2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
عزیزم من سه ماه بعد خراش (با هیسترو) انتقال داشتم.....  خراش تو مطب ماندگاریش میگن کمتره اما ب ...

واقعا ممنونم ازت ..خیالم راحت شد😍 اخه میگن مث ی زخم میمونه..گفتم زخم ک خیلی زود ترمیم میشه

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
سلام دوستای گلم .. بچه ها من خیلی واسه اینکه درمانو شروع کنم عجله دارم😁😁😁 بهم گفتن دومین روز پر ...

سلام نه کاری نکن منم عجله دارم اما ازچه نوعی. 😑😑😑من موعدم گذشته ونازمیکنه بیادتادوره روشروع کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستایی که حالت تهوع داشتین راه حلی واسه بهبودیش ندارین من دارم میمیرم از درد اینقد اوق میزنم ازحال ...

نازنین جون من هل بغلم بود تو قوطی بو میکردم یا لیمو ترش یا گلاب اینارو امتحان کن 

قرص دمیترون بخور هر ۸ساعت فقط مواظب یبوست باش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها من فردا صبح انتقال دارم  لطفا نكات لازم رو بهم بگيد  بخصوص كسايي كه انتقالشون مثب ...

عزیزم فقط فکرای خوب خوب..... 

سرگرمی برا خودت جور کن..... 

مثلا کتاب بخون..... 

یا هر چیزی که ذهنتو مشغول کنه.... 

یه بند نخواب..... 

هر از گاهی تو خونه دور بزن..... 

تغذیه سالم و مناسب طبعت داشته باش..... 

چیزای جدید و عجیب غریب که بدنت بهش عادت نداره نخور..... 

انشالله به زودی خبر بتای +ت رو بدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلیا میگن نیازنیس نمیدونم والا  دکتر نوشت دیگه منم انجام دادم ۹۸تومنم هزینش شد زیاد گرون نبود ...

پیش دکتر غدد بودم، هی میپرسیدم این چیه، اون چیه؟ بهم گفت اصلا خودت رو درگیر این چیزا نکن. گفت الان یه نطریه هست که اینقد آرمایش و سونو نیاز نیست. گفت استرس انتظار واسه جواب اینا بدتره. بعد بهم گفت من مامانم نه ازمایش تیروئید داده نه سلفری نه سونو. بعد به خودش اشاره کرد گفت ببین نتیجه اش خیلی هم بد نبود. خدایی خیلی دکتر ماهی هست. دکتر گنجی زاده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من فردا صبح انتقال دارم  لطفا نكات لازم رو بهم بگيد  بخصوص كسايي كه انتقالشون مثب ...

راستی سعی کن یبوستم نشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من برا انتقال امپول داشتم که جای امپولام که عفونت کرد برام شیاف تجویز کردن. روز ۸ و ۹ و لک د ...

عزیزم اولا آلارم بذار چون پروژسترون مهمه..... 

والا اللن اگه دوتاست یا همونو ادانه بده یا از فردا بازم سه تا بذار یا اگه بازم به لک افتادی سه تا بکن..... 

اما دیگه حواست باشه نوسان ایجاد نکنی..... 

چون افت پروژسترون خوب نیست..... 

باشه لیاناجون مرسی انجام میدم ...دمیترون یبوست میاره ؟ 

خواهش میکنم  عزیزم 

بله یبوست میاره ولی خب چون تهوعت زیاد بخور ولی مصرف سبزی و کاهو  و روغن زیتون رو ببر بالا لواشک و آلو بخور چند روز بخور تا ایشالا تهوع قطع بشه 

خوراکی های چرب اصلا نخور اگه میتونی بیشتر کبابی بخور یه مدت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پیش دکتر غدد بودم، هی میپرسیدم این چیه، اون چیه؟ بهم گفت اصلا خودت رو درگیر این چیزا نکن. گفت الان ی ...

درست میگه بخدا قدیما هیچی نبوده نه ازمایشی نه سونوئی این سلفری وامینو هم شده منبع درامد ...ولی ازبس که غذاهامون واب وهوامون بده واینقد روزانه صدنوع پارازیت وامواج دورمونن نگران میشیم و باحرف دکتر پیش میریم که حداقل بعدا خودمونو واسه کوتاهی کردن سرزنش نکنیم ...ایشاالا همه ی نینیا سالم وسلامتن منم ازمایش تیرویبد  دادم فردا اماده میشه ببینم پایین اومده 

سلام عزیزم بله خیلی عجیب بود جنین شناس گفت پی جی اس کردم جنینات سندرومی بودن! درحالیکه سابقه نداریم ...

مشورت بگیری بهتره عزیزم..... 

انشاللله بهترینا پیش پات گذاشته بشه..... 

خواهش میکنم  عزیزم  بله یبوست میاره ولی خب چون تهوعت زیاد بخور ولی مصرف سبزی و کاهو  ...

فداتشم عزیزم 😘ممنون واقعا حالم داره بدترمیشه نمیتونم دیگه تحمل کنم اتفاقا چندروزی غذای درستی هم نخوردم دلم عذای نونی میخواد ولی اونم نمیتونم بخورم .باشه عزیزم ممنون بابت راهنماییت خداکنه بهتر بشم 

سلام عزیزم برای مشکل ایمنی و انعقادی شما چه داروهایی مصرف کردی ؟

بذا ایمنی بارداری اولم پردنیزولون داشتم و سرم آی وی آی جی..... 

برا انعقادی قبل شروع سیکل چند ماه ب۶ و ب۱۲ و بعد انتقالم تا آخر بارداری انوکسوپارین..... 

بارداری دومم که طبیعی بود از وقتی فهمیدم باردارم تا آخرش انوکسوپارین.... 

پردنیزلون هم احتیاطا تجویز شد که ذات الریه کردم اونو قطع کردن....