2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
بله عزیزم خوبه.....  فقط سعی کن هر روز همون حدودا بزنی.....

مرسی عزیزم ،آنا جون شما هر بار پانکچر چند تا تخمک داشتی یادتون هست؟آخه ذخیره منم همین حدوده ،بعد سیکلتون بلند بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ببخشیددیروز نشد جواب بدم گفتم بهشون اول قبول نکردن تا اینکه خداروشکر امروز راضی شدن با ب ...

خدارو شکر عزیزم.....

انشالله نه ماه دیگه صحیح و سالم بپرن تو بغلت.. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ،آنا جون شما هر بار پانکچر چند تا تخمک داشتی یادتون هست؟آخه ذخیره منم همین حدوده ،بعد سیک ...

بار اول 6 تا تخمک بار دوم هم 6 تا تخمک.... 

بار سوم 10 تا تخمک..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من هم توپذیرش هم پایین که خواستم برم سونو گفتن سریع مثانتو خالی کن ..چرا اخه 

نمیدونم. برا سونو واژینال میگن مثانه خالی باشه برای سونو شکمی میگن پر باشه. چقدر جالب بوده دکترت. حتما خیلی ماهر بوده

نمیدونم. برا سونو واژینال میگن مثانه خالی باشه برای سونو شکمی میگن پر باشه. چقدر جالب بوده دکترت. حت ...

اره منم اتفاقا پره پربودم ولی گفتن نیازنیس 😐تعجب کردم دکتر صدری رفته بودم..چندروز پیشم که رفتم گفت خالی باشه مثانم ...ولی انگاری انومالی حتما باید پرباشه  

ازواسپرم هست .گفتم ازمایش هورمونی لازم نیس گفت اسپرم نداره که فاکتورهاش بررسی بشه

وایی عزیزم قشنگ درکت میکنم منم وقتی از دو تا جنینام گفتن هیچ کدومش سالم نیست با کلی هزیزنه عصابم داغون شد وبدونه هیچ جواب درستو حسابی فقط تو این دو ماه خودتم تقویت کن حسابی انشالله این بار مامان بشی کجا میری؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نه لعنتتتتییی اعصابموخورد کرده. یه ذره لک دیدم دیگه هیچی زنگ زدم برای شنبه نوبت گرفتم گفتن پربودنشدی ...

نگران نباش گلم مطمئنا داره میاد که لک داری

والا من قبلا یه ده تایی خوردم چندان عوارضی نداشت برام این دفعه رو نمیدونم اخه این سری روزی دوتاس 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چه خوب, منم اینجوریم الان اون لکه بینی هم قطع شد قشنگ داره اعصابموبهم میریزه. 😒 عزیزم شما چه داروه ...

عزیزم بدتر استرس عقب میندازه به خودت استرس نده منم منتظرم پری جون تشریف بیارن وقت بگیرم نمیدونم چرا این جور موقع ها ناز میکنن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم ذخیره من قبل شروع 1.4 بود....  با همون ذخیره سه بار پانچر شدم.... بعد دو بار پانکچر 1.1 ...

ذخیره من به شدت رو به کاهش بود.نمیدونم چرا

من 1/96بودم که دکتر گفت بد نیستی

ولی طی نه ماه بدون هیچ دستکاری رسیدم به 1/1

البته یه دفعه توی این فاصله ای یو ای شدم

ببخش سوال خصوصی میپرسم😓.شما هنوز پریود میشی؟چند سال از آخرین آز ذخیرت گذشته؟

من همش میترسم دیگه پریود نشم

سی سالمه😐