

وای خیلی خوشحال شدم برات عزیزم...... 

ببین عزیزم سخته اما تو که معجزه خدارو دیدی باور کن اینم میگذرونی.... 

سخته اما میگذره..... 

من خودمم خیلی دست تنهام اما الان به خودم میگم تو این شرایط اگه دخترم تنها بود تحمل براش سختتر بود بازم داداشش همبازیشه..... 

خیلی تو روحیش تاثیر + داره واقعا نگهداشتن بچه ها تو خونه سخته تنها باشن سختترم هست...... 

برا همین این خودشم یه حکمته.... 

سلام دوستان  سلام آنای عزیز  منو یادتون میاد البته کاربریمو‌ یادم رفته بود یه بار دیگه ا ...

دوستای گلم که به معجزه باور ندارین بیایین اینم ته معجزه!!!!!!!! 

فکر کن دکترا بهش گفته بودن بچت مشکل داره باید سقط کنی!!!!!!!! 

الان دومیم بارداره!!!!!! 

اونم طبیعی!!!!!

با شرایطی که باورش سخته!!!!!! 

ای جون عزیزم سه قلو شد  دکتر نگفت کجا بوده اون ساک چرا تا حالا ندیده بودش

اره عزیزم باید یکی شو ریداکت کنم‌ میترسم.تو سونو ساک ساک رو پیداکرد رشد نکرده بود.اندازه تقریبا جنین مونده بود.اون دوتاساک رشد کرده بودن.تو سونو قلب هم دوتاساک کنارهم بودن دیده سدن حالا اون پشت ها بوده یاچی خولاصه حسابی شوکه شدیم و فکرم درگیره واسه ریداکت

چشم عزیزم اما من جنین فریزی دارمو میخام اونارو انتقال بدم نمیخام دوباره شروع کنم ینی دکترم اشتباه ک ...

آهان خوب..... 

نه تو انتقالم سیکل لانگ داریم..... 

نگران نباش عزیزم..... 

آهان خوب.....  نه تو انتقالم سیکل لانگ داریم.....  نگران نباش عزیزم.....

ممنون مهربونم😗😗😗

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
غلظت خون‌هم‌داشتم الان هیچ دارویی مصرف نمیکنم نرفتم دکتر فعلا امروز قرره برم ولی نمیدونم برای چی برم ...

عزیزم برو دکتر منم دومیو طبیعی باردار شدم بهم تا نه ماه انوکسوپارین بازم داد......