2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
پانکچر تو گرون تر از من میشه ، مرکز مام ۶ تومن میشه

بچه ها گفتن کمتر باید باشه اومدم خونه دوباره زنگ زدم حسابداری گفتم با انتقال باهمه گفت اره گفتم اگه بخوام‌انتقال ندم چی گفت شاید ۱تومنش پس بده.انتقال اینجا ۲۶۰۰ زده بود

یا رب العالمین
بچه ها گفتن کمتر باید باشه اومدم خونه دوباره زنگ زدم حسابداری گفتم با انتقال باهمه گفت اره گفتم اگه ...

انتقال برای ما هم ۲ و نیم میشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها امروز توناباروری به خانمی دیدم رحم اجاره کرده بود طرف ۲۳ سالش بود طلاق گرفته بود.خیلی براش ناراحت شدم ازفکرم بیرون نمیره .میگفت دخترش ۸سالشه  نیازمالی داشت. ۱۰ ملیون واسطه گرفته بود فقط شماره طرف را داده بود .میگفت ۵۰ دادم‌ماهی ۵۰۰

یا رب العالمین
عزیزم همسر من آزو اسپرمه ، یعنی دکتر گفت اصلا غده اسپرم ساز نداره بصورت مادرزادی ، دکتر اردکانی اینم ...

غده اسپرم ساز نیست

سلول اسپرم زاست که ممکنه تو نمونه بیوپسی که از روی بیضه میکنن نباشه ولی تو مرکز بیضه ها باشه

اگه منظورت سرتولی سل هست، آره دیدم مریض اینطوری که حتی حامله هم شد

فقط اگه مشکل ژنتیکی دارن ممکنه نشه یا به جنین منتق بشه که البته تو غربالگری اوایل بارداری معلوم میشه

ژنتیک دادین؟ ما قبلش رفتیم رویان دادیم خداروشکر شوهرم مشکل نداشت

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
سلام... ما تقریبا ده ساله ازدواج کردیم ۵ سال پیش که اقدام کردیم نشد گفتن شوهرت هم باید آزمایش بده ول ...

سلام عزیزم یکی ازاشناهای ما ازبچگی دیابت داره یه ساله فهمیدن که اسپرم اصلا نداره به نظرتون واسه اوناهم جواب میده؟بگم برن اونجا واقعا ثواب داره

غده اسپرم ساز نیست سلول اسپرم زاست که ممکنه تو نمونه بیوپسی که از روی بیضه میکنن نباشه ولی تو مرکز ...

اره ازمایش کاروتایپ داده همسرم اوکی بوده ، عمل تسه انجام دادن از هر دو تا بیضه ولی گفت هیچ کاری نمیشه کرد ، سلول زایا نداره

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
غده اسپرم ساز نیست سلول اسپرم زاست که ممکنه تو نمونه بیوپسی که از روی بیضه میکنن نباشه ولی تو مرکز ...

خانمی شوهرم من ۴ ماه پیش تو fna اسپرم داشت بنظرت ممکنه ایندفعه نباشه ولازم باشه بیوپسی کنن؟

یا رب العالمین
سلام عزیزم یکی ازاشناهای ما ازبچگی دیابت داره یه ساله فهمیدن که اسپرم اصلا نداره به نظرتون واسه اونا ...

آره دیگه اسپرم صفر باشه خوب میشه انشالله 

ولی خوب سه چهار باید اونجا بمونه

شوهر من چند تا شهر اسپرمشو فریز هم کرد

کارش جوری نیس بتونه انتقالی بگیره برا اونجا؟

نه فکر نکنم بهش انتقالی بدن ،حالا امروز باهاش صحبت میکنم ببینم چی میگه،شاید بتونن با دورکاری موافقت کنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانمی شوهرم من ۴ ماه پیش تو fna اسپرم داشت بنظرت ممکنه ایندفعه نباشه ولازم باشه بیوپسی کنن؟

اگه میخای بری اردکان بیوپسی نکن شوهرت اذیت میشه چهار تا دونه اسپرم بیوپسی که کیفیت نداره

خوبی محبوبی اینه که اسپرم میاد تو انزال مرد

هم تعدادش بیشتره هم تحرکش

ما هم پشیمون شدیم همش میگم کاش اصلا بیوپسی نمیکرد بیخود بیضه حساس رو دستکاری میکنن با جراحی

اگه میخای بری اردکان بیوپسی نکن شوهرت اذیت میشه چهار تا دونه اسپرم بیوپسی که کیفیت نداره خوبی محبوب ...

خوب قراره فردا پانکچر بشم شوهرمم اکه اسپرم با fna نبود با بیوپسی میگیرن

یا رب العالمین