2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

دوستان ترو خدا هرکی میدونه جواب بده ،من امشب فراموش کردم قرص ال دی رو به موقع بخورم ،با ۴ ساعت تاخیر مصرف کردم ،مشکلی به وجود میاد؟ ،داخل سیکل بلند تخمک کشی هستم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم بعدش اگه حداقل نیم الی یه ساعت بخوابی جذب میشه اونی که بیرون میاد مومشه..... 

عزیزم من میخوام کیوتن بخرم بخورم برای کیفت تخمک اخه یه بار پانکچر شدم 5تا تخمک داشتم یه جنین تشکیل شد که اون انتقال دادم منفی شد حالا اگه اطلاعاتی داری مبشه راهنمایی کنی چه نوع کیوتن بخرم رد کیوتن بخرم کیوتن پلاس بخرم چه دوزی 

بچه ها دیگه اگه کسی کیوتن خورده میشه راهنمایی کنیددددد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من میخوام کیوتن بخرم بخورم برای کیفت تخمک اخه یه بار پانکچر شدم 5تا تخمک داشتم یه جنین تشکیل ش ...

عزیزم منم دارم رد کیوتن مصرف میکنم ولی هنوز تخمک کشی نکردم که بدونم چه تاثیری داره ،ولی یه کلیپ داخل پیج مام دیدم میگفت که ال آرژنین و کیوتن و ژل رویال برای کیفیت تخمک خوبه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه گلم، یه جوری بپرس ناراحت نشه  مثلا بپرس چرا برات تجویز کرده؟برای ana بوده؟ بعد اگر گفت آره، ...

سلام عزیزم خوبی یادته گفتی زنگ بزن از دکتر بپرس از دکتر پرسیدم علت تجویز این دارو چی بوده گفت لازم دونستم که دادم بهشم گفتم ana منفی بوده یعنی عاشق این جواب دادن دکترمم🤣🤣🤣🤣

دکترم به حواس پرتی معلومه حالا واقعا موندم چیکار کنم کاش میدونستم چه مشکلی تو آزمایش باشه این دارو تجویز میشه الکی قرص نخورم 

یعنی معده م سوراخ شده انقدر بهم قرص داده  خدا بهم رحم کنه🙈🙈🤣🤣🤣

فدات عزیزم.....  شکر خوبیم.....  دست بوسن خاله جون....  گلهای شمام خوبن؟  جو ...

خدا رو شكر كه خوبيد عزيزم .

گلهاي من هم خوبن خدا رو شكر و جوجه كوچولو هم منتظره كه بياد توي دنيا .

ان شا الله كه دنيا جاي قشنگي بشه براي همه بچه ها .

عزیز دلم انشالله که حال داداش خوب میشه.....  بابت بابا شدنش خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.....&nbs ...

ممنونم عزيزم با دعاي شما دوستان گلم ، ان شا الله كه همه خيلي زود به اين روزهاي پراسترس ديگه فكر هم نكنيم و دنيا جاي بهتري بشه براي همه ما .

عزیزم منم دارم رد کیوتن مصرف میکنم ولی هنوز تخمک کشی نکردم که بدونم چه تاثیری داره ،ولی یه کلیپ داخل ...

عزیزم عکس واسم میزاری ببینم چه شکلی 

چند عددی؟ روز چند تا میخوری؟ 

دکتر داده یا خودت خریدی؟ 

عزیزم عکس واسم میزاری ببینم چه شکلی  چند عددی؟ روز چند تا میخوری؟  دکتر داده یا خودت خری ...

اینه عزیزم ،بسته ش شصت عددی هست ،من روزی یه دونه بعد از ناهار میخوام ،نه من خودم گرفتم

دوستان ترو خدا هرکی میدونه جواب بده ،من امشب فراموش کردم قرص ال دی رو به موقع بخورم ،با ۴ ساعت تاخیر ...

نه‌بابا‌چه‌مشکلی

انقدربه‌خاطر‌چیزهای‌الکی‌به‌خودت‌استرس‌نده‌دوستم

همین‌بعد۴ساعت‌خوردی‌

دیگ‌حله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻