2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اندومترین میگن بهتره منم دکترم گفت بعد امپولا باید همینو استفاده کنی  البته از اول همین شیاف ا ...

من استفاده مسکنم حس میکنم یکمش خارج میشه حتی وقتی شیاف گذاشتم سه ساعت خوابیدم بعدش دیدم شل شده اومده بیرون؟بنظرت چیکارکنم؟

یا رب العالمین
اها شما بودی دیروز انتقال داشتی اسمتو یادم شده بود. بسلامتی انتقال دادی؟ چنتا جنین شده بود و چنتا ان ...

نه رفتم کلی هم الاف شدم بعدگفتن کنسله سهدشنبه بیا جنیندها قابلیت انتقال ندارن باید بلاست بشن

یا رب العالمین
ممنون عزیزم از راهنماییت.لیانا جون دیگه جنین ندارم.باید دوباره پانکچر بشم.برام از ته قلبت دعاکن که خ ...

فدات شم عزیزم 

انشاالله به راحترین شکل مامان بشی 

ایشالا خدا زود زود طبیعی بهت یه نی نی بده کامل درکت میکنم عزیزم ما همگی تو این شرایط بودیم 

انشاالله بهترین راه بیاد جلو پات 

این سری یه دکتر دیگه انتخاب کن به نظرم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم،  من چند روز آماده باش هستم متاسفانه فشار بارداری گرفتم مرتب دارم چک میشم دکتر گفته ...

انشاالله نی نی سالم و به موقع بیاد بغلت فشار بارداری رو خیلیا داشتن همین که داری کنترل میکنی عالیه 

سونو دادم دکترم رفتم ولی دکترم گفت هفته دیگه بیا باز ببینمت هنوز تاریخ بهم نداده 

شما باز سونو رفتی وزن رو بهت گفتن ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم راستی برای زایمان همراهت باید تست کرونا بده؟وبیهوشی از کمر یا کامل؟

خواهش میکنم گلم من بیهوشی کامل رو دوست دارم حالا باز هنوز از دکترم نپرسیدم بارداری قبلیم بیهوشی کامل بود 

تست کرونا رو تا اونجا که من از منشی دکترم پرسیدم فقط خودم باید بدم هنوز از دکترم نپرسیدم 

من استفاده مسکنم حس میکنم یکمش خارج میشه حتی وقتی شیاف گذاشتم سه ساعت خوابیدم بعدش دیدم شل شده اومده ...

خب طبیعیه 

همه اش که دارو نیست بقیه اش مواد نگه دارندشه که خارج میشه 

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم خدا حفظشون کنه... شما چطور دراز میکشیدی؟ 

مرسی عزیزم.من بعدانتقال با پای خودم و بااسنسور رفتم بخش.تو بخش هم ۷_۸بار بعدانتقال رفتم دستشویی بعد هم رفتم خونه.تو خونه هم معمولی دراز میکشیدم و راه میرفتم توخونه.کلا تحرک داشتم ولی بیرون نمیرم