2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست
منم پردنیزولون همینطوری میخوردم مال منم شده دوتا الان منم اولش نمیخاست بده یادش رفت خودم گفتم پروند ...

نمیدونم من سر از ازمایش ایمنی در نمیارم ولی چندبار هی بهش گفتم برا مصکل ایمنیم و اونم پروندمو نگاه کردو فقط همین قرص پردینزول رو داد بعد من گفتم سرم ای وی جی چی گفت اونو تو لازم نداری نمیدونم حالا تو هفته دیگه باید برم و مجبورم تا اونموقع صبر کنم برم بپرسم باز چاره دیگه ندارم

در اندک من تویی فراوان یارب..
خانما من فرداصبح پانکچر دارم.دعاکنید برام دکتر بعد پانکچر داروهم‌میده؟

انشاءالله دست پر با کلی تخمک عالی برگردی، دارو هم در صورت هایپر شدن میدن، من هایپر شدم بهم اورگالوتران، کابرلین و انوکسا دادن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم انشاالله که بارداری خوب وسالمی داشته باشی گلم

قربونت برم وله فکر نکنم این بارداریمم به سرانجامی برسه من تو هر دو بارداری طبیعیم که سقط شد خونریزی و لکه بینی داشتم

خدایا خودت مواظبش باش
ممنون دوستای عزیزم.ان شاالله قسمت همه دوستان منتظر. بخدا پیاماتون رو میخومم همش یاد خودم میفتم تو یک ...

ایشالا بسلامتی نی نی رو بغل بگیری عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️

خیلی مسیر سختی هست متاسفانه😖

منکه به جرات میگم هنوز نیومده دارم کم میارم خیلی خستم 

همش فکرهای منفی میاد سراغم اصلا ارامش ندارم 

قبلا فقط مشکل همسرم بود خوب بود 

اما الان ازوقتی فهمیدم خودمم فیبروم دارم ترس افتاده به جونم 

همش میگم نکنه ذخیرم کم باشه نکنه اندومتریوز داشته باشم نکنه فیبرومم تعدادش زیاد بشه نکنه میکرو برای سینه هام که فیبروکیستیک هست بد باشه 

این افکار دار دیوونم میکنن

انگار کابوس میمونه این روزها 

کاش خدا به همه کمک کنه وبگذره 

😔

تیترم شده بود ۲۹۳ به نظرتون خوبه برای روز ۱۱ ام ؟ واسه شما چند بود ؟

اووووووه مهلقا میزنمتاااااااااا اومدی ناز میکنی

برای روز ۱۱ زیادم هست 

به امید خدا که به رااااحتی این ۹ ماه رو سپری میکنی❤️

برای منم دعا کن زهرا هستم خیییییییلی تو این مرحله گیر کردم

سلام دوستان امروز دختر داییم ازمایش داشته براش ۲تاجنین فرش انتقال دادن کلا همین ۲تا تشکیل شده بود ولی جواب ازمایشش منفی شد خیلی حس بدی دارم و براش ناراحتم وقتی جواب من مثبت شد اونا خیلی امیدوار شدنو شروع به درمان کردن ولی امروز با این جواب جسابی ناامید شدن خیلی روز بدی بود اصلا نمیدونم چی بهش بگم دلداریش بدم تو این ۱۴روز خیلی باهم حرف میزدیم و بهش امید میدادم فک نمیکردم اینجوری بشه واسه ارامش دلش صلوات بفرستین

اووووووه مهلقا میزنمتاااااااااا اومدی ناز میکنی برای روز ۱۱ زیادم هست  به امید خدا که به رااا ...

گلم من دوسال پیش تجربه ی خارج رحمی داشتم واسه همین بدجور ترسیدم مخصوصا اینکه لکه بینی دارم الان دقیقا شبیه سری قبل 

خدایا خودت مواظبش باش
سلام دوستان امروز دختر داییم ازمایش داشته براش ۲تاجنین فرش انتقال دادن کلا همین ۲تا تشکیل شده بود ول ...

الهی عزیزم ، اخه چرا منفی شدد ، چجوریه یکی مثبت میشه یکی منفی☹

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍