2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
مرسی گلم ،این راه برای همه ما شده پر از استرس و نگرانی 

خوب عزیز دلم باید مدیریتش کنیم..... 

ببین تا میتونی استرس رو کمتر کن چون بارداری تو بهترین شرایط و بدون مشکلترین حالتشم کلی استرس داره چه برسه خودمونم بیشتر کنیم استرس رو... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفتم سونو ساک بارداری بود ولی جنین دیده نشد5هفته بودم گفت اطراف رحمت خونریزی میبینم ک ب نظرم مال دیر ...

پس خیالت راحت باشه.... 

فقط استراحت مطلق و پروژسترون کنترلش میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا تو ران جرات ندارم 😅 حس میکنم دردش بیشتره

خوب دردش بیشتره اما خوب یه فرصتی بهت میده..... 

دردش هر چی باشه از تزریق تو شکمت که قلمبه قلمبه و سفت شده بهتره..... 

ببین من قسمت داخلی رونها و قسمت نرمش میزدم..... 

یا بالا و پایین نافت بزن..... 

یه جوری شرایط رو مدیریت کن چاره ای نیست تا نه ماه باید اداره کنی..... 

آخی عزیزم، کاشکی جوجه بعدیه منم ثابت کنه😅😅😅

آمیننننننننن عزیزم..... 

آنا جون من الان داخل سیکل بلند تخمک کشی هستم و الان ۳ روزه دارم سینافکت میزنم ،۴ آذر نوبت سونو دارم ...

آهان عزیزم فکر کردم بارداری.... 

به فال نیک بگیر عزیزم..... 

آنا جون من الان داخل سیکل بلند تخمک کشی هستم و الان ۳ روزه دارم سینافکت میزنم ،۴ آذر نوبت سونو دارم ...

عزیزم شما پیغام دوستمون رو رپلای کردی من یه کم قاطی کردم..... 

یعنی الان تو سیکل پانکچری..... 

عزیزم دقیقا متوجه نشدم سوالت چیه! 

مرسی عزیزم ،سوال جدیدموو جواب میدی😘😘😘

عزیزم من سوالارو بدون توجه به نام جواب میدم احتمالا جواب دادم نمیدونم دقیقا سوالتون چی بوده..... 

ممنون میشم اگه جواب ندادم سوالو رپلای کنی و یاداوری کنی..... 

عزیزم من ۴ روز انتقال دادم ، دیشب از درد پریودی از خواب پریدم ، بعد اروم شد، الانم درد ندارم ، یکم ت ...

عزیزم سوالم این بوددد . @تورک_آنا    

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم من سوالارو بدون توجه به نام جواب میدم احتمالا جواب دادم نمیدونم دقیقا سوالتون چی بوده.....&nbs ...

ریپلای کردم عزیزم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم میشه درمورد ریداکت توضیح بدی؟

عزیز دلم اگه تعداد جنین گرفته شده زیاد باشه و بسته به شرایط رحم تشخیص بدن زیاده و ریسک زایمان زودرس هست تعداد اضافیو ریداکت میکنن یعنی با تزریق داخل رحمی به جنین رشدشو متوقف میکنن.... 

نه عزیزم هنوز انتقال انجام ندادم  مرسی عزیزم همچنین😘😘 تخمک کشی یا همون پانکچر شدی عزیزم؟

قربونت عزیزم. 💙 نه منم فعلا دارم آمپول اچ ام جی میزنم روز پنجممه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون انا جان. موارد مشابه ما دیدین که جنین رشدش ضعیف باشه و بلاست نشه؟

عزیز دلم خوب دقیق نمیشه گفت وقتی جنین رشد نکرده و به بلاست نرسیده حتما مشکل داشته چون بعضا میبینی همون جنینی که تو انکوباتر نتونسته رشد کنه و به مرحله بلاست برسه اگه تو رحم گذاشته بودن میرسید یا بر عکس..... 

خیلی پیچیدست عزیزم..... 

شاید بهتر باشه دفعه بعد همه جنیناتو به بلاست نرسونن و یه تعداد رو زودتر انتقال بدن.... 

عزیز دلم خوب دقیق نمیشه گفت وقتی جنین رشد نکرده و به بلاست نرسیده حتما مشکل داشته چون بعضا میبینی هم ...

از اول قراربود ۳روزه انتقال بدن وقتی رفتم برا انتقال گفتن کنسله جنیناتون ضعیفن باید بلاست بشن.اخه از ۸تاتخمک گفت ۶تاش تزریق شده ۳تاجنین شده گفتن اگه انتقال هم میدادین رشد نمیکرد

یا رب العالمین
ممنون انا جان. موارد مشابه ما دیدین که جنین رشدش ضعیف باشه و بلاست نشه؟

من خودم سری دوم جنین بلاست برام انتقال دادم اما منفی شدم.... 

اما دفعه سوم جنینام ۴روزه بودن و +شدم....

اصلا نمیشه گفت جنین بلاست شانسش بیشتره یا مثلا ۳ روزه کمتره.....