2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

@زینبی_بابا    

عزیزم سینافکت باید چه ساعتی از صبح تزریق بشه ؟واینکه مهمه سر ساعت باشه ؟

ساعت ۷ ونیم صبح خوبه ؟آخه همسرم این موقع میره سرکار و نمیاد تا ظهر ،اون برام م میزنه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باور میکنی هیچی نمیگفتن  اصلا تا حال در کل سه دفعه پانکچر من ۹جنین انتقال دادم اصلا نگفتن خوبه ...

بعضی مراکز و دکترا ارزشی برای مریض قائل نمیشن فقط بلدن آدمو موش آزمایشگاهی کنن اصلا براشون ما مهم نیستیم

ایشالا که عزیزم به زودی باردار بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن....  شرایط مارو بخونین میبینین چطور غیر ممکن ممکن میشه....  م ...

سلام آنا جون ، چه قدر خوشحال شدم كه از شما پيام ديدم ، خوبي خانمي ؟ بچه هاي گلت خوبن ؟ ان شا الله كه هميشه شاد باشي .

وای عزیزم😍.خدا براش نگهشون داره فکر کنم اون مثل ما حاد نبوده وضعیتش که ای وی اف کرده ما همون ای و ...

عزيزم اگر خدا بخواد هيچ اتفاقي غير ممكن نيست ، به هر حال بدون هيچ مشكلي هم ما ٦ سال ناباروري داشتيم و حتي من ٤ بار آي يو آي انجام دادم كه منفي شد ، به نظرم خدا داره صبر ما آدمها رو امتحان ميكنه وگرنه هيچ كاري براش غيرممكن نيست .

دوستان گلم ميشه لطفا براي شفاي برادر من هر كسي كه پيام من رو ميبينه دعا كنه و يك حمد شفا بخونه ، درگير كرونا شده و امشب به دليل اينكه اكسيژن خونش پايين بود آي سي يو بستري شده ، اينجا گفته بودم كه زنداداشم هم بعد از ٩ سال انتظار باردار هست ، ممنون ميشم كه با دلهاي پاكتون براي تنها برادر من دعا كنيد ، خودم خيلي داغونم و گريه امانم رو بريده .

دوستان گلم ميشه لطفا براي شفاي برادر من هر كسي كه پيام من رو ميبينه دعا كنه و يك حمد شفا بخونه ، درگ ...

وای عزیزم غصه نخور انشاءالله زود زود خوب میشه خدا انشاءالله به بچه تو راهیش شفا میدتش 

چند تا جنین داشتی

۴ تا 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزيزم ساعت مشخصي نداره ولي بهتره يك ساعتي رو كه انتخاب ميكني ديگه هر روز همون ساعت رو ادامه بدي .

ممنونم عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان گلم ميشه لطفا براي شفاي برادر من هر كسي كه پيام من رو ميبينه دعا كنه و يك حمد شفا بخونه ، درگ ...

عزیزم ،توکل کن به خدا ،غصه نخور ،انشالله که خیلی زود خوب میشه 🙏

@زینبی_بابا   عزیزم من امروز انتقال داشتم. سیکل لانگ جنین فریز. از چند روز قبل انتقال هیدروک ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 ان شاالله که مامان میشی 

والا از خود دکتر بپرس، بعیده برای هفته آینده نوشته باشه

سلام دخترا یه سوال ، من سیکلم ۲۸ روزه اس ، ولی این ماه که کیت تخمک گذاری زدم روز ۱۸ سیکل کیت دو خط ش ...

بله گلم کاملا طبیعیه 

شما اگر قبلا هم کیت میذاشتی و روز 18 دو خط می‌شده یعنی فاز لوتئال پریودت 10 روزه هست، برای همه 14 روزه نیست