2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
انشالله همین دفه اول مامان بشی چندتا جنین داری؟من پنج تادارم پریود بعدی بایدبرم خیلی نگرانم تعداد جن ...

خيلي خوبه كه 

تو چند تا ني هستن؟ 

من چهارتا جنين داشتم 

ك دوتاش پيشرفت نكردن فريز نشدن

فقط دوتا دارم 

ممنون از تبریکت عزیزم، چون طبیعی میخواستم تاریخ دقیقی نداشت، ولی دیگه قسمت نبود و نی نی چند روز زودت ...

ممنون عزیزم، انشاءالله   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باراول والا گفتم گفتند دکتر احمدی وکلانتری چشماش سونو هست😔 بعد دیدم دکتر فشارکی اونجا با سونو انتق ...

آها نمیدونم والا من ایندفعه کلانتری خودش گفت با سونوگرافی

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
چیشد که اینجوری گفت کی انتقالته

دوبار انتقال منفی داشتم  یکشنبه گذشته انتقال سومم بود ک کنسل شد حالا دارو بهم داد تا دوباره پریود شم 12برم بازم نوشته برام با گاید سونو گرافی

دوبار انتقال منفی داشتم  یکشنبه گذشته انتقال سومم بود ک کنسل شد حالا دارو بهم داد تا دوباره پری ...

خوب الهی شکر

باسونوخیلی بهتره

انشاالله که اینسری جواب بگیری

راستی چراانتقالت کنسل شد

خوب الهی شکر باسونوخیلی بهتره انشاالله که اینسری جواب بگیری راستی چراانتقالت کنسل شد

فداتشم انشالله همچنین واسه شما اینسری ک انتقال انجام دادید ب حق پنج تن مثبت بشید

من ضخامتم 10بود ولی تیپش خوب نبود گفت سونو رنگی بده وقتی سونو دادم گفت سیکلت کنسل میشه چون جریان خون کم بود  

اگه هیچ کلمه ای نمیگه واقعا باید ببرنش گفتاردرمانی ...یکم هزینه هاش بالائه ومثلا در هفته حداقل دوجلس ...

باشه ممنون نازنین جون از راهنماییت😍😘

خدا بچه هاتو برات نگه داره🤩🥰🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام خانوما و مامانای نازنین .من سه ماه پیش آی وی اف منفی داشتم .آندومتریوز هستم .این ماه منتظرم پریود بشم و دوباره برم سونو .ازتون خواهش میکنم اول واسم دعا گنین و راهنماییم کنین بایدها و نباید ها رو.استراحت و همه چی دعاگوتون هستم.و اینکه بعد انتقال لازمه کسی بیاد خونم سراغم یا تنهایی از پسش برمیام.سری قبل خواهرم اومد پیشم تقریبا استراحت مطلق بودم و بهم رسیدگی میکد