2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
عزیزم اصلا ناامید نباش کار خدا نشد نداره چرا اینقد ناامید حرف میزنی مگه ذخیره ی ۱/۲ کمه اخه دختر خوب ...

قربونت برم چقدرحرفات بوی مهربونی میدن ممنونم, شرمندتونم ماهاهمدردیم ومن چقده زود داشتم جامیزدم. نمیدونم کمه یانه خدا خودش کمک کنه اینبارجواب بگیرم. 

خیلی استرس دارم اینوکنترل کنم حله. انشالله خودتم مامانی عزیزم .😍😍😍

اینبارنمیدونم خیلیا حرف توروزدن خداکنه مامان شم. 😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلهره ت برا چیه؟به این فکر کن که دیگه کم مونده تا مامان شدنت

نمیدونم والا, دست خودم نیست اصلا هی دارم بپر بپرمیکنم زودترپریودشم. 😂😂

انشالله خدا ازدهنت بشنوه عزیزم ,باتودلی نازت دعاکن. 🤗🤗😍😍😘😘

اره برج ۴ ولی متاسفانه از ۸ تا تخمک دوتا جنین که وقتی پی جی دی کردن گفتم مشکل داره وهمه چی به فنا رف ...

وااای عجب, حتناشوهرت هم خیلی ضعیفه که دوتاجنین داشتی. کاش بدون پی جی میزاشتن واست. خیلی ریسکه من که دلم نمیخواد اونو. 😬😬😬

کاملا موافقم. فقط مشکل اضافه میکنن. خب ما سیزده ساله ازدواج کردیم. خودمون چیزی نگفتیم اما خب خودشون ...

عزیزم خیلی ناراحت کننده است . ما هم دوازده ساله ازدواج کردیم اما خداروشکر خانواده همسرم با اینکه میدونستن مشکل داریم دخالتی نمیکردن فقط سعی میکردن آرامش بدن وقتی هر سری منفی میشد میگفتن اصلا مهم نیست مگه همه چیه زندگی بچه است ؟ هربار که میخواستم شروع کنم به خواهرشوهرم میگفتم ساعتها میشست نصیحت میکرد که به خودت آسیب نزن رها کن ولی من عروس یه دنده و حرف گوش نکنی بودم😆 دوباره از اول شروع میکردم و غم و غصه و آه و ناله منو مجبور بودن تحمل کنن😁 شاید بخاطر همینه که این مساله برام کمرنگ شده و اصلا اهمیتی نداره 

عزیزم خیلی ناراحت کننده است . ما هم دوازده ساله ازدواج کردیم اما خداروشکر خانواده همسرم با اینکه مید ...

آخه از اولشم هی خواهر شوهرم تیکه مینداخت که ما به داداشم گفتیم یکی از دختر دایی هامو بگیره، همشونم قد بلند!!! ولی خب نخواست دیگه. آخه من و همسرم 4 سال دوست بودیم. من قدم 152 هست همسرم 190، خدا خودش شاهده هیچوقت جز احترام کاری نکردم. دیگه بچه دارم که نمیشدم، هیچی دیگه. فقط منتظر بودن از زبون شوهرم بشنون که لیلا مشکل داره. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حالا خدا رو شكر خانواده همسر من اصلا اينطوري نيستن ، ما خودمون هم اصلا به زنداداشم چيزي نميگفتيم برا ...

کاش همه یه روزی به این درک برسن که این خیلی مسائل کاملا شخصی هست و نباید به خودشون اجازه دخالت بدن.

آخه از اولشم هی خواهر شوهرم تیکه مینداخت که ما به داداشم گفتیم یکی از دختر دایی هامو بگیره، همشونم ق ...

مهم خوشبختیه خودتونه بقیه مهم نیستن . به گل پسری فکر کن🤩👶

نمیتونی زنگ بزنی بپرسی ؟ ببین من رو بازو میزدم ولی یکی از دوستان اینجا دور ناف میزد ، بستگی به نظر د ...

مرسی ولی زمانش دیر شده بود فیلمشو از یوتیوب دیدم

گفته بود دور ناف یا ران پا

از چند نفر دیگه پرسیدم دورناف 

توکل برخدا

چون دکترم نگفت بازو

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

خانمای عزیز آمپول دورناف (اسمش الان یادم نیست)بعد انتقال باید زد خودتون میزنید(آموزشش دیدید)؟اخه تو ...

آمپول آنوکساپارین،میشه راهنمایی کنید چطور باید زد؟

فاصله تا ناف چقدربایدباشه؟؟

قربونت برم چقدرحرفات بوی مهربونی میدن ممنونم, شرمندتونم ماهاهمدردیم ومن چقده زود داشتم جامیزدم. نمید ...

قربونت برم عزیزم شرمنده دشمنت چرا باید شرمنده باشی همه ی ماها همدردیم و حال همو خیلی بهتر از دیگران درک میکنیم بخدا من خودم تو این تاپیک خیلی امیدوار شدم و استرسو گذاشتم کنار.. قوی باش و برو جلو تو هنوز خیییلی جوونی نباید جا بزنی 

همه ی ماها مامان میشیم از خود ائمه خواستم هیچ زنیو تو حسرت مادر شدن نذاره 🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم  اونایی ک برام انتقال دادن نمیدونم گریدشون چی بوده ولی بقیرو چند روز پیش رفتم پرسید ...

ان شاالله این دفعه دیگه مامان بشی و سختیا یادت بره😍

میگم گلم شما دو دفعه قبلی چند تا جنین و چند روزه انتقال داده بودین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مهم خوشبختیه خودتونه بقیه مهم نیستن . به گل پسری فکر کن🤩👶

راستی عزیزم یه سوال؟ شما گفتی یه کم گرفتگی زیر شکم داری که دارو مصرف میکنی؟ عزیزم گرفتگی هات چه جوریه؟ گاهی هست یا همیشه؟ ببخشیدا من گاهی مقعدم هم تیر میکشه، نمیدونم طبیعی هست یا نه؟ اطلاعی داری شما؟ البته یه سرچی کردم ظاهرا بخاطر فشار رحم رو اعصاب اون ناحیه است. اما میخواستم مطمئن شم

@زینبی_بابا    

اگه شما میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید