2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
ببین چقد بیهوشی اولش بده ، داشتم میمردم ، یه چیز سفید میدیدم مثل برق و باد حرکت میکرد ، تمام تنم سفت ...

عزیزم انشالله که برای شما هم ۸ تا جنین بشه ،بهشون نگفتی برای انتقال با بیهوشی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقد داشتمم بخاطر سرم ایناا خودم داوطلبانه رفتم🤣🙈🙈

نه من بخاطر توالت فرنگی بنداومده بود  ابمیوهوهم‌گفته نصفشو بخور بعدمیگه دست شویی بدو میگم‌هیچی نخوردم گفت بخور منم دوتا ابمیوه خوردم   

یا رب العالمین
برا شماهم مرکز اینقدر طول کشید؟ ده و۴۰ اوردنم‌تو بخش ۲وربع مرخص شدم دیگه اونجا خالی شده بود   & ...

خب دیرتر از من عمل شدی برا همین دیرتر مرخص شدی. فکر کنم بین هشت تا نه عمل شدم و قبل از یک مرخص شدم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دقیقا ، من سر ساعتی که امپول ازادسازی و زده بودم عملم کردن

درستش هم همینه ولی گاهی نمیدونم چرا دیر میشه،عقب میفته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه

همش نگرانم نکنه منفی شه. از ترس اینکه منفی نشه هرروز دوتا آمپول پروژسترون باهم میزنم. آخه میشد شیاف زد به جاش. ولی اینجا گفتن آمپول قوی تره

یه صلوات مهمونم کنید

اونجاا بیشتریاا ۱۷ ، ۱۸ تا تخمک داشتن ☹ چرا ما ۸ تا داشتیم 😁 البته خداروشکر

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ببین چقد بیهوشی اولش بده ، داشتم میمردم ، یه چیز سفید میدیدم مثل برق و باد حرکت میکرد ، تمام تنم سفت ...

وای یه خانمه گریه میکرد منم بعد دوبار گریه افتادم .گیج بودم هی خوابم‌میبرد بیدارمیشدمتا ۱۲.۵ وگرنه ۱۰و۴۰ که اوردنم توبخش فهمیدم اقاهه گفت برو روتخت جابجا بشو.میگم یعنی بعد تخمک کشی هم اون اقا گذاشتم‌روتخت یا خودم؟ اونجاشو یادم نیس.فقط سرمو که وصل کرد دوتانفس عمیق کشبدم بیهوش شدم

یا رب العالمین
عزیزم انشالله که برای شما هم ۸ تا جنین بشه ،بهشون نگفتی برای انتقال با بیهوشی ؟

مرسی گلم ، نه انقد که سختم بودد امروز واسه بیهوشی خودم ببخیالش شدم😁 خانما میرفتم واسه انتقال دو دیقه ایی میومدن بیرون سرحال و اوکی ، گفتم چه کاریه بیهوشی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اونجاا بیشتریاا ۱۷ ، ۱۸ تا تخمک داشتن ☹ چرا ما ۸ تا داشتیم 😁 البته خداروشکر

خوب اونا بیشتر پلی کیستیک هستن ،شما ذخیره تون چنده ؟

نه من بخاطر توالت فرنگی بنداومده بود   ابمیوهوهم‌گفته نصفشو بخور بعدمیگه دست شویی بدو میگم‌هیچ ...

😁😁😁😁