2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
با طب سوزنی خودتون ۱۰ تومن شد ؟مشکل ما مورفولوژی صفر هست ،شما کسی رو دیدید با این شرایط نتیجه گرفته ...

بله از مریضهای دکتر بودن اصفهانی بودن مورفولوژی صفر 

اونم بعد طب سوزنی با اولین ivf حامله شد 

کلا مورفولوژی و سرعت صفر هم مثل اسپرم صفر میمونه ولی با طب سوزنی خوب میشه

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله از مریضهای دکتر بودن اصفهانی بودن مورفولوژی صفر  اونم بعد طب سوزنی با اولین ivf حامله شد&n ...

داخل بد شرایطی هستم اصلا نمیدونم چکار کنم ،برای سومین بار قراره ماه آینده میکرو کنم ،ازطرفی کار همسرم طوری هست که نمیتونه زیاد مرخصی بگیره و اردکان بمونیم واز طرفی هزینه بالا ،واقعا موندم بین دو راهی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره ، ولی من ترسیدم نزدم خودم

امروز رفتم پرونده درست‌کردم سونومیخواس نداشتم دستور دکترهم نداشنم‌گفتم دکترم سونوهاشو خودش انجام میده برگه سونو ندارم کلی معطل شدم هلاک شدم ضربان قلبم زیاد شده بود ترسیدم‌گیر بدن

یا رب العالمین
شما خودتون تا چند وقت قبل میکرو طب سوزنی انجام دادید تا رحمتون آماده بشه

منم چهار ماه هر روز انجام دادم

تازه هیچ مشکلی هم نداشتم ولی حسابی تغییر رو تو خودم حس کردم

ما قبلش پنج شش تا مطب طب سوزنی تهران رفتیم ولی نمیتونستن کار دکتر محبوبی رو انجام بدن، برای طب سوزنی انرژی پزشک و نحوه هدایتش از طریق سوزن ها مهمه

برای ناباروری آقایون دکتر محبوبی حرف اول رو میزنه و برای خانم ها دکتر انصاری تو خیابون ونک تهران

البته من ذخیرم ۲/۴ بود بعد چهار ماه شد ۳/۱۱، پریودم خیلی خوب شد، خداییش دکتر خوش اخلاقی هم هست و امید میده، من قبلش اضطراب و افسردگی شدید داشتم

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
امروز رفتم پرونده درست‌کردم سونومیخواس نداشتم دستور دکترهم نداشنم‌گفتم دکترم سونوهاشو خودش انجام مید ...

اخی ، مگه همون مرکز پروندتوو تشکیل ندادن ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم چهار ماه هر روز انجام دادم تازه هیچ مشکلی هم نداشتم ولی حسابی تغییر رو تو خودم حس کردم ما قبلش ...

عزیزم همسر من آزو اسپرمه ، یعنی دکتر گفت اصلا غده اسپرم ساز نداره بصورت مادرزادی ، دکتر اردکانی اینم درمان میکنه ؟؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه مطب دکترم میرفتم امروز رفتم اونجا که تشکیل پرونده بدم برا عمل

اهان بسلامتی ، چیزی به فردا نمونده😁😍

۷۲۰۰ پانکچرم میشه ۴۰۰هم نمونه برداری شوهرم . گفت ۱۱تومن همراهت داشته باش اگه لازم شد شوهرتو عمل کنن ...

پانکچر تو گرون تر از من میشه ، مرکز مام ۶ تومن میشه

به شماره زنگ بزن بپرس ضرر نداره

ولش کن دیگه😁 اخه کارشو از دست میده بریم ، اینهمه هم پول خرج کنیم که ایا بشه ایا نشه ، تمام پولامون میره😬😔