2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
انشالله لابدقسمت بوده انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیوفته.  نه راستش خونه مادرشوهرم نمیمونم اص ...

اهان پس تبریز قراره انجام بدی. فکرکردم مشهدانجام میدی. خیلی هم خوب😍👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر وقت میزاره به حرفت گوش کنه همون اول سونو بشو و باهاش حرف بزن 

مرسی عزیزم، باشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم.ذخیره تخمکت  چند هست؟

سلام گلم. این همه ازمایش برام نوشته بودن و تا قبل از سیکل دوبار سونو شدم اما یادشون رفته بود ازمایش ذخیره برام بنویسن. تازه این ماه ک میخاستم شروع کنم گفتن پس ازمایش دخیره تخمدانت کجاست؟ همون موقع برام نوشت و رفتم دادم جوابشو هنوز نمیدونم.

۴ آذر برام تاریخ زده ،تو بروشور نوشته حتی اگر پری هم نشده باشم باید برم

اهان، چ خوب😍 من و شما هم این ماه تکلیفمون روشن میشه😍 

من اتفاقا دکترم گفت پرتخمک نیستی وفقط سینال داد ده تافولی داشتم‌که ۸تاتخمک شد.hmg تخمک را زبادمیکنه ...

منم از دوستان همین سوالو پرسیدم ولی فعلا نظری ندادن. خودمم نمیدونم کدوم بهتره عزیزم

آهان پیازم میزنم . خودمم میخورم ایرادی که نداره؟

نه عزیزم خیلی هم خوبه. منم خودم میخورم

سلام گلم. این همه ازمایش برام نوشته بودن و تا قبل از سیکل دوبار سونو شدم اما یادشون رفته بود ازمایش ...

داخل سایت میزنن عزیزم ،وقتی برات پیام اومد که جواب آماده ست برو نگاه کن،البته جدیدا نمیدونم چرا دیر پیام میاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم باشه حتما کاش بشه جایی رفت که کسی نباشه. عجب گیری افتادیم هم کروناهم این

واقعا این کرونا شده بلا آدم قدم از قدم نمیتونه برداره همش ترس و استرس.. خدا خودش رحم کنه زود راحت شیم از دستش

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره عزیزم.همشون آ بودن و بلاست

به به چه عالی ماشاالله 😍😍😍

میگم عزیزم من ۶ تا نی دارم که داخل هر کدوم ۳تا جنین دارم کیفیت جنین ها تو همه ی نی ها یکیه.یعنی اینجوری که یه دونه ۸سلولی A و یه دونه ۶ سلولی A و یه دونه ام ۸سلولیAB هستن.. احتمالا دکتر هر سه تاشو برام انتقال بده به نظرت حداقل یکیش میگیره با این کیفیت؟ زینب جون گفتن ریسک سه قلویی داری یکم نگران شدم.

اره عزیزم.همشون آ بودن و بلاست

البته سه روزه فریز شدن حالا برام جای سواله که همون سه روزه انتقال میدن یا میذارن بلاست شن بعد؟ اگه مثلا دوتاشون بلاست شدن اون یه دونه اوت میشه؟

اهان، چ خوب😍 من و شما هم این ماه تکلیفمون روشن میشه😍 

آره انشالله که همه چی به خوبی پیش بره برای جفتمون  😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی خانومی . چون تنهام کسیو ندارم کمکم کنه نگران بودم .سه شنبه انتقال دارم باید برا چند روز غذا اما ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله به سلامتی.ان شاالله که مثبت میشی.😍

منم تنها کمکم همسرم هست.

خدایا شکرت  
داخل سایت میزنن عزیزم ،وقتی برات پیام اومد که جواب آماده ست برو نگاه کن،البته جدیدا نمیدونم چرا دیر ...

چ جالب نمیدونستم فقط پیام اومد ک اماده ست. مرسی عزیزم.