2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
عزیزم من وقت نمیکنم همه ی پیامارو بخونم شمامنفی شدی درسته ؟ ایشالا دفعه ی دیگه اخرین بار انتقالت باش ...

بله عزیزم منفی شدم 

البته فردا دکترم گفته دوباره آزمایش بدم

آخه آزمایش روز یازدهم رو مرکز قبول نکرد

انشاالله بادعای شما گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ۱۹تا ۱۱تاش آ بودن.مرکز ما۳روزه فریز میکنه انتقال دادنی میزاره بلاست شن.انشاله حتما میگیره منم به ...

منم از ۱۸ تا ۱۲تاش آ هستن. منم دوست دارم ۳ تا انتقال بدم چون داخل یه نی ۳ تا جنین هست خودشونم گفتن اینجوری دسته بندی کردیم که سه تا رو باهم انتقال بدیم و دیگه نیاز به فریز مجدد بقیه جنین ها نباشه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انشالله دلت شاد بشه❤👶

مرسی عزیزم الهی امین🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوست خوبم.خوبی عزیزم.ایشالا به سلامتی نی نی گلت رو بغل کنی.ممنون از راهنماییت.خواهش میکنم روز ز ...

لی لی جان تو رویان هم به من گفتن تخمک اهدایی باید بگیری.به این حرفا گوش نکن.ان شاالله دکترتو عوض کنی ایندفعه نتیجه میگیری.

خدایا شکرت  
ممنون.واقعا دکتر طرازی چیزی برای من کم نزاشت ولی ترجیح میدم یه پروسه دیگه ایی رو شروع کنم.من ۴۲ سالم ...

ان شاءالله که بزودی دلت شاد میشه .منم پارسال قبل شروع پانکچر رفتم پیش دکتر نصر بخاطر ذخیره کم قبول نکرد گفت طبیعی اقدام کن نشد اهدایی که منم رفتم بیمارستان بهمن پیش دکتر عابدی انتقال اولم منفی شد حالا ان شاءالله ماه بعد انتقال آخرم هست ان شاءالله که خدا روزی کنه و مامان بشم .

دکتر نصر بخاطر کرونا ویزیت نداره فقط انتقال و پانکچر انجام میده‌.

شما هیسترو و خراش هم انجام دادید؟

خدایا شکرت
من دنا آزمایش دادم. هم غربال هم سلفری. پنج شش روزه سلفری رو جواب دادن. تو برگه جواب نوشته بود دو هفت ...

عزیزم جواب سلفری رو گرفتی ؟ خدارو شکر خیالت جمع شده . نی نی دخمله یا پسر ؟

عزیزم جواب سلفری رو گرفتی ؟ خدارو شکر خیالت جمع شده . نی نی دخمله یا پسر ؟

پسره عزیزم. آره خدارو شکر اوکی بود. از هفت خوان رستم دارم نزدیک میشم به خوان آنومالی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همگی کسایی که انوکساپارین میزنین میشه لطفا بگین برای شما جاش سفت و گلوله نمیشه؟ برای من الان چند روزه که جاهاش سفت شده دیگه توی شکم نزنم؟ چون همیشه ۴ انگشت بعد ناف میزنم می تونم فاصله ترزیق را با ناف بیشتر کنم مثلا ۷ انگشت دورتر از ناف؟ اگه نمیشه توی ران هم می تونم تزریق کنم ولی جای دقیقشو نمیدونم. میشه کمکم کنید 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

سلام عزیزم.خوبم شکر.دیروز رفتم سونو.نی نی همش تکون میخورد و رشدشم خوب بود شکر خدا.

اییی جانم فسقلی فعاله انشالله بسلامتی بغلش بگیری. 

التماس دعای فراوون خداکنه منم ازدکترتو نتیجه بگیرم

ایشالا که ایندفعه حتما مامان میشی.ولی باورت نمیشه که دو انتقال آخرم رو ،مخصوصا سومی اونقدر از جانب خ ...

الهیی عزیزم میفهمم چی میگی هممون داریم این دوران رومیگذرونیم وامتحانه فقط ازخدا بخوایم صبرمون بده تانتیجه روبگیریم. 

عزیزم انشالله مامان شی منم اینماه شروع میکنم کلی استرس دارم

نمیدونم مهربون جون من تو مرکز جهاد دانشگاهی انجام دادم که فکر کنم دولتیه نه خصوصی نیست..هزینه هام خی ...

اهان چه جالب هزینه های توام شبیه من بوده منم پانکچر2تومن دادم فقط داروهام زیادمیشن 5تومن وبیشتر

دیگه فریزم نداشتم نمیدونم. ولی من دولتی حس کردم کم کاریم میکنند چون هرسری یک پزشکیاربود

اییی جانم فسقلی فعاله انشالله بسلامتی بغلش بگیری.  التماس دعای فراوون خداکنه منم ازدکترتو نتیج ...

ان شاالله نتیجه میگیری گلم.فعلا که انگار پری داره ناز میکنه که بیاد  

خدایا شکرت