2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
سلام به همگی کسایی که انوکساپارین میزنین میشه لطفا بگین برای شما جاش سفت و گلوله نمیشه؟ برای من الان ...

سلام عزیزم یعنی همیشه چهار انگشت فاصله از ناف میدی و میزنی اینجوری خب یعنی داری همیشه یه جا تزریق میکنی ؟ اگه اینطور خب معلومه فقط محل تزریق یه جا باشه سفت و گلوله میشه 

اره میتونی فاصله بیشتری از ناف بدی و تزریق کنی مثلا همون ۷ انگشت یا میتونی روی  بازو تزریق کنی یا ران پا هم میشه

اهان ...ایشالا که فردا خداسورپرایزت میکنه وبتات بالامیره 

امید به خدا

واسه خدا معجزه کردن کاری نداره

ولی بعید میدونم ندیدم کسی بگه روزیازدهم انتقال منفی بوده بعدروز۱۶مثبت شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم یعنی همیشه چهار انگشت فاصله از ناف میدی و میزنی اینجوری خب یعنی داری همیشه یه جا تزریق می ...

مرسی عزیزم اره همیشه ۴ سانت فاصله میدادم 🤭🤭🤭 

پس الان فاصله را بیشتر میکنم ممنونم ازت 🥰

عزیزم حتما همین امروز پیگیر باش. اخه چرا دقیقازشون سوال نکردی ک چرا قابلیت ندارن؟ میخان بزارن بلاست ...

دکترزنانم میدونه علتشو که زنگش بزنم؟

گفتن قابلیت انتقال ندارن باید بلاست بشن

یا رب العالمین
من دفعه قبل قرار نبود انتقال بدم و قرار بود دو ماه برام فریز کنن. هشتا جنین داشتم و بدون اینکه درمور ...

منا که خودشون‌گفتن سوم بیا الان هم گفتن کنسل شدن.ممکنه سه روزه هم بزارن نمونه نمیدونم چیکارکنم

یا رب العالمین
سلام عزیز دلم  شما پروژسترون خارجی تهیه کردید؟؟ میدونید کجا دارن؟؟؟

سلام به روی ماهت. نه والا. من پروژسترونام آمپول بود و ایرانی. چون کلا به شیاف حساسیت دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من مشتاق اصفهان پانکچر شدم ولی ویزیتام مطب بود.. پارسال بود اگه اشتباه نکنم ۶۴۰۰ برا روز پانکچر پردا ...

فکر کنم هزینه انتقال بوده پس دادن چون منا امروز نگفتن هزینه بده گفتن منتظر باش صدات کنن بری بخش که بعد گفتن عقب افتاده

یا رب العالمین
بچه ها سلام صبحتون قشنگ من ماه پیش انتقال داشتم که پریود شدم اما این ماه 6روز عقب انداختم یعنی امکا ...

آرزو میکنم مامان شده باشی بحق حضرت علی اصغر 

از ته دلم ازخدا میخوام صدامو بشنوه 

اینقدر ای وی اف خسته کننده هست که هرکس از شرش راحت بشه انگار نجات یافته

امید به خدا واسه خدا معجزه کردن کاری نداره ولی بعید میدونم ندیدم کسی بگه روزیازدهم انتقال منفی بود ...

ببین همیشه استثنا هست. یه خانمی تو نی نی پلاس سر تاریخ مشخص شده آزمایش داد ۰/۹بود بتاش دکترش گفت باید تکرار کنی تکرار کرد الان بتاش شده ۱۸۱

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون از راهنماییت عزیزم

خاهش میکنم عزیزم چون من شهرخودمون جای دولتی انجام دادم و یه بار منفی شد یه بارسقط.دیگه اومدم تهران و رفتم مام.بعد مصرف داروهای تقویتی پانکچرکردم وباراول مثبت شدم.دکترم میگفت دستگاه های مام خیلی خوبه.دوستمم شرایط اسپرم شوهرش بد بود دکتر تسه کرد بود تند هی زنگ میزدن به جنین شناسه که بیاد ببینه وضعیت اسپرم چه جوریه و اونم تایید نمیکرده بلاخره۴تامعمولی پیدا کردن.جنین شناسشونم عالیه