2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
من هر بار میرم سونو یه چیزه جدید اضافه میشه 🥺😩 دوستان هرکی اطلاعات داره لطفا کمک کنه . تو سونو گف ...

عزیزم اگر خون ریزی و اینا نداری اصلا مهم نیست 

فقط بعدا باید سزارین کنی نه طبیعی 😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مدت هر جاییم درد احساس میکردم توهم بدترین مریضیارو داشتم چون من یهو فهمیدم کلی مشکل دارم واسه ...

الان این حال و روز من هست 

یهو متوجه ناباروری شوهرم شدم رفتم تو شوک تا ششماه

الآنم یهو متوجه فیبروم و فیبروکیستیک شدم ترسیدم

درد مقعد تو پریودی دارم وروز چهار پریود درد پری میاد سراغم میترسم آندومتریوز داشته باشم 

دارم دیوونه میشم بااین افکار 

خیلی بلاتکلیفم 

مشکل داره عزیزم تحرک و ایناش

پس اصل مطلب اینجاست

شما تخمک هات خوبه، به فکر تقویت اسپرم باش چه جوری؟ اینایی که میگم رعایت کنن همسرتون

نپوشیدن شلوار جین و هر گونه لباس زیر تنگ

تحرک و فعالیت حداقل سه بار در هفته و هر بار نیم ساعت

دوش آب داغ نگیرن، فقط آب ولرم

تو دستشویی با آب خنک خنک خودشون رو بشورن هر دو ساعت

مصرف زیاد میوه و سبزیجات تازه 

مصرف زیاد آب و مایعات 

کاهش وزن اگر دارن 

اگر مشکل قندو چربی دارن یا کبد چرب اون هم پیگیری کنن

مصرف روزانه ویتامین سی 250 و ویتامین ای 100 هم عالیه 

کاش آخرین آزمایش اسپرم ایشون هم بذارید گلم 

ذهنم منفی نگر شده خیلی زیاد  دیگه نمیتونم ذهن خودمو کنترل کنم  خودبیمار پندار شدم خیلی . ...

اوه اوه اوه، نگو وقت ندارم گلی 

وقت پیدا کن، آفرین مامان گل 

با این همه منفی نگری تگ بارداری استرس زیادی به نی نی میدی که برای مغز بچه ضرر داره، بعدا هم به دنیا بیاد اون وقت مامان شادابی نمیشی ها

برو از الان درستش کن

فرض کن داری دکتر ناباروری میری گلم

انشاله خدا بهت دوقلو میدی دیگه دکتر رفتن فراموشت میشه😂فدات شم انشاله

ایشالا مرسی عزیزم😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم اگر خون ریزی و اینا نداری اصلا مهم نیست  فقط بعدا باید سزارین کنی نه طبیعی 😉😉😉😉

من که اصلا دل و جرات طبیعی رو ندارم و اصلا بهش فکر نمیکنم . من دنبال هماتومم بودم گفت نمیبینم لحظه آخر گفت یه چیزی این پایین میبینم کوچیکه بعد دوباره گفت نه خون جریان داره هماتوم نیست گفتم پس چیه گفت کلا جفتت پرخونه مشکلی نیست . تو سونوهای قبلیم دقیقا همین جا هماتوم بود . گیج کرده منو بیشتر . یه سوال دیگه طول سرویکس تو سه ماه دوم بیشتر میشه ؟ من سونو واژینال قلب ۴۰ بودم بعد امروز سونو واژینال ۴۷ بود مگه میشه بیشتر شه ؟

سلام عزیزان

من امروز امپول انوکساپارین رو خودم تزریق کردم و اندازه یه سکه کبود شده. قبلا هم تزریق کرده بودم اما یا کبود نشد یا کبودیش اندازه عدس بود شایدم کمتر. اینبار اما برا اولین بار این همه کبود شد. نگران شدم نکنه جای بدی زدم. نکنه خطری باشه. ها

شما کجا میری سونو؟والا من هرجا زنگ میزنم برا یه هفته دو هفته دیگه وقت میدن.شما کجاها میرید که همون ل ...

من شهرستانم اینجا که راحت نوبت میدن فوقش ی ساعت یا ۲ساعت منتظر میشم .ن عزیزم گوشی پزشکی نبود مثل لیوان بود گذاشت رو شکمم بعد گوششو 

چسبوند به تهش 

اره عزیزم باردارم ۳تا انتقال دادم دوقلو هست الان.انشاله توهم حتما نتیجه میگیری کارشون عالیه

من خیلی مردد هستم

می خوام برم بیمارستان ارش

دولتیه و هزینه ها خیلی کمتره

می تونم بپرسم تو مرکز مام چقدر شد هزینه تون؟

دیدی که منم هشتم منفی بود بیبی چکم 🤕 امیدوارم باهم مثبت شیم و @nikanam    جون هم همچنی ...

عزیز دل هیوای خوش قلب

انشاالله همه منتظرا شما و مام عزیز و مابقی و متهم جزو اونا

دلارام جان شما مشکلتون چی بود؟چندسال اقدامید؟ چندبار میکرو کردید؟

عزیزم  من شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود همون اول قبل از اینکه بخوایم اقدام کنیم رفتیم ازمایش داد فهمیدیم مشکل داره اولش گفتن وارسکوسل داره و بهتره عمل کنه.عمل کرد بدتر شد کلا صفر شد تا یکسال بالاخره دکترش گفت با بیوپسی اسپرم میگیریم برا میکرو . تسه شد و اسپرم ها رو فریز گردن و میکرو کردیم من ۵ تا تخمک داشتم که جنین تشکیل شد اما رشد نکرد.اینم بگم دکترم بهم گفته بود ذخیرت بر خلاف آزمایشت که ۱.۹ رو نشون میده خیلی کمه و به هشت دهم میخوره و داروهای قوی برام تجویز کرد اما تخمدونام شوکه شدن و اول تخمک کمی تولید کردن اما انگار تخمدونام پر فولی کوچیک بود و هایپر شدم همش بخاطر تشخیص اشتباه دکتر بود.خلاصه بعد از اینکه جنینا رشد نداشتن بهمون گفتن فایده نداره باید جنین اهدایی بگیرین.هر جا دیگه هم برین هم همینه.ما قبول نکردیم یزد رفتیم بدون بررسی همینو بهمون گفتن اومدیم تهران رویان بهمون گفتن اولا اصلا لازم نبوده واریکوسل عمل کنه باید سریع ارجاع میدادن برا میکرو . و بهمون گفتن اصلا تسه لازم نبوده چون اون موقع صفر مطلق نبوده به اندازه میکرو اسپرم داشته.و اینکه دکتر خودمم بهم گفت ذخیرت طبق اون چیزی که سونو نشون میده به ۱.۹ میخوره. خلاصه یسری ازمایش ژنتیک و کاریوتایب برا شوهرم نوشتن که مشکلی نداشت و دستور میکرو نوشت برا شوهرم و قرار شد روز پانکچرم شوهرم نمونه بده اگه اسپرم نبود بعد تسه بشه و تو ابن مدت گفتن شوهرم رژیم سبزیجات بخار پز بگیره و یسری نکات رو رعایت کنه و اورتومول فرتیل پلاس و اسید فولیک ۵ براش تجویز کرد . منم دارو فقط گونال داشتم که ۱۶ تخک داشتم ۱۱ تاش بالغ بودن و شوهرم هم خدا روشکر تو نمونش ۵ میلیون اسپرم خوب داشت و نیازی به تسه نبود. ۹ تا جنین خوشگل دوروزه با کیفیت بی برامون تشکیل شد .دوبار انتقال دادم منفی شد .بار سوم انتقال دو مرحله ای داشتم مرحله دومم دوتا جنین ۵ روزه بود که خدا روشکر مثبت شدم .اینم بگم دیگه آخرین جنینام بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت