2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم.امیدوارم همه خوب و سلامت باشید.کی میدونه جنین شناس قبلی بیمارستان آبان که خیلی ازش ...

سلام عزیزم خیلی خیلی متاسفم شدم و امیدوارم دفعه بعد حتما نتیجه بگیرید،،  من از جنین شناس بیمارستان های دیگه اطلاعی ندارم چون رویان میرفتم و حتی جنین شناس اونجا رو هم نمیشناسم،،،  رویان هم مثل تمام مراکز ناباروری شلوغ یه پروتکل مشخص دارن که تصمیمات بیمار نقشی نداره و زیاد با دکتر خاصی در ارتباط نیستی بنظرم از مطالبی که تا الان خوندم شما اگه شد پیش دکتر نصر برید البته خودم تا حالا پیشش نرفتم ولی قبل از اینکه برم رویان یه دکتر زنان به من پیشنهاد داده بود اول برم پیش نصر بعد اولویت های بعدیم مرکز ابن سینا و رویان باشه اینجا هم که دوستان میگن آمارش بالاست،،،،  عزیزم اگه قابل باشم حتما موقع زایمان دعا میکنم که سال دیگه این موقع بچه خودت بغلت باشه مثل خودم که دقیقا آبان پارسال انتقال منفی داشتم

اره عزیزم. ولی خب میتونه از هر دو دوز کم بهم بده. نه یکی رو حذف کنه. تازه سیکل قبل ک زیاد شد دکتر فت ...

عزیزم میشه یکم از سیکل قبلت بگی داروها چی بود و چه دوزی میزدی در روز؟ چند تا تخمک و چند تا جنین داشتی؟ چند بار انتقال دادی تا حالا؟ منم اگه نده خودم سر خود میخرم میزنم منم سیکل قبل دوز دارو هام کم بود من حاضرم هایپر بشم ولی هی نخوام پانکچر کنم چون واقعا هزینه برام سنگین 

خانما من فردا انتقال دارم صبحانه وناهارچی بهتره بخورم؟

منم فردا انتقال دارم عزیزم. من که میخوام امشب و فردا شب سوپ پا مرغ بپزم که داخلش سیب زمینی و رشته فرنگی باشه. چنتا جنین داری چه گریدی

منم فردا انتقال دارم عزیزم. من که میخوام امشب و فردا شب سوپ پا مرغ بپزم که داخلش سیب زمینی و رشته فر ...

من ۵شنبه پانکچر شدم گفتن کیفیت وتعداد رافردامیگن.پامرغ که ندارم دوست هم ندارم.شما دفعه اولته؟

یا رب العالمین
من ۵شنبه پانکچر شدم گفتن کیفیت وتعداد رافردامیگن.پانرغ که ندارم دوست هم ندارم.شما دفعه اولته؟

منم فقط ابشو میخورم خودشو نمیتونم بخورم.شنیدم پای مرغ و پاچه گوسفند خوبه..بار سوممه