2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جمله سوالی بودا ببخشید میخوام بدونم یعنی مشکل ایمنیتون در چه حدی بود که این سرمو بهتون داد ولی بمن ن ...

ببین یه چیزی بگم این وسط 🙂 من تا وقتی برم پیش عارفی شش تا دکتر عوض کردم! البته به دلیل وسواس خودم. یه چیزی که تو همشووون مشترک بود همین حواس پرتیه. اینه که یک بنظرم وقتی خودت بهش چیزیو یادآوری و تاکید می کنی دیگه ترس به دلت راه نده. دو اینکه یادآوری و تاکید کن حتی اگر ناراحت شد و غر زد! ایشالا که همین سرم کافیه دیگه بقیشو بسپر به خدا.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام دوستان کسی اینجا هست که بعد از تخمک کشی سیکل پریودش به هم ریخته باشه ؟ من پاراسل بهمن تخمک کشی کردم و بعدش کم کاری تیروئیدم خیلی بدتر شد و سیکل پریودم دیگه مرتب نشد این ماه از 8 ابان لکه بینی داشتم و بعدش پریود ولی لکه بینیم دیگه قطع نشد الانم زیاد شده در حد پریود کسی تجربه داره؟ رفتم  دکتر به حدی شلوغ بود که فورا از مطب اومدم بیرون 

یعنی میگی بهتره ببرنش گفتار درمانی؟ اگه اینجوریه که آره فکر کنم یکم موضوع نگران کننده اس چون هیچ کلم ...

اگه هیچ کلمه ای نمیگه واقعا باید ببرنش گفتاردرمانی ...یکم هزینه هاش بالائه ومثلا در هفته حداقل دوجلسه باید ببرن و به توصیه های دکتر عمل کنن وهمراه باشن ...قطعا اینطوری بشه هم بچه حس خوبی میگیره هم خانوادشون چون پسر من خییییلی گریه میکرد وقتی میخواست حرف بزنه نمیتونست عصبی میشد وغمگین میشد 

سلام خانمها جایی سراغ دارید آمپول گنال اف داشته باشه؟

سلام متاسفانه نیست. نرم افزار  ttac رو نصب کن سرچ کن ببین اگر جایی داشته باشه میگه. البته من الان سرچ کردم نداشتن آخرین فروششون مال یک سال و خورده ای پیش بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم ممنونم،  حتما عزیزم دعاگو هستم آن شالله سال دیگه این موقع بچه بغل باشی 😘

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان کسی اینجا هست که بعد از تخمک کشی سیکل پریودش به هم ریخته باشه ؟ من پاراسل بهمن تخمک کشی ...

من سیکلام ۲۷ روزه بود هایپر شدم سیکلام شد ۲۰ روزه حالا که ماه پیش انتقال جنین دادم سه روز بعد قطع دارو ها پری شدم الانم ۲۰ سیکلمه هنوز نشدم نمی دونم منظم شده یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من دوتا از سی دی مارکرهام و hla-dr مشکل داشتم و اینکه ۴ بار سقط کردم

عزیزم الهی بحق علی اینسری مثبت میشی و لذت بزرگ کردن نی نی تو میچشی به امید خدا. چهار بار سقطت همش انتقال بود یعنی آی وی اف کردی ؟ پس احتمالا بخاطر سقطاتون بوده که اون سرمو داده الهی بحق علی اینسری به راحتی مادر شید

در اندک من تویی فراوان یارب..
احتمالا داره ولی ترجیح میدم ریسکش رو بپذیریم تا اینکه کلا هیچی نگیره

اولین انتقالتونه؟؟ چه خوب دکتر قبول کرده ۵ تا بزاره ، منم فردا انتقال دارم ، ایشالا همگی مثبت بشیم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام من ۵ آبان پانکچر شدم  الان یه هفته از موعد پریودم گذشته و نشدم به نظرتثن طبیعیه؟ تو زما ...

من ۱۵ روز بعد پانکچر پری شدم یعنی ۷ روز بعد موعدم.

اولش هم فقط لکه بینی بود و خیلی درد داشتم من هایپر شده بودم

اره خداروشکر که من اخراش دیگه فشار گرفتم،،،   نه دیگه دکتر نفرستادم دوباره سونوگرافی،،،  ف ...

خب خداروشکر عزیزم ❤️❤️

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و پرنسست رو سالم بغل کنی 👩‍❤️‍💋‍👩🤩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷