2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
خب دیرتر از من عمل شدی برا همین دیرتر مرخص شدی. فکر کنم بین هشت تا نه عمل شدم و قبل از یک مرخص شدم.

انتقال چجوریه؟اونم‌همین قدر طول میکشه؟ منا گفتن یوشنبه که سه روزه میشه بهترنیس خودم بگم ۵روزه بشن؟

یا رب العالمین
اونجاا بیشتریاا ۱۷ ، ۱۸ تا تخمک داشتن ☹ چرا ما ۸ تا داشتیم 😁 البته خداروشکر

همسرتون چجوری نمونه داد؟ تسه شدن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم ، نه انقد که سختم بودد امروز واسه بیهوشی خودم ببخیالش شدم😁 خانما میرفتم واسه انتقال دو دیق ...

😂😂😂

آره واقعا راحته ،ولی میدونی من اگر قبلش قرار باشه شستشو بدن ،فکر کنم نتونم تحمل کنم ،وگرنه خود انتقال چیزی نیست،فقط یه توصیه که بعضی از پزشک ها به بچه ها کرده بودن این بود که موقع انتقال سرشون بالا نیارن ،شما هم حواست باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای یه خانمه گریه میکرد منم بعد دوبار گریه افتادم .گیج بودم هی خوابم‌میبرد بیدارمیشدمتا ۱۲.۵ وگرنه ۱ ...

اره دیگه زیر پارچه رو گرفتن و بلندت کردن ، برای منم همینجور بودد ...

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
همسرتون چجوری نمونه داد؟ تسه شدن؟

من اهدایی گرفتم عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انتقال چجوریه؟اونم‌همین قدر طول میکشه؟ منا گفتن یوشنبه که سه روزه میشه بهترنیس خودم بگم ۵روزه بشن؟

من تاحالا انتقال ندادم

بستگی ب شرایطت داره. مثلا جنینای من هیچ کدوم پنج روز رشد نکرد و از بین رفتن. اگه اسپرم مشکل داشته باشه و جنین ضعیف باشه پنج روز رشد نمیکن

دکترا روزی ک میان اتاق عمل، اول پانکچراشونو انجام میدن بعد انتقالاشونو.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انتقال خیلی راحته مثل سونو واژینال

خوب اخه دیدم میارن تو بخش بعدش چقدر معطلی داره؟ 

برا اینجا چندبار شوهرمو صداکردن که سرم بگیر بیار خوراکی بیار گفتن این بدرد نمیخوره یچیز دیگه بگیر لبساشو از کمد بده پرستارببره  مسخره بازی شوهرم گفته بود بابا همه چیز خودتون بزنید خوب حساب کنید این چه کاریه

یا رب العالمین
من اهدایی گرفتم عزیزم

چون گفتی پانکچر شدی برام سوال شد

اخه اصفهان گفتن اسپرم اهدایی انجام نمیدن

خوب اخه دیدم میارن تو بخش بعدش چقدر معطلی داره؟  برا اینجا چندبار شوهرمو صداکردن که سرم بگیر ب ...

شوهر منم رفت سرم خرید و آمپول

بعد انتقال یکی دو ساعت باید استراحت کنی بعد مرخصی. بازم باید آمپول یا شیفت بخره شوهرت برات. ولی دیگه سرم نداره راحت

یه صلوات مهمونم کنید
خوب اخه دیدم میارن تو بخش بعدش چقدر معطلی داره؟  برا اینجا چندبار شوهرمو صداکردن که سرم بگیر ب ...

جدی؟ برای من اینجوری نبود ،خودشون ابمیوه و بیسکوییت دادن ، اومدن توضیحات دارویی دادن ، سرم زدن ، بردن دستشویی ، بعدش گفتن لباساتو بپوش ، شوهرم رفت حسابداری و تمام