2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
نگران نباش عزیزم حتی لازم نیست چیزی زیر کمرت بذاری به پهلو دراز بکشی بهتره این جور مواقع حالا برای ...

ممنون عزیزم انشاءلله 

چشم این سری به پهلو دراز میکشم 😍

آره عزیزم منم وقتی از مقعدم خون اومد خیلی گریه میکردمو ترسیده بودم بعد فهمیدم چیز شایعی هست و فقط باید رژیم صحیح داشت 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣اخه تو نت زده بود خوب نیست بخاطر این گفتم 

عزیزم منم تو بارداری گرفتگی بینی داشتم..... 

حتی من گاها ترشحات خونی بینی هم داشتم..... 

خلاصه خیلی جای نگرانی نیست..... 

خونریزی لثه ها و... 

تغییرات بدن تو بارداری بعضا قابل باور نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون سلام خوشحالم از اینکه پیام هاتو میبینم . من یه مشکلی مشابه مشکل شما دارم فکر کنم . بعد از ا ...

عزیزم فدات..... 

والا منم هی قطع و وصل کردم تا اینکه چون دکتر تو سونو هماتوم دید قطع کرد تا غربال اول کلا قطع بود..... 

تو غربال اول که هماتوم رفع شده بود دیگه شروع کرد..... 

بسته به شرایط هر فرد داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما خوب هستین ؟ کسی میتونه کمکم کنه؟  به من شیاف پروژسترون دادن  الان یه ربع واژی ...

عزیزم بعدش اگه حداقل نیم الی یه ساعت بخوابی جذب میشه اونی که بیرون میاد مومشه..... 

دخترا پیاده روی برای فیبروم خطرناک نیست؟ همش میترسم زیاد پیاده روی کنم یهو بیفتم رو خونریزی

نه عزیزم منم داشتم و پیاده روی می کردم، مشکلی نیست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام تورک آنا خیلی ذوق کردم دیدم بازم به اینجا سر میزنین  خدا دختر و پسر گلتو برات حفظ کنه😍

فدات عزیزم...... 

خودمم ذوق میکنم میام پیشتون..... 

@زینبی_بابا     عزیزم سینافکت باید چه ساعتی از صبح تزریق بشه ؟واینکه مهمه سر ساعت باشه ؟ ...

بله عزیزم خوبه..... 

فقط سعی کن هر روز همون حدودا بزنی..... 

سلام آنا جون ، چه قدر خوشحال شدم كه از شما پيام ديدم ، خوبي خانمي ؟ بچه هاي گلت خوبن ؟ ان شا الله كه ...

فدات عزیزم..... 

شکر خوبیم..... 

دست بوسن خاله جون.... 

گلهای شمام خوبن؟ 

جوجه کوچولو چطوره؟ 

دوستان گلم ميشه لطفا براي شفاي برادر من هر كسي كه پيام من رو ميبينه دعا كنه و يك حمد شفا بخونه ، درگ ...

عزیز دلم انشالله که حال داداش خوب میشه..... 

بابت بابا شدنش خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم..... 

انشالله به زودی جوجه کوچولوشو بغل میکنه این روزای پر استرسرو فراموش میکنین.....