2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
آره انشالله که همه چی به خوبی پیش بره برای جفتمون  😍🙏

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد نداره ولی باعث لکه بینی میشه ،جنین با این چیزها که دفع نمیشه

پس چی میشه که برای بعضیا منفی میشه. 

خیلی بده این همه دارم آمپول میزنم و کبود میشم خدای نکرده منفی شه

یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها سلام صبحتون قشنگ

من ماه پیش انتقال داشتم که پریود شدم اما این ماه 6روز عقب انداختم یعنی امکان داره باردار باشم؟ 

همیشه وقتی پیاده روی میکردم شبش پریودی میومد 

دیروز کلی پیاده روی کردم اما نیومده هنوز

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
واقعا این کرونا شده بلا آدم قدم از قدم نمیتونه برداره همش ترس و استرس.. خدا خودش رحم کنه زود راحت شی ...

انشالله ,من که پاک قاطی کردم هرلحظه حس کرونا میگیرم الکی. خدا خودش ریشه کن کنه این ویروس منحوس رو. 

توام همچنان منتظر پریودی? 😂😂

سلام عزیزم.شما خوبی.نی نی گلی خوبه.لیانا جون من هیچ مشکلی ندارم فقط تنها فاکتوری که  میمونه سنه ...

سلام عزیزم ببخشید دیر اومدم گلم ما خوبیم خداروشکر  انشاالله قسمت خودت بشه 

جنیناتم خوب بوده آزمایشاتم که خوب بوده خداروشکر از این بابت مشکلی نداری الان چند تا جنین واست مونده ؟ تا حالا با دکتر زرنانی ویزیت شدی ؟ درسته میگن سن خیلی مهمه ولی من الان تو مطب که میرم خیلیا رو‌دیدم ۴۰ به بالان طبیعی مامان شدن 

بیمارستان بهمن که من بودم به نظرم فروتن دکتر خوبی بود چند باری پیشش رفتم که خیلی وقت گذاشت واسم و همه سوالامو با حوصله جواب داد حالا اگه بتونی یه ویزیت بری پیشش ببینی نظرش چیه اینم گزینه خوبیه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانا جان شما چند کیلو اضافه کردی؟من از وقتی مولتی میخورم ده کیلو اضافه شدم دکترم میگه تا سه ما ...

سلام گلم من ۵۴ کیلو بودم الان شدم ۷۰ 

دقیقا منم وقتی مولتی ویتامین رو میخوردم همینطور وزن اضافه میکردم دیگه از ۳۰ هفتگی قطع کردم‌البته به دکترمم گفتم 

الان فقط کلسیم و آهن و د میخورم بعضی وقتا هم امگا ۳ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها سلام صبحتون قشنگ من ماه پیش انتقال داشتم که پریود شدم اما این ماه 6روز عقب انداختم یعنی امکا ...

بله عزیزم خیلیا بعد انتقال طبیعی مامان شدن انشاالله واسه شما هم همینطور باشه یه بی بی چک بزار 

سلام خانما

من امروز انتقال داشتم رفتم مرکز گفتن کنسل شده از۸تا تخمک ۳تا جنین تشکیل شده قابلیت انتقال نداره سه شنبه بیا برا انتقال.

بنظرتون تا ۳شنبه چندتاش میمونن؟علتش چی میتونه باشه؟

یا رب العالمین
سلام خانما من امروز انتقال داشتم رفتم مرکز گفتن کنسل شده از۸تا تخمک ۳تا جنین تشکیل شده قابلیت انتقا ...

عهه اخه چرا🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍