2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
اتفاقا نیم ساعت دراز میکشم و زیر پاهام بالش میزارم  خود به خود حس میکنم یه چیزی مثل ترشح داره ...

نگران نباش عزیزم حتی لازم نیست چیزی زیر کمرت بذاری

به پهلو دراز بکشی بهتره این جور مواقع

حالا برای من مقعدی بهتر جواب میداد جلوی یبوست هم می‌گرفت 🤭🤭🤭🤭 

ان شاالله که حامله بشی و به سلامتی زایمان کنی 

از الان بگم ان شاء الله حامله شدی، بدون بعد از زایمان مشکل هموروئید میاد، برای همه هم اتفاق میفته یکی کمتر یکی بیشتر، من نمیدونستم کلی حرص خوردم الکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بعضیا اینقدر راحت میخورن داداشم شاید روزی 12 لیوان اینا بخوره میگه از آب بهتر چی هست شانس من بد ...

دقیقا. همسر منم اینقد آب میخوره که نگو. میگه از آب گواراتر و خوشمزه تر ندیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
@ملیکا1     @ملیکا1     سلام عزیزم خوبی؟ من لکه بینی شدم بلیط بگیرم پاشم بی ...

سلام‌مهربون .تا جایی که میدونم خونریزی روان‌ملاک هست.اگه واقعا فقط در حد لکه هست بهتره روز اول حساب نکنی.

خدایا شکرت  
نگران نباش عزیزم حتی لازم نیست چیزی زیر کمرت بذاری به پهلو دراز بکشی بهتره این جور مواقع حالا برای ...

سلام زینب جون.منظور شما فقط زایمان طبیعی هست یا بعد از سزارین هم ممکنه پیش بیاد؟

خدایا شکرت  
عزیزم طرح دولتی یه بار در سال چیه؟میشه توضیح بیشتر بدی؟

من تازه شنیدم باید زوج ها کمتر از ۴۰ سال باشن دکتر نامه میده میری مراکز دولتی هزینه ها نصف میشه فکنم همچین چیزیه خودمم درست نمیدونم

برای من فکر نکنم کاری به این سختی تو دنیا باشه. هر یه قلپ که میخورم یکی از موهام سفید میشه از بس دوس ...

لی لا جان من قبل اینکه اصلا وارد سیکل بشم شاید روزی یک لیوان‌هم آب نمیخوردم.احساس نیاز نمیکردم.ولی وارد سیکل که شدم آب رو تو بطری پر کرده بودم و گذاشته بودم کنارم.با بطری خیلی راحت تر از لیوان آب میخورم.البته منم الان که باردارم و خیلی وقتا تهوع و سوزش معده دارم آب خوردنم به شدت کاهش پیدا کرده  

خدایا شکرت  
لی لا جان من قبل اینکه اصلا وارد سیکل بشم شاید روزی یک لیوان‌هم آب نمیخوردم.احساس نیاز نمیکردم.ولی و ...

منم با لیوان اصلا. یه بطری گذاشتم اما میخورم سوزش معده ام بیشتر میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم مگه به دکترت نگفتی....  چون بستا به شرایط بعضیارو با بیهوشی انتقال میدن....

سلام عزیزم ببخشیددیروز نشد جواب بدم

گفتم بهشون اول قبول نکردن تا اینکه خداروشکر امروز راضی شدن با بیهوشی انتقال ددادن.برام دعا کن گلم