2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست
تازه من انواع اقسام بیمه هارو هم دارم 😂😂😂😂و تازه داروهامم همه ایرانی بود

آدم واقعا دوست نداره هزینه سنگین کنه هیچکس دوست نداره پز دادن هم نداره همه یه درد داریم اون هم میخوام مادر بشیم و دنبال درمانیم و چون هرکس به پزشک معالج باید گوش بده مجبوریم وگرنه که همه ما دویت داریم مادر بشیم بدون حتی پرداخت یک هزار تومنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه شما این مبلغ رو دادین دلیل نمیشه کسی بالاتر از این مبلغ بگه دروغ گفته باشه  بهتره تو این ...

ببین عزیزم کسی که میگه سیکل هزینه ivf خیلی زیاده یا بالای ۲۰ تومن دیشب کاربری میگفت ۳۰ تومن تو دل کسایی که این هزینه رو ندارن میبرن خدارو خوش نمیاد...

اون دسته گناه دارن به خدا کاربرایی دیدم که میگفتن من قید زندگیم بزنم بهتره تا برم ۳۰ تومنivfکنم... 

اگرم یه کم زیادی خرج کردیم بگم خدابزرگه نه اینکه دلشون خالی کنیم!!!!منظورم این بود...

وگرنه بنده تمام مراکزای تهران و یزد و کرمانشاه اسم دارم و ازشون خبر دارم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
توی همون سیکل ای وی اف به غیر از هیسترو و هزارتا چیز دیگه اگه شما پی جی دی کنید هزینتون بالای سی هم ...

من خودم از ۶تا جنین که دادم پی جی اس ۱دونه سالم بود درد اون پول به کنار از بین رفتن ۵تا جنین به کنار 

عزیزان واقعا اگر بخوایم به هزینه دیگران نگاه کنیم و مقایسه کنیم ۱۰۰درصد خطا رفتیم چرا چون اصلا مشکلاتمون شهرامون و..... مثل هم نیستن من پلی کیستیکم یکی اندومتریوز یکی ذخیره تخمدانش کمه یکی اسپرم همسرش 

و یقینا و مهمتر از همه نظر پزشکا مثل هم نیست ممکنه یکی با هزینه درمان ۱میلیون مادر بشه و یکی با ۱۰۰میلیون هم مادر نشه مهم خواست بالاییه تا اون نخواد برگی از درخت نمیریزه فاذا یقول له کن فیکون......

پس با مقایسه شرایطها نه نا امید بشیم و نه بدبین🙏🙏🙏🙏

خانمی شما گونال زدی درسته ؟از کجا تهیه کردی بودی ؟نمیدونم چرا حس میکنم ممکنه به خاطر گونال باشه

آره یه گونال 900 داشتم فقط، اونم تابستون گرفتم از یه داروخانه پایین خیابون آزادی، اسمش یادم نیست  

بعد سیکلم یه ماه عقب افتاد، اونم تو یخچال خونه بود، 6 روز اول اونو میزدم و hmg بعدش فقط hmg تا روز 11

خانمها شما تو مرکز چقدر هزینهivf تون شده... من با دارو پانکچرو و انتقال حدود ۶تومنه شده درضمن iui ه ...

فرق داره هرجایی من جایی که قراره برم گفت ۷۲۰۰ پانکچر.ولی یه خانمی دولتی رفته بود ۱۴۰۰داده بود۷۰۰هم انتقال

یا رب العالمین
واقعا همینه 🥺

شاید باورت نشه من وقتی این هزینه هارو میکنم و میبینم بعضی ها از لحاظ مالی مشکل دارن شدیدا عذاب وجدان میگیرم خدا میدونه 

وقتی همسر من استرادیول ۹۰۰هزاری گرفت من حالم داغون بود 

از یه طرف میبینم مجبورم و اگر تو راه قدم برندارم میترسم تا آخر عمر من و همسرم تنها بمونیم بدون بچه و فکرش منو داغون میکنه 

خانمها شما تو مرکز چقدر هزینهivf تون شده... من با دارو پانکچرو و انتقال حدود ۶تومنه شده درضمن iui ه ...

خب بستگی داره کدوم‌مرکز رفتی

تو مرکز مام اب بخوری، ۵ هزارتومن میره رو فاکتورت

هول و هوش ۱۷،۱۸ درمیاد تازه اگر با اولین انتقال مثبت بشی

عزیزم فشار خونت چنده؟ من از هفته هفت فشار خونم بالا رفت و بهم دارو دادن روزی دوتا قرص متیل دوپا. با ...

فشار شما بالاست و حتما مراقب باشین من دفعه های قبل می دونم ۱۰ رو ۷ اینا بوده اندفعه ۱۱ رو ۷ بود گفت فشارت بالا نیست ولی چون نسب به قبل رفته بالا و بارداری قبلین سابقه داشتم گفت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من خودم از ۶تا جنین که دادم پی جی اس ۱دونه سالم بود درد اون پول به کنار از بین رفتن ۵تا جنین به کنار ...

اره واقعا مخصوصا این پی جی اس همه جنینای منم داغون شد... خدا کمکمون کنه ❤️