2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ملیکاجون نگران نشو ایشالا نینی سالمه من خودم کلی تاپیک خوندم اتفاقا یکی هم ریسکش ۱به ۸بود رفته بود س ...

ان شاالله که مشکلی نباشه.خواه ناخواه خیلی فکرمو مشغول کرده

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم سری دوم جنین بلاست برام انتقال دادم اما منفی شدم....  اما دفعه سوم جنینام ۴روزه بودن و ...

این مثبت شدن به چی بستگی داره پس ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم برای درمان رحم سرد و طبع سرد چه کارهایی انجام دادی چیا خوردی عزیزم؟؟

عزیزم در کل چون طبعم سرد بود کلا سردیجات رو حذف کردم.... 

حتی بعد انتقالم فقط گرمی خوردم. فقط مرغ و ماهی که سری بودن اونارم باادویه جات اصلاح کردم.... 

من تا ماه سوم بارداریمم گرمی خوردم بعدشدیگه حس کردم طبعم برگشته به سمت گرمی دیگه اعتدال رو رعایت کردم... 

یعنی اینو باید خودت تشخیص بدی..... 

چون ممکنه مثلا برا شما زودتر طبعت اصلاح بشه یا دیرتر..... 

بعدش من کلا کمربند شتر میبستم..... 

جوراب پشم.... 

لباس پوشیده..... 

موقع پریودی حموم نرفتم خودمو نشستم..... 

بعد نزدیکی و حموم بلافاصله آب نخوردم..... 

کلا آب سرد رو کنار گذاشتم و فقط آب ولرم میخوردم..... 

خلاصه خیلی رعایت کردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون کمپرس یخ چجوریه؟یخ بسته بندیا که داروخونه میفروشه یا یخ خشک؟ چه مدت یخ روی بیضه باشه؟

عزیزم بستگی به شرایط داره همسر من از همونا میذاشت البته نه مستقیم از رو لباس زیر.... 

یه ربع اینا میذاشت..... 

اگه اذیت کرد چون شنیدم همسر بعضی دوستان اذیت شدن اونا میتونن فقط با آب سرد بشورن..... 

خلاصه خودش عیار دستش میاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به افزایش وزن خودت نیست استرس نگیرین.....  من کلا تو بارداریام 7-8 کیلو کلا اضافه میکردم ...

اره برای خودم ناراحتم 😂😂لاغر کردن خیلی سخته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
کریستاله یعنی چی عزیزم  اخه من چون خونمون گرمه میزارم آمپولای آنوکساپارین رو تو یخچال

عزیزم من انوکسوپارینارو تو یخدان میذاشتم توشیخ میذاصتم و توش دماسنج داشتم دماش بالای 25 میرسید یخ رو عوض میکردم..... 

بعضی دوستانم تو درب یخچال میذاشتن..... 

انوکسان فکر نکنم کریستاله بشه نمیدونم دقیقا من پرزوژسترون رو گفتم.... 

که زیر 30 باید نگهداشت..... 

دوستایی که حالت تهوع داشتین راه حلی واسه بهبودیش ندارین من دارم میمیرم از درد اینقد اوق میزنم ازحال ...

عزیزم والا سیرابی کلا میگن خوبه من میخوردم..... 

دکترمم گفت خوب کاری میکنی.... 

البته زیاده روی نمیکردم..... 

مثلا هر دفعه که چهار پنج تیکه سیرابی با آبش میخوردم تا یه هفته اوکی بودم.... 

زنجفیلم شنیدم میگن خوبه... 

حالا باز دوستانیکه بروزترن شاید بهتر بتونن کمک کنن..... 

دوستایی که حالت تهوع داشتین راه حلی واسه بهبودیش ندارین من دارم میمیرم از درد اینقد اوق میزنم ازحال ...

راستی یه چیزم بگم شاید به درد بخوره.... 

کسیکه تهوع داره خصوصا صبحها بهتره قبل اینکه از رخت خواب بلند بشه یه چیزی مثل نون خشکی چیزی بخوره..... 

من نون سنگگ رو تیکه کرده بودم و خشک کرده بودم و کنار تختم بالا سرم گذاشته بودم. صبح همون طورکه دراز بودم چندتیکه میخوردم بعد ازجام بلند میشدم..... 

اینم کمکم میکرد.... 

انشالله برا شمام اینا جواب بدن..... 

عزیزم والا سیرابی کلا میگن خوبه من میخوردم.....  دکترمم گفت خوب کاری میکنی....  البته زی ...

ممنونم اناجون ...راستش منم دوبار سیرابی خوردم ولی چون ازقبل هم با اکراه وبه زور همسرم میخوردم بدم میاد ازسیرابی ...حالا باز امتحان میکنم ببینم فقط میترسم تا اخرش باهام بمونه 😢

راستی یه چیزم بگم شاید به درد بخوره....  کسیکه تهوع داره خصوصا صبحها بهتره قبل اینکه از رخت خو ...

اره منم دوبار امتحان کردم خوب بود ...اخه من لوکسین میخورم باید ناشتا باشم مشکلی نداره قبل قرصم یه تیکه نون بخورم ؟ 

خدا خیرت بده آنا جون. آره عزیزم. دقیقا یه وقتایی همینجوری که میگی. تیر میکشه اما یه وقتایی یه جوری ت ...

نه عزیزم اصلا نترس..... 

من دو تا زاییدم هیجیمم نشددددد..... 

خخخخخخخخ.... 

تازه سر پسرم کلا انقباضام بیشترم بود حتی تا ۴ عدد ایزوپرینم داشتم اما شکر خدا میبینی اون روزا گذاشتن..... 

راستی یه چیزم بگم شاید به درد بخوره....  کسیکه تهوع داره خصوصا صبحها بهتره قبل اینکه از رخت خو ...

عزیزم میدونی چطوریه من شبا بادرد میخوابم تا صبح اگه بیدارنشم خوبه ولی نصفه شب که بیدارمیشم دوس دارم بشینم گریه کنم کاری هم ازدستم برنمیاد به جای بهتر شدن هرچی هفته هام جلوتر میره به بوی غذاهاحساس ترمیشم وحالت تهوعم بیشتر میشه 

درست میگی عزیزم خداکنه برای من همون 10-12تابشه اینبار, اخه سری قبل کلا5تابود یکیشم خراب. 

انشالله دفعه بعد عالین.... 

من بار سوم عالی بودن.....