2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم، همون آمپول gcfs هست که یا به صورت تزریق داخل بازو یا تزریق داخل رحم استفاده میشه  ...

ممنونم گلم که جواب دادی

میگم من دوماه دیگه برای بار دوم میرم واسه انتقال پیشنهادتون چیه

جنین هامون بی هست میترسم پنج روزه نشن میخوام پیشنهاد بدم یکی رو از فریز دربیارن ببینن پنج روزه میشه یا نه 

که اگه نشد حداقل یه جنین از بین بره؟

بنظرتون خراش بدم؟یا همین چسب جنین و هچینگ

کدومو انجام بدم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم 😍 😍 😍 مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃  به آنا جون بگم ماهیتابه بیاره؟؟؟ 🍳🍳🍳🍳  ...

گلم سونو دادم دکترم گفت همه چی اوکیه داروهاتو ادامه بده بهش گفتم آ س آ رو قطع کنم  لکه بینی دارم جواب قطعی نداد بهم 

به نظر شما چیکار کنم ؟ داروهام انوکساپارین و آ س آ و روزی دوتا امپول پروژسترون

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن....  شرایط مارو بخونین میبینین چطور غیر ممکن ممکن میشه....  م ...

سلام عزیرم.من که پری شدم امروز

ولی از بس ترسیدم دیگه از این به بعد خیلی سفت و سخت تر احتیاط کنم😓

شما رو با اینکه قبلا خوندم چی بوده ولی الان خوب یادم نیست!

شما هم ذخیره تخمکتون پایین بود؟

ممنونم گلم که جواب دادی میگم من دوماه دیگه برای بار دوم میرم واسه انتقال پیشنهادتون چیه جنین هامون ...

ببخشیدمن جواب میدم

ماه قبل انتقالت حتما خراش رو بده

جنینت رو هم که حتما درخواست هیچینگ بده

من جای تو باشم چسب جنین رو هم میگم برام تزریق کنند

چون منم دوتا جنین دیگه بیشترندارم ونمیخوام هیچ شانسی رو از دست بدم بعدبگم کاش فلان کارو کرده بودم

ببخشیدمن جواب میدم ماه قبل انتقالت حتما خراش رو بده جنینت رو هم که حتما درخواست هیچینگ بده من جای ...

فدات شم گلم مرسی جوابمو دادی

ممنون گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه های قدیمی و جدید من امروز دومین انتقالم رو انجام دادم. با چند مشت آمپول و قرص اومدم خونه و ...

دارچین جون مبارکت باشه .پس باهمیم  منم دیگه جنین فریز ندارم .امیدوارم بعد پانزده روز هم شما هم منودوستانی که انتقال دادن خوش خبر باشیم

فدات شم گلم مرسی جوابمو دادی ممنون گلم

انشاالله که اینسری خبر مثبت شدنت رو بیام بخونم

منم بعدانتقال دومم که منفی شد تا داروهامو قطع کردم پری شدم

امروز نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگه

انشاالله که اینسری خبر مثبت شدنت رو بیام بخونم منم بعدانتقال دومم که منفی شد تا داروهامو قطع کردم پ ...

ان شاالله تو هم این دفعه مامانی🤲🤲🤲

خدا راصدهزار مرتبه شکر عزیزم

ممنونم گلم 

انشالله خدا دل شما رو هم شاد کنه 

راستی یه سوال شما روزی چندتا امپول پروژسترون میزدین و چندتا شیاف استفاده میکردین؟

خدایا خودت مواظبش باش
انشاالله که اینسری خبر مثبت شدنت رو بیام بخونم منم بعدانتقال دومم که منفی شد تا داروهامو قطع کردم پ ...

من الان دوروزه قطع کردم اما هیچ خبری نیس😐 برا هیسترو گفته روز اول زنگ بزنم به مرکز وقت اینا بگیرم دارویی ال دی چیزی میدن؟؟ چون همش میگم اگه جمعه بشه اونا نباشن روز اول و چیکار کنم🥶🥶🥶