2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم معمولا سیکل قبل خراش میدن یعنی تا جایی که میدونستم....  حالا باز سوال کن....

اره پرسیدم بیشترشون همین حرف شما رو میزنن ولی یه سری هم میگن سیکل انتقال هم خراش بدی تاثیرش بیشتر حالا تا فردا ببینم دکترم چی میگه 

فدات عزیزم. شکر خوبیم...  عزیزم خدارو شکر به خیر گذشته...  وااااااا مگه هنوزم بوسیدن ...

آره گلم هست متاسفانه، میگن دلمون خالی نمیشه بچه رو نبوسیم😅😅😅😅

گاهی دور بودن از فامیل نعمت بزرگیه آنا جون، سختی داره ها ولی خودت همه کاره زندگی خودت میمونی و...

ان شاالله که تنتون سالم باشه عزیزم و تا واکسن چیزی نمونده 😍😍😍توکل به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا سیکل قبل خراش میدن یعنی تا جایی که میدونستم....  حالا باز سوال کن....

این سری داروهای جدیدتری نسبت به دوانتقال قبل داده یه آمپول هورمون رشد داده با یه کپسول یخچالی که فک کنم برا عفونت رحم باشه به اسم لاکتوفم روزی سه تا بخورم ازش

راستی این انوکساپارین (درسته؟) برای چیه؟ هر چی قرص و امپول من تو این گروه دیدم رو‌ دارم الان. فقط یادمه میگفتین درد داره 😥

از باس.ن که فلجم رسما. اینم دور نافمو نابود کنه 😫

یه امپول دیگه ام بجز پروژسترون دارم راستی. اسمشم نمیدونم دوتاست. 

امیدوارم حست درست باشه 😍 ولی دکتر امروزم گفت چهار روز استراحت مطلق! بعدش راه برو تو خونه. آما ...

عزیزم آروم قدم زدن تو خونه خیلیم خوبه..... 

تا وقتی که لک و خونریزی نباشه استراحت مطلق نیاز نیست حتی میتونه خوبم نباشه..... 

میتونی برای اینکه استرس نگیری اصلا کار نکن.... 

اما هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.... 

چون خونرسانی خیلی تو جواب گرفتن اثر داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم. خوب مگه قبل تزریق نصف داروتوش نمونده بود؟  حتما تزریق کردی....  عزیزم زینبی ...

بنطرم هیچی دارو داخل نرفت 

زینبی جون چند وقت قبل کرونا گرفتن ک خداروشکر رفع شد الانم ملتحمه چشمشون خونریزی کرده بود ک داره بهتر میشه

آره گلم هست متاسفانه، میگن دلمون خالی نمیشه بچه رو نبوسیم😅😅😅😅 گاهی دور بودن از فامیل نعمت بزرگی ...

حالا یه چیز بگم بخندددددد.... 

چند مدت پیش میخواستیم بریم شهرستان اما کنسل شد..... 

حالا پدر شوهرم کلی استرس گرفته بود و میگفت از وقتی شنیدم میخوایین بیایین همش خواب میبینم بچه ها میخوان بیان بغلم بشینن منم ترسیدم نکنه مریضشون کنم نه میتونم ردشون کنم نه میتونم بغلشون کنم....

بنده خدا کلی استرس گرفته بود... 

خخخخخخخ.... 

دخترم شکر خدا میفهمه و مراقبه کلا اما خوب پسرم هنوز تو باغ نیست..... 

برا همین وقتی بیرون میریم کلی استرس میگیرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم  اگر مواد آمپول رو کامل تو بازو تخلیه کردی دیگه از چی نگرانی؟ حساس نشو گلم

نصف امپول رو باید میزدم ک حس میکنم هیچی داخل نرفت در اوردم دوباره زدم ولی بازم فک کنم نرفت جاش ی کوچولو سفت شده ولی نمیدونم ب مرکز زنگ زدم گفت چ زدی چ نزدی دیگه نزن وقتی بیای معلوم میشه چی شده با متخصص زنان هم مشورت کردم همینو گفت زینبی اگه نزده باشم سیکلم کنسله؟ یعنی انقد این امپول مهمه؟

سلام خانما به نظرتون میشه روز هفتم سیکل انتقال برات خراش آندومتر بدن ؟فردا هفتم سیکلمه باید برا سنو ...

من زنگ زدم پرسیدم گفت بیا این ماه خراش بده وعکس رنگی بگیر وماه بعدانتقال 

نصف امپول رو باید میزدم ک حس میکنم هیچی داخل نرفت در اوردم دوباره زدم ولی بازم فک کنم نرفت جاش ی کوچ ...

عزیزم آمپول تو سیکلت مهمه اما خوب سونو بری با توجه به شرایطت مشخص میشه..... 

الکی به خودت استرس نده.... 

به خدا بعدا میفهمی همه این استرسهای الکی چه قدر روحتو فرسوده کرده.....

امیدوارم حست درست باشه 😍 ولی دکتر امروزم گفت چهار روز استراحت مطلق! بعدش راه برو تو خونه. آما ...

آره عزیزم. اما نمیدونم چرا بهت گفته استراحت مطلق، چون الان معمولا استراحت تجوبیز نمیکنن. اما خب عقل حکم میکنه که به حرف دکترت گوش بدی حتما

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بنطرم هیچی دارو داخل نرفت  زینبی جون چند وقت قبل کرونا گرفتن ک خداروشکر رفع شد الانم ملتحمه چش ...

بابت زینبی جونم خدارو شکر به خیر گذشته.... 

عزیزم مهم اینه قبل تزریق دارو تو سرنگ بود یا نه؟؟؟؟؟ 

اگه بود و الان نیست پس دیگه ذهنتو درگیر نکن!!!! 

قربونت برم. همچنین البته نمیدونم. ایشالله هستی الان؟؟😍

نه‌عزیزم‌فعلا‌که‌درگیرقرص‌خوردنم

رحمم‌عفونت‌داره😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه‌عزیزم‌فعلا‌که‌درگیرقرص‌خوردنم رحمم‌عفونت‌داره😔

خانمی چطور متوجه شدی رحمت عفونت داره ؟ترشح داشتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...