2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
عزیزم یعنی شما یه هفته بعد از انتقال تازه پردنیزولون رو شروع کردین ؟ قبل از انتقال و هفته اول انتقا ...

عزیزم من یه دوره قبلش داشتم یعنی حدودا یهماه و خورده ای قبل پانکچر..... 

چند روز قبل پانکچر پرد به مرور قطع شد.... 

ازهفته دوم انتقال مجدد شروع شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آرا عزیزم. پریود میشم.....  البته من برا آندومترویزم دارو میخورم که مثلا پریود نشم اما متاسفان ...

وای من اطلاعاتم خیلی کمه درمورد اینچیزا😐

چرا نباید پریود شی؟

پریودی قطع بشه بدن تازه با مشکل روبه رو میشه

من از همین الان غصه روزی رو میخورم که دیگه پریود نمیشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم از توصیه ت راستی عزیزم شما برای خوردن استرادیول ها بینشون ۸ ساعت فاصله مینداختین؟

والا من نه.... 

دو تاداشتم و با هم میخوردم..... 

اما معمولا کسایی که مشکل آندومتر و ضخامت دارن توصیه میشه منظمتر باشه..... 

دکتر من گفته بود دو تا رو با هم هم میتونم بخورم جدا هم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هر دو رو یه آزمایشگاه انجام دادی؟  بعد آی یو آی که کردی هایپر نشدی؟

نه دوتا آزمایگاه متفاوت.

ولی اعداد حداقل و حداکثرشون یکی بود

نه بعد ای یو ای هایپر نشدم.همون موقع ای یو ای هم دکتر گفت یکی دو تا فولی بالغ بیشتر نداری

مرسی عزیزم اکه دوتا اسپرین ۸۰ باهم بخورم تو یه روز خطرناکه؟ یک شنبه انتقال دارم گفتم فردا جای اون چن ...

نه عزیزم همون یه دونه تو بخور..... 

وای من اطلاعاتم خیلی کمه درمورد اینچیزا😐 چرا نباید پریود شی؟ پریودی قطع بشه بدن تازه با مشکل روبه ...

عزیزم من آندومتریوز داشتم شرایط من فرق میکنه..... 

من پریود میشم احتمال برگشتن آندومتریوزم هست.... 

برای اینکه برنگرده بهتره پریود نشم.... 

نه دوتا آزمایگاه متفاوت. ولی اعداد حداقل و حداکثرشون یکی بود نه بعد ای یو ای هایپر نشدم.همون موقع ...

عزیزم پس طبیعیه انقدر اختلاف به هر حال آزمایشگاها مختلف بودن..... 

یه جام انجام بدی میتونه اختلاف باشه چه برسه دو جای مختلف..... 

تقویتی هم خوردی چیزی زخیرت چنده امپول چی زدی

مغزیجات و شیرانگور و ارده و کنجد و دارچین و.. با قرصای ویتامین 

مشکل ذخیره ک تاحالا نداشتم ولی عددشو نمیدونم.. امپولم فقط سینال دادن و اچ ام جی

س تا هم ستروتاید

و دوروزقبل تخمککشی اچ سی جی دادن با ی امپول دیگه ک اسمش یادم نیس

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
ماهک جون ۲۰ کیلو رو‌تو چه مدت کم کردی ؟ من تا حالا ۱۵کیلو رفتم بالا همش میگم زایمان کردم سریع ...

سلام عزیزم به سلامتی کم مونده نی نی تو بغل بگیریا...خداروشکر

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین