2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
بعدش چقدرباید استراحت کنم نمیتونم برم بیرون؟من هایپر نمیشم درد واینا بعدش دارم؟ یه خانمی مطب دکترم‌م ...

نمیدونم بستگی داره بدنت به داروها واکنش نشون بده یا نه ،من پانکچر اول ۱۰ تا تخمک داشتم که هییییییچ دردی نداشتم ،ولی پانکچر دوم وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون معذرت میخوام مقعدم تیر میکشید و تا چند روز هم ادامه داشت و تا ۶ ما هم حالت تهوع داشتم ،ولی معمولا تا یکی دو ساعت بعد همه رو مرخص میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا دولتی ما بعدا فهمیدم داغون کار کردن نه دم و دستگاه حسابی دارن نه اطلاعات خوب.الان فرق اینجا واو ...

اهان چه خوب من تهران نیستم مشهدم خودم. راست میگی والا من خودم حس میکنم کم کاری کردن سری قبل زیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا عزیزم ،من تازه اول راهم ،هنوز اطلاعی ندارم ،فقط دوهفته گذشته از رویان هزینه پانکچر رو پرسیدم که ...

رویان دولتیه یاخصوصی؟ انشالله همین باراولت نتیجه بگیری گلم دیگه زیاد سختی نکشی

کلا بخاطر انتقال و اینکه میگیره ، جنین چند تا تشکیل میشه ، همه ی اینا تو مخمه

درسته عزیزم ،متاسفانه این راه همش استرس و نگرانی ،ولی سعی کن آرامش داشته باشی و به چیزی فکر نکنی ،اینجور خیلی راحت تر پیش میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
درسته عزیزم ،متاسفانه این راه همش استرس و نگرانی ،ولی سعی کن آرامش داشته باشی و به چیزی فکر نکنی ،ای ...

خیلی سعی میکنم ولی ارادی نیس تپش قلبم😅

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
رویان دولتیه یاخصوصی؟ انشالله همین باراولت نتیجه بگیری گلم دیگه زیاد سختی نکشی

رویان نیمه دولتی عزیزم ،من برای بار سوم میخوام پانکچر بشم گلم 😊منظورم این بود داخل رویان اول راه هستم

آها اوکی انشاالله آره ازدیروز آمپولارو زدم  یجورایی یائسگی موقت القامیکنه ب بدن ک بدن ب دارو ...

اهان انشالله رحمت کاملا اماده بشه اینبارعزیزم خوب وراحت انجام بدی وهردو انشالله خدا عنایت کنه مرداد ماه بچه دار شیم. 😍😍😍راستی خراش برای چی؟ ضخامتت زیاده؟؟ 

خیلی سعی میکنم ولی ارادی نیس تپش قلبم😅

ای وااای ،ای کاش با دکترت صحبت میکردی

رویان نیمه دولتی عزیزم ،من برای بار سوم میخوام پانکچر بشم گلم 😊منظورم این بود داخل رویان اول راه هس ...

اهان ببخشید عزیزم, من چون تهران نیستم اطلاع ندارم. 

خیلی سخته خدایی انشالله نتیجه بگیریم الان کی پانکچرداری؟ منم باردوممه میخوام برم تبریزخصوصی

ای وااای ،ای کاش با دکترت صحبت میکردی

من فک میکردم بخاطر امپولاس ، چون یکی از عوارضش تپش قلبه ، ولی خب همه چی بخاطر همه چی هست😬😅

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

من برای انتقال نگرانمم این وسیله معاینه رو میزارن ، درد داره ؟ من تو عمرم یبار معاینه شدم دست دکتررو چنگ گرفتم انقد دردم گرفت🙈

اهان ببخشید عزیزم, من چون تهران نیستم اطلاع ندارم.  خیلی سخته خدایی انشالله نتیجه بگیریم الان ...

خواهش گلم ،تازه سیکل بلند رو شروع کردم ،دارم ال دی میخورم ،اگر خدا بخواد  پانکچرم ماه دیگه ست ،راستی مهربون جون دکترتون گفت dhea یک ماه مصرف بشه کافیه ؟چرا میخوای بری تبریز ؟مگر قرار نبود مشهد انجام بدی ؟