2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست
من این دردهارو چند روزه دارم ، یعنی زود ازاد شده؟

ببین من کلا از وقتی یادمه تخمکگذاریمو میفهمیدم خوشبختانه یا متاسفانه! بستگی به بدنت داره خیلیها اصلا متوجه نمی شن. ولی من قششنگ هم تخمدانم شدید درد می گیره و هم ترشح چسبنده بعدش کمی میاد که میفهمم دیگه تخمک گذاری تمام شده. ولی اینکه می گی چند روز داری فکر نمی کنم چون تخمکذاری معمولا دردش چند ساعته و بعد بهبود پیدا می کنه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ببین من کلا از وقتی یادمه تخمکگذاریمو میفهمیدم خوشبختانه یا متاسفانه! بستگی به بدنت داره خیلیها اصلا ...

ببخشید من ترشحاتم وقتی امپول میزدم از بعد پریود بیرنگ بود ولی الان دوسه روزه سفید هم داره کدومش مال تخمک گذاریه؟

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا من درد ندارم من ماههایرقبل هم‌نمیفهمیدم‌کی تخمک گذاریه فقط پریودیمو میفهمم    

ای بابا چه گیری کردیم😂😂 نمیدونیم چی به چیه ، من سینه هام خیلی درد میکنه ، زیر دلم درد میکنه مخصوصا تخمدان سمت راستم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ببین من کلا از وقتی یادمه تخمکگذاریمو میفهمیدم خوشبختانه یا متاسفانه! بستگی به بدنت داره خیلیها اصلا ...

منم هر ماه همین علایم و داشتمم درد تخمدان و ترشح ، منم میفهمیدم همیشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ای بابا چه گیری کردیم😂😂 نمیدونیم چی به چیه ، من سینه هام خیلی درد میکنه ، زیر دلم درد میکنه مخصوصا ...

من سینه هام قبل پریود همیشه درد میگرفت الان هم گاهی حس میکنم رگ هاش کشیده شده یه همچین حالتی هنوز در حد ماههای قبل دردندارم ولی گودی کمرم یکمی دردمیکرد فکر نکنم‌از امپولاباشه

یا رب العالمین
من درمانگاه تزدیکمون پرسیدم‌ شماره پرستار بهم داد گفت هر امپولی بیاد خونه وبزنه ۳۵ میشه

عیب نداره ، چه خوب میاد ، من هنوز کسی و پیدا نکردم

ببخشید تقویتی هم خوردید شوهرتون سالمن

آره عزیزم تقویتی هم خوردم..نه گلم مشکلمون همون تحرک و مورفوی اسپرم همسرم بود که مجبور به میکرو شدیم😔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
تخمدان کجا میشه؟    

🤣🤣 بابا کشاله های پات دیگه ، زیر دل چپ و راست🤣

تخمدان کجا میشه؟    

امپولاتو زدی؟

تو بازو خیلی درد داشت ولی. نمی دونم حالا اون آمپولو بد زد شاید. جاش سفت شده

من خودم میزنم دور نافم اصلا درد نداشت

بادوتاانگشتت گوشت شکمتو بگیر تو دستت انگار نیشگونش میگیری بعد ب صورت مایل تا ته سوزنشو فرو کن داخل و آروم خالیش کن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سللااااااام خانممممم خوبی؟ شرمنده دیروز نبودم ببینم به به گل کاشتی دختر چقدرباپیامت خوشحال شدم خدامی ...

سلام خانووووم گل ببخش عزیزم دیر دیدم پیامتو هایپر شدم همش درد دارم و شکمم سفت و گنده شده چیزیم نمیتونم بخورم😥

قربونت برم آره خداروشکر تعدادشون زیاده باقیشم سپردم به خدا من ذخیره ام ۴/۱هست

عزیزم این ذخیره که خوبه باور کن مطمئنم مامان میشی خیلیا با ذخیره خیلی کمتر از این هم مامان شدن.. گلم فقط همه چیو بسپار به اون بالایی

دکتر تو سونو بهم گفت فولی احتمال هایپریت زیاده ولی نشدم . ۱۴ تا تخمک کشید

خداروشکر که نشدی عزیزم هایپری واقعا سخته..خداروشکر تعداد تخمکات هم خوبه ان شاالله که همشون بشن جنین های تپل مپل بچسبن به دلت😍🥰

تو كيفيت تخمك و جنيني كه تشكيل ميشه خيلي تاثير داره

عزیزم پس هورمون رشد برای کسی که تخمک اهدایی میگیره فایده نداره؟ولی پاشا جون برای صخامت رحمش دکترش هورمون رشد داده بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دکتر دوپور  من امروز پانکچر شدم حالت تهوع اذیت میکنه چیکار کنم رفع بشه

نشنیدم اسم دکترتو عزیزم

ببخش دیر دیدم پیامتو منم حالت تهوع داشتم دوغ که میخوردم بهتر میشدم ولی نگران نباشه روزای اول عادیه رفع میشه