2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دوستان گلم ميشه لطفا براي شفاي برادر من هر كسي كه پيام من رو ميبينه دعا كنه و يك حمد شفا بخونه ، درگ ...

الهی عزیزم ان شالله برادرت صحیح و سالم برمیگرده پیش زن و بچش

همینجور که گریه میکنی دعا بخون زیارت عاشورا.به امام زمان و مادرش متوسل شو.مخصوصا نیمه شب.محاله حاجتت مستجاب نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش گفتم برای منم بجای اینا النوا نوشت ولی با کلی غر که ذخیرت خوبه و هایپر میشی. منم ترسیدم رفتم همو ...

خوب کاری کردی والا برای منم ذخیرم خوب بود ولی النوا داد و اصلا راضی نبودم چون چهارتا تخمک هنش داشتم و همشم میگم بخاطر کم بودنه داروهام بوده. منم سوم سونو نکرد گلم سونو رو وقتی که امپولارو استفاده کرده روز همون نه و ده پریود میکنه و بعدشم طبق سونو و عملکرد تخمدانات به داروها وقت پانکچرتو میزاره

در اندک من تویی فراوان یارب..
یعنی مال بعضی ها مثلا روز ۸ تا ۱۰ سیکل دیگه فولیکول ها بالغ میشن و دو روز بعدم پانکچر می کنن یعنی رو ...

منم روزیازدهم بزرگترینش ۱۷بود.روز۱۴ تخمک‌کشی شدم .از ده تا که داشتم ۸تاتخمک شد که ۶تاشا تزریق کردن وو۳تاجنین شد که اونم بلاست نشدن.

من پریودام ۴۰ روزه هست ممکنه منم تخمکام روز ۱۴بالغ نباشن؟

یا رب العالمین
خوب کاری کردی والا برای منم ذخیرم خوب بود ولی النوا داد و اصلا راضی نبودم چون چهارتا تخمک هنش داشتم ...

آها من فکر می کردم الونوا بهتره. یه خانومی هم دو تا زده بود با ذخیره یک خداروشکر روش جواب داده بود. ولی کلا می دونی به بعضیها یسری داروها انگار جواب نمی ده. نمی دونم حالا دیگه، منم به سختی تونستم خارجی اچ ام جیو پیدا کنم اگر پیدا نمی کردم همون الونوا رو می خریدم چون اینجور که دکتر میگفت تاثیرش روی تعداد فولیکول بیشتر باید باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
امروز نرفتی دیگه مرکز

رفتم گفتن بلاست نشدن دکترتصرگفت مشکل احتمالا از اسپرمه ویتامین دی ودوتا ویتامین دیکه داد گفت ۶۹ روز بخوره دوباره میکرو کنید اگه نشد جنین اهدایی.میگه چون اسپرم نداره نمیتونیم ازمایش بگیریم علت چیه.این تقویتی هارا میشد همون موقع هم دکتر عباسی بده که اینهنه الکی خرج نکنم.اصلا عباسی هیچ توصیه ای ویتامین قرص هیچی نداد

یا رب العالمین
امروز نرفتی دیگه مرکز

بنظرت دکتر صالحی چجوره تعریقشو زیادشنیدم.میگم میشه داروبده برا تقویت ایپرم وافزایشش.اخه شوهرم ازو هست از بیضه گرفتن خیلیا تسه شدن جواب گرفتن شوهرمنکه باز یکموشرایطش بنظرم بهتره

یا رب العالمین
برا خودم نه ندادن. تهران هم ندادن.  برا مرد، ارولوژ اصفهان همیشه دارو میده ولی ارولوژ رویان نم ...

دکتر صالحی تعریفشو زیادشنیدم بنظرت پیش اونم بریم چجوره؟اخه عباسی همینجور فرستادمیکرو اصلا دارو وتقویتی هم نداد .انروز دکترنصرگفت ویتامین دی ودوتادیگه ویتامین داد بخوره ۶۰ روز گفت تاروز پانکچر بخوره.اگه دوباره نشد جنین اهدایی.اصلا اهمیت نمیدن اگه اینا اثر داره خوب اول بدنوکه ادم اینهمه الکی خرج نکنه اینهمه رفت وامد تواین شرایط

یا رب العالمین

@ملیکا1    

@ملیکا1    

سلام عزیزم خوبی؟ من لکه بینی شدم بلیط بگیرم پاشم بیام تبریز؟ یازوده؟ 

سلام زینب جان کمک من لک بینی شدم امروز برم دکتر؟ دکترم فقط روزهای زوج هست. واسه شروع سیکل. 

@زینبی_بابا    

ببین من دارم نمی خوامم هرکس بخواد همینطورب بهش میدم 

سلام مامان ماهک جان، انشالله توراهی تون به سلامتی بغل بگیری

چند تا بسته دارین (مبلغ هزینه بفرمایید)، اگه به کسی قولش ندادین، هناهنگ کنیم ازتون بگیرم

سلام دوستم خوبی؟ چه خبرازشما؟ 

سلام ممنون 

هیچی گفتن جنینا بلاستوسیت نشدن .جنین شناس گفت احتمالا مشکل از اسپرم بوده .ویتامین داد سنتوم و آلپیک وویتامین دی شوهرم بخوره تا ۶۰روز بود گفت تاروز پانکچربخوره ببینیم دفعه بعد بلاست میشن یانه .اگه نشد پیشنهادمون جنین اهداییه.

یا رب العالمین