2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام دوستان عزیز  من یه‌کم بهترم اومدم😍😍😍😍😍 ممنونم ازتون که به یادم بودین و برام دعا کرد ...

سلام گل قسنگم ....خدارو صدهزار مرتبه  شکر که دعا هامون رو استجابت کرد عزیزم..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.خانومی.خوبی.به سلامتی انتقال دادی؟از دکتر عارفی رازی هستی؟کدوم بیمارستان میره؟

سلام گلم

من انتقالم دو مرحله ایه

سه تا دیروز انتقال دادم دوتا هم‌ فردا 

دکتر خوبیه به نظرم فقط زیادی سرش شلوغه و یه خورده حواس پرته

من بیمارستان بهمن میرم

به سختی پیدا میشه من آزاد گرفتم دونه ای ۱۲۰۰ بله من مشکل ایمنی دارم

ببخشید مشکل ایمنیتون خیلی زیاده چون منم یکی از فاکتورهای آزمایش ایمنیم مشکل داشت ولی فقط بهم پردینازول داد و به اصرار خودم یه سرم که اسمش نمیدونم ولی چهل تومن بود. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
ببخشید مشکل ایمنیتون خیلی زیاده چون منم یکی از فاکتورهای آزمایش ایمنیم مشکل داشت ولی فقط بهم پردیناز ...

جمله سوالی بودا ببخشید میخوام بدونم یعنی مشکل ایمنیتون در چه حدی بود که این سرمو بهتون داد ولی بمن نداد اون سرم هم انقد خودم هی گفتم با ناراحتی برام نوشت به قول شما حواس پرته انقد سرش شلوغه منم همش نگران میشم که نکنه یچیزیو یادش بره بهم بده

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم من ۹هفته و۴روزمه و همچنان لک بینی دارم بااینکه کم شده ولی حذف نشده.اسپرین رو بعدمثبت شدن قطع ک ...

نه عزیزم نترس اصلا لکه بینی برای ماهایی که انتقال دادیم و مخصوصا اینکه دو قلو داریم خیلی نرماله نگران نباش. منم از ترسم تکون نمی خوردم تازه من چون علاوه بر لکه بینی خونریزی هم داشتم دیگه بدتر بود ۳ روز پروژسترون زدم قطع شد می خوای از دکترت بپرس اگه لازمه بزن. میفهمم که  لکه بینی چقدر رو اعصابه 🤭🤭🤭 ایشالله که به زودی قطع میشه

سلام عزیزم خداروشکر😍😍😍 میگم عزیزم استفاده از گوشی و اینترنت و وای فای و امواج  برای بعد از ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ راستش من وای فای فقط استفاده میکردم نه از نت گوشی اولش 

بعدش خونه مادرم رفتم زیر دکل مخابراتی موبایل بودم اونجا😅😅😅😅

نه پله موردی نداره، فقط تند تند بالا نرو، خیلی خیلی آروم 

منم زیاد پله میرفتم ولی یواش یواش 

نه در حد ادویه غذا و کم ایرادی نداره گلم به صورت دمنوش نباید بخوری

البته من ادویه زدنم هم کم کردم

سلام گلم من انتقالم دو مرحله ایه سه تا دیروز انتقال دادم دوتا هم‌ فردا  دکتر خوبیه به نظرم ف ...

سلام

ببخشید اینکه ۵ تا جنین براتون انتقال میدن ریسک چند قلویی نداره؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون زینب جون.شما خودت خوبی.من امروز متوجه شدم. خدا بد نده عزیزم‌.

خدا رو شکر عزیزم بهترم

گاهی هم میبینم دوباره یه قسمت دیگه از ملتحمه چشمم هموراژی میکنه، اگر بیشتر شد باید یه سری تست های انعقادی بدم