2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
من مشتاق اصفهان پانکچر شدم ولی ویزیتام مطب بود.. پارسال بود اگه اشتباه نکنم ۶۴۰۰ برا روز پانکچر پردا ...

اووه عجب, اخی عزیزم چه بدالکی جنیناتواوت کردن. منم مشهدمرکزنوین پرسیدم کلی اش12تومن میشد.

من سری قبل دولتی که بودم و فکر میکنم کم کاری زیاد داشتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکتون میکنم ان شاءالله که طبیعی خدا بهتون نی نی سالم و صالح روزی کنه.شما چند سالتونه؟  دکتر ط ...

ممنون.واقعا دکتر طرازی چیزی برای من کم نزاشت ولی ترجیح میدم یه پروسه دیگه ایی رو شروع کنم.من ۴۲ سالمه.قبل از آخرین انتقالم کلینیک مام رفتم ولی نصر نبود و دکتر لاهوتی ویزیت کرد و گفت علی رغم اینکه هیچ مشکلی نداری ،بخاطر سنت باید حتما تخمک اهدایی بگیری.و من نمیخوام اینکارو بکنم.

نصر چرا خودش ویزیت نمیکنه؟

سلام. عزیزم میشه یک چیزی بگم؟ دکترت روعوض کن من کاری ندارم ولی دل بکن از دکتر ودارو واین حرفها یعنی ...

ایشالا که ایندفعه حتما مامان میشی.ولی باورت نمیشه که دو انتقال آخرم رو ،مخصوصا سومی اونقدر از جانب خدا خیالم راحت بود و با دل قوی بهش اطمینان داشتم که بدون کوچکترین ترس و شکی رفتم که جواب آز مثبتم رو بگیرم که بازم متاسفانه منفی شد.نمیدونم دیگه چیکار کنم......

سلام عزیزم خیلی خیلی متاسفم شدم و امیدوارم دفعه بعد حتما نتیجه بگیرید،،  من از جنین شناس بیمارس ...

سلام دوست خوبم.خوبی عزیزم.ایشالا به سلامتی نی نی گلت رو بغل کنی.ممنون از راهنماییت.خواهش میکنم روز زایمانت که آرزو میکنم بهترین و شادترین روز زندگیت باشه ،برام دعا کن.حسابی خسته شدم و بریدم.....سه ساله ،فاصله شهرمون تا تهران رو صاف کردم ،رنج سفر و رفت آمد....عوارض داروها....پنهان کردن موضوع و با همسرم به تنهایی تمام بارها رو کشیدن.. دنبال داروها در به در گشتن.....مرخصی های پی در پی از اداره گرفتن و هی دروغ که کمردرد دارم و این و اون.....نمیدونم از کدومش بگم....هزینه هاش که هیچ....

خیلی خسته ام......

سلام عزیزم ببخشید دیر اومدم گلم ما خوبیم خداروشکر  انشاالله قسمت خودت بشه  جنیناتم خ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.لیانا جون دیگه جنین ندارم.باید دوباره پانکچر بشم.برام از ته قلبت دعاکن که خدا خودش یه نظر ویژه ایی به من بکنه و این همه زحمت و رنج بی جواب نمونه...الهی هیچ خانومی اینجوری دنبال بچه نیوفته که بدترین بار روحی و جسمی رو به دوش بکشه.

سلام خانما من امروز انتقال داشتم رفتم مرکز گفتن کنسل شده از۸تا تخمک ۳تا جنین تشکیل شده قابلیت انتقا ...

عزیزم کدوم مرکز انجام دادین؟رنگ بزنید جنین شناسیش سوال کنید

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
افتضاح نازداره. راستی گلم شمامرکزخصوصی انجام دادی? میه واسم ازهزینه هاش بگی؟ ازپانکچر وفریز وانتقال

نمیدونم مهربون جون من تو مرکز جهاد دانشگاهی انجام دادم که فکر کنم دولتیه نه خصوصی نیست..هزینه هام خیلی به صرفه هستن اینجا من هزینه هایی که دوستان پرداخت کردن خیلی بیشتر از هزینه های ما بوده و بعضی وقتا حتی نگران میشم نکنه بخاطر هزینه های پایین کم کاری کنن البته اینو بگما آمار مثبت هاشونم بالاس

من برا پانکچر ۳۸۰۰ دادیم و داروهای بعد پانکچرم ۶۰۰ شد چون هایپر شدم و فریز هم ۱۴۰۰ گرفتن برای ۱۸ تا جنین.انتقال رو هم پرسیدم گفتن ۲ تومن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام خوبی ازمایش سلفری منو فرستادن دنا .ازمایشگاه خوبیه؟ میفرستن خارج یا خودشون انجام میدن

من دنا آزمایش دادم. هم غربال هم سلفری. پنج شش روزه سلفری رو جواب دادن. تو برگه جواب نوشته بود دو هفته. من پرسیدم میفرستین آلمان؟ گفت نه بابا خیلی وقته بخاطر تحریما خودمون انجام میدیم

آزمایشگاه خوبیه به نظرم. مام منو فرستادن دنا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به نظرم خودت بگو بلاست کنن.تومرکز ما ۳تامیزارن بلاست شه اگه همشون بلاست شدن یکیشو دوباره فریز میکنن. ...

تو مرکز به ماما گفتم چجوریه انتقال هاتون ۳ روزه اس یا ۵ روزه گفت برای هرکسی متفاوته مونده به نظر دکترت و جنین شناس

خودمم دوست دارم بلاست انتقال بدم ولی نمیدونم چرا میترسم بلاست نشن خدای نکرده و جنین هام حیف بشن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن