2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان ماهک جان، انشالله توراهی تون به سلامتی بغل بگیری چند تا بسته دارین (مبلغ هزینه بفرمایید) ...

برم خونه حتما میگم نه هزینه نمیخوان ایشالا استفاده کنین نتیجه بگیرین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره فک کنم، یدونم بود اسم کاربریشون یادم رفته فک کنم جلوتر ازماهستن دوقلو پسره 

من دوقلو ندارم عزیزم🙂 اما بین شما و فریبا جون هستم فکر کنم . من و لی لا جون باهمیم تقریبا

ازواسپرم هست .گفتم ازمایش هورمونی لازم نیس گفت اسپرم نداره که فاکتورهاش بررسی بشه

وقتی از بیضه میگیرن هم تعداد کمی اسپرم دار یا زیاد؟

درمورد تخمک خودت پیش جنین شناس تحقیق کن که مطمن بشی

آخی عزیزم، هرچی خدا بخواد همون خوبه حتما😙😙😙 وای من اینقدر 

آب میخورم دارم میترکم خدا کنه تاثیر دا ...

دیروز انقدر مایعات خوردم کل دیشب و تو دستشویی بودم . میخواستم دیگه یه بالشت ببرم همونجا بخوابم😆

اره بلاست نشدن کنسل شد.رفتم جنین شناس گفت احتمالا مشکل از اسپرمه فقط چندتا ویتامین داد

ای بابا🥺 ایشالا سری بعد حتما بلاست میشن 🙏🙏🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام ممنون  هیچی گفتن جنینا بلاستوسیت نشدن .جنین شناس گفت احتمالا مشکل از اسپرم بوده .ویتامین ...

عزیزم میدونم الان خیلی ناراحتی . برای منم یه سری که رفتم برای انتقال روز انتقال کنسل شد چون جنین هام از فریز برنگشتن و دیگه هم جنین نداشتم . اصلا نمیدونی چه حالی بودم اون روز انقدر گریه کردم تو بخش جنین شناسی که دکتر طرازی و دکتر کاظم نژاد نمیتونستن آرومم کنن . متاسفانه تو این راه روزهای سخت زیاد داریم اما ناامید نشو و دوباره ادامه بده حتی شده مرکزتو عوض کن . هم خودت و هم همسرت ۳ ماه داروهای تقویتی بخورین بی تاثیر نیست . از ته دلم از خدا میخوام زودتر به خواسته ات برسی❤

بچه ها من امروز روز نهم انتقالمه درد پریودی داره میاد سراغم خیلی نگران شدم.  با دوتا آمپول پ ...

دردا طبیعیه بنظرم ، من روز دوم انتقالمه تخمدان هام درد میکنه درد پریودی هم میاد و میره

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دردا طبیعیه بنظرم ، من روز دوم انتقالمه تخمدان هام درد میکنه درد پریودی هم میاد و میره

من روز اول و دوم گرفتگی و درد داشتم ولی فکر کنم بخاطر پانکچر بود. ولی دیگه بعدش هیچ دردی نداشتم ولی الان درد پریودی یه کمی میاد و میره

مثل موقع پریود شدن

یه صلوات مهمونم کنید

آخه پنج روز دیگه هم میشه بیست و هشت روز که  از پریودم گذشته و درمانو شروع کردم. میترسم خیلی

یه صلوات مهمونم کنید
من روز اول و دوم گرفتگی و درد داشتم ولی فکر کنم بخاطر پانکچر بود. ولی دیگه بعدش هیچ دردی نداشتم ولی ...

پس برای منم برای پانکچره ، اخه تا قبل انتقال اینجوری هم نبود ، یه حس گرفتگی داره