2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
والا هنوز تاریخ دقیقشو بهم نگفتن فعلا یسری قرص داده دارم میخورم بین هشت تا ده پریودم هم گفته برم پیش ...

به امید خدا بهترین اتفاق بیفته برات و مامانش بشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام بچه هاا ، من امروز صبح پانکچر شدم ، ۸ تا تخمک داشتم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا جالبه خواهر من از اوناس که قبل بارداری گوشی از دستش نمیفته.خدا رحم کرده باردار میشه از موبایل م ...

منم گوشی دستمه یعنی یه جوریه که هم عادت کردیم هم پسرم روزی ۳ تاکلاس انلاین داره بخوام نخوام این اینترنت روشنه ...پس خواهرشما خیلی بدویاره منم خیلی حالت تهوع داشتم تازه یه هفتم هست بدترشده حتی بوی غذامیاد نمیتونم برم آشپزخونه الانم گرسنمه وچیزی نداریم بخورم همش داره نیوه وآجیل میخورم سیربشم تاهمسرم بیاد یه چیزی درست کنه ..الان ازاون روزاست که دلم میخواد یکی برام غذابیاره 😕

انشالله که زودتر خوب بشین. منم یه ساعت حالم خوبه میبینی ۲ساعت بد شد حالت تهوع و سستی دارم. داروهاتون ...

ان شاالله که خوب میشی عزیزم..شما پروژسترون داری؟ دکتر به من نداد زینب جون هم میگه حداقل دو هفته طول میکشه پریود شم دوست داشتم زود پری بیاد برم ببینم انتقال میده دکتر یا نه😒

راستی شما تعداد جنین هات مشخص شد؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
لاکسی ژل فکر میکنم عزیزم. اگه اسمش رو درست گفته باشم. کاهو روغن زیتون یا آب ولرم رو امتحان کردی؟ آب ...

آره اونارم خوردم😞 ولی ناشتا آب گرم نخوردم اونو حتما امتحان میکنم

ممنون عزیزم که کمکم کردی خدا نینی خوشگلتو برات حفظ کنه و سالم به دنیا بیاریش ان شاالله

عزیزم من تا هفته یازده داشتم . نگران نباش . بسپار به خدا . قبلا سقط هم داشتم . خدا محافظشه . نگران ن ...

ببخشید شما از روز چندم امتقال لکه بینی داشتین و در چه حد بود؟

خدایا خودت مواظبش باش
علائم واقعی که از هفته شیشه اینا همش مال پروژسترونه عزیزم چون من کلا تو دسشوییم از حالت تهوع هی زیر ...

اخه هنوزم دارم پروژسترون استفاده میکنم 

چرایه دفعه از روز دهم همه علائم قطع شد

آهان پس حداقل دو هفته طول میکشه گلم

وااای چه بد🥺 دلم میخواست زودتر پریود شم ببینم انتقالم کیه

میگم زینب جون من عکس کیفیت جنین هامو برات فرستادم یادته؟ تو هر نی ۳ تا جنین با کیفیت Aکه ۸سلولیه وAB که اونم ۸ سلولیه و یه دونه ام Aکه اون ۶ سلولیه دارم دکتر گفت موقع انتقال هر سه رو انتقال میدیم. میگم به نظرت با این کیفیت ها بلاست میشن؟ اگه سه تا رو انتقال بدن ممکنه حداقل یکیش بگیره؟

ان شاالله کلی تخمک و جنین تپل مپل قسمتتون بشه عزیزم🥰😍

مرسی عزیزم🧡🧡🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اع چه خوب, یاشاسین آذربایجان. 😉همسرم میگه. 😁 ممنون عزیزدلم توکل برخدا انشالله, شماپیش کدوم دکترمی ...

آره بقول همسرتون یاشاسین آذربایجان🤩😍🥰😘😘

من پیش دکتر پریسا موسی پور میرم از دکترای خوب و معروف شهرمونه

منم گوشی دستمه یعنی یه جوریه که هم عادت کردیم هم پسرم روزی ۳ تاکلاس انلاین داره بخوام نخوام این اینت ...

عزیزم ان شاءالله که این روزا هم بخیر و خوشی میگذره کاش همیشه یکم غذا تو یخچالتون باشه که فقط گرم کردن بخواد اینطوری دیگه ضعفتون هم رفع میشه.

خدایا شکرت
اخه هنوزم دارم پروژسترون استفاده میکنم  چرایه دفعه از روز دهم همه علائم قطع شد

نمی دونم شاید بدنت کوپ کرده 😂😂😂کلا علائم و اینارو جدی نگیر

دقت داری این دوهفته به اندازه دوسال گذشته!!!!!!

ممنونم  تو نت تنوعش زیاده  گویا اینم از سنگ کلیه پیش گیری میکنه

اره دکترم‌گفت خیلی خوبه برم خونه عکس از جعبش میفرستم برات اگه یادم رفت باز بهم بگوو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود