2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

میگم یه سوال فنی درمورد نی نی سایت و تیکر بارداری. من تیکر رو فعال کردم اما الان پیام دادم چیزی نشون نمیده ؟ یعنی فعال شده اما من خودم نمیبینمش یا اینکه نه کلا فعال نشده بقیه هم نمیبیننش؟ تو تنظیمات که میرم تیکرم فعاله

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرونده رامیدن به خودمون؟

نه نمیدن. فقط چند تا کاغذ حسابداری و کاغذ جنین ک اطلاعات کلی جنین رو نوشته، میدن. 

توی کاغذ حسابداری هزینه ها رو جز ب جز نوشته و از اونجا میشه متوجه شد ک هچینک کردن یا نکردن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@زینبی_بابا  
عزیزم من امروز انتقال داشتم. سیکل لانگ جنین فریز. از چند روز قبل انتقال هیدروکسی رو قطع کرد دکتر. امروز پرستار گفت دکتر برات تجویز کرده. یکم با شک و شبهه حرف میزد. گفت نوشته از هفته بعد مصرف کن. 

حالا به نظرتون منطقیه یا برم از خود دکتر بپرسم؟

دوستای گلم اتفاقا بهترین کار اینه جنین با حداقل دستکاری منتقل بشه....  به نظرم قرار نیست ما به ...

حرفتون کاملا درسته.

بایدم همینطور باشه و در تخصص ما نیست ک بگیم هچینگ. ولی بعضی از مراکز با وجود اینکه مادر و جنین کیس مناسبی برای هچینگ بودن اینکارو انجام ندادن و در جواب سوال میگن باید میگفتید.ب بعضی مراکز نمیشه همه جوره اعتماد کامل کرد.

در رابطه با بلاست هم نت مطالعه کردم و متوجه شدم بلاست مناسبه همه ی جنینها نیست و خیلی از جنینای ضعیف دوام نمیارن و اوت میشن. اگر هر بار جنین شناس بخاد بزاره بلاست بشن، اینجوری شانس زن و شوهر رو صفر میکنه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای گلم اتفاقا بهترین کار اینه جنین با حداقل دستکاری منتقل بشه....  به نظرم قرار نیست ما به ...

درمورد استرس حق باشماست

منم اینبار ک باید سیکلمو شروع کنم، از ترس و استرس منفی شدن جلو نمیرم.

@زینبی_بابا   عزیزم من امروز انتقال داشتم. سیکل لانگ جنین فریز. از چند روز قبل انتقال هیدروک ...

مبارکه عزیزم انشالا دو هفته دیگه با بتای تپل میای . منم همین طوری بودم . از هفته دوم شروع شده بود دوباره . ابن سینا میرید ؟ دکترتون کیه ؟

الهی فدای دل مهربونت بشم .ان شاء الله عزیزم 

قربونت، زنده باشی دخترخوب💕💕💕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه های قدیمی و جدید من امروز دومین انتقالم رو انجام دادم. با چند مشت آمپول و قرص اومدم خونه و ...

سلام عزیزم کجابودی دختر همش به فکرت بودم الهی که دوهفته دیگه عکس  دوتاخط خوش رنگ بیبی چکتو میذاری 😘از نوشین جون هم خبری نیست 

سلام دخترا یه سوال ، من سیکلم ۲۸ روزه اس ، ولی این ماه که کیت تخمک گذاری زدم روز ۱۸ سیکل کیت دو خط شد ، اینم بگم من ماه گذشته و باز ماه قبلش دارو مصرف کردم و پانکچر شدم ، اما پانکچر اولم ۱۸ سیکل و پانکچر دوم ۱۶ سیکل انجام شد ، رشد فولیکولام کنده و این ماه هم که دارویی مصرف نکردم کیتم روز ۱۸ دو خط شد ، میشه کسی سیکلش ۲۸ روزه باشه ولی تخمک گذاریش دیر اتفاق بیفته ؟

@زینبی_بابا    

حرفتون کاملا درسته. بایدم همینطور باشه و در تخصص ما نیست ک بگیم هچینگ. ولی بعضی از مراکز با وجود ای ...

درسته تمام جنین ها قابلیت بلاست شدن ندارن ولی وقتی تو رحم مادر گذاشته میشن اونجا رشد می کنن