2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
سرخود اینکار رو نکنی ها ،با خود دکتر صحبت کن موقع سونو شاید بتونی راضیش کنی،چون اون موقع دیگه هیچ مس ...

دکتر اول سونوهارو انجام میده بعد ویزیت ها. بنظرت من بدون سونو، تو نوبت ویزیت باشم تا با دکتر خصوصی صحبت کنم. اگه اوکی بود و نیاز شد میگه سونو هم برو... یا باز مثه سری قبل سونو برم و تو اتاق سونو درمورد دارو بگم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته گلم اینجور بهتره ،چون خودت هم به اندازه کافی فولی داری ،پس فکر نکنم زیاد به سینال نیاز باشه

شما اطلاع داری تاثیر سینال بهتره یا هاش ام جی؟ اینجور ک ماما گفت منفجر میکنه  من فکرکردم تاثیر هاش ام جی بیشتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوشنبه روز سوم بودم. گفت سونو بعدیت شنبه میشه. داروهارم فقط تا همون روز نوشته بود

بهتره با نسخه جلو برین خدای نکرده اتفاق بدی نیوفته. منم تا روز ۸ام فقط یه سینال خودکاری داشتم بعد سونوی روز ۸ واسم ۳تا هاش ام جی داد و یه سینال دیگه و بعد سونوی روز۱۲ هم ۲تا هاش ام جی. قرار نیس که همه ی داروهای سیکل رو همون روز اول بدن با هر بار چک تخمدانها دوز آمپولا تغییر میکنن

پس روز هشتم میشد در واقع ،من اصلا نمیدونم برای چند روز باید هتل رزرو کنم

خب دفعه اول برو دکتر اگه دارو برات تجویز نکرده، دارو بگیر. بعد متوجه میشی چند روز دیگه باید مجددا بیای... ممکنه سونو بعدی دو سه روز فاصله داشته باشه و نیاز نباشه از روز اول هتل بری. بنظرم روز اول پریودت برو.

بهتره با نسخه جلو برین خدای نکرده اتفاق بدی نیوفته. منم تا روز ۸ام فقط یه سینال خودکاری داشتم بعد سو ...

منم پرسیدم ادامه سیکل هاش ام جی اضافه میشه. گفت خیر. اگه میدونستم اضافه میشه قطعا همون موقع سیکل رو شروع میکردم... بعد ب ماما گفتم یعنی کلا هاش ام جی ب هیشکی نمیدید؟ گفت نه همیشه همینه فقط سینال میدیم. ولی الان از زینب جون پرسیدم گفت ب ایشون هاش ام جی دادن!! 

سلام دوستان عصرتون بخیر 

مهربونا من ان شاالله یک هفته دیگه وارد سیکل انتقال میشم انتقال چهارمم هست میخواستم ببینم پیشنهادی دارین واسه بالا رفتن شانس مثبت شدن یا نه 

مشکل من پی سی او خودمه همسرم سالمه خدارو شکر 

حدودا سه هفته اس دارم امگا 3 ویتامین دی ویتامین ای

دوماهه اسید فولیک و ده روز اووژن مصرف میکنم 

روزانه هم یه قاشق عسلو دارچین میخورم 

ممنون میشم اگر راهنمایی و تجربه خاصی دارید به منم بگین که ان شاالله این سری نتیجه بگیرم 

ممنونم

بهتره با نسخه جلو برین خدای نکرده اتفاق بدی نیوفته. منم تا روز ۸ام فقط یه سینال خودکاری داشتم بعد سو ...

بهم گفت وای نه هاش ام جی ک تخمدانت رو منفجر میکنه😑😑😑 منم ک دفعه اول بود روال رویان رو نمیدونستم و دودل شدم. ماه بعد دوباره میرم با خود دکتر حرف میزنم.

شما اطلاع داری تاثیر هاش ام جی بیشتره یا سینال؟ از حرف ماما اینو برداشت کردم ک تاثیر هاش ام جی خیلی زیادتره. نمیدونم نظرشون درسته یا نه

راستی سینالتون روزانه چند واحد بود؟ و نتیجه ی پانکچرت چی شد؟

سلام دوستان عصرتون بخیر  مهربونا من ان شاالله یک هفته دیگه وارد سیکل انتقال میشم انتقال ...

من سه شنبه انتقالمه ، استرس دارم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
راستی سینالتون روزانه چند واحد بود؟ و نتیجه ی پانکچرت چی شد؟

به منم اچ ام جی و سینال داده بود ، بعدش هم اورگالترون 

سینالم ۲۴ واحد بود

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍