2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
وای شادن جون کرونا گرفتی؟

متاسفانه بله عزیزم

مامان ماهک میگم دکتر من اصلا اسمی از اندازه سرویکسو اینا نمیاره خودمم میرم مطب یادم میره بپرسم، میترسم مشکل برام پیش بیاد

امروز غربالگری دومو دادم اونم میگفت اگه دوست داری بده، آنومالی ام گفت هفته ی بعد برم که 17 هفته هستم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
متاسفانه بله عزیزم مامان ماهک میگم دکتر من اصلا اسمی از اندازه سرویکسو اینا نمیاره خودمم میرم مطب ی ...

دکتر که نمیگه تو سونوت که بری میگه حتما ازش بپرس نه اگه مشکلی باشه حتما میگن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر که نمیگه تو سونوت که بری میگه حتما ازش بپرس نه اگه مشکلی باشه حتما میگن

سونو فقط ان تی رفتم قبلیا رو دکترم تو مطب انجام داد چیزی ام نگفت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخه امروز بزرگ ترینش ۱۷ دوتا ۱۶ یه ۱۶.۵ ۱۳ونیم اینا بود

امروز چندم سیکلت بود ؟چرا بیشتر بهت دارو نداد ؟پیش کدوم دکتر مرکز میری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من تا بالانیاوردم حالت تهوع نرفت دیگه اخر ته گلوم رو تحریک کردم خیلی معذرت میخام یکم بالا اوردم آب ...

وای وای نگو مردم و زنده شدم 😭😭دکترم آمپول هم برام نوشت هیچ تغییری نکرد ۵ساعت تمام زجر کشیدم تا اینکه ببخشید استفراغ به دادم رسید. الانم از ترسم هیچی نمیخورم.خیلی بد بود خیلی

نه گفت نسبت به قبل یکم بالاست ماهت داره میره بالا باید مواظب باشی اره فک‌کنم ۳۶ باید خورد 

عزیزم فشار خونت چنده؟ من از هفته هفت فشار خونم بالا رفت و بهم دارو دادن روزی دوتا قرص متیل دوپا.

با اینکه دارو می خورم الان یازده هفته هستم باز شده ۱۳ خیلی می ترسم. اسپرین.انوکساپارین هم دارم

نههههههه واقعیه واقعیه 😍😍😍😍 مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍  ان شاالله به سلامتی بغلش (ون) کنی 😍 ...

عزیزم ببخشید یه سوال دارم ازت من هفته ۱۱ هستم و دوقلو باردارم. از هفته ۷ فشار خونم بالا رفت و بهم قرص متیل دوپا برای فشار خون روزی ۲ تا دادن. الان با اینکه دارو مصرف می کنم باز فشارم شده ۱۳ و ضربان قلبم هم تا ۱۰۰ میشه. حالا چهارشنبه باید برم دکتر برای هولتر فشارخون ۲۴ ساعته. تا چهارشنبه خطرناک نیست این فشار؟ بعد هم پاهام خیلی خیلی سنگینه طوری که فکر میکنم اضافی هستن این مربوط به فشار خون میشه؟ 

صدالبته که همینطور شده کلا توسیکل که میوفته ادم استرس میگیره همه چیش بهم میریزه 

اره دقیقا....شما بچه اولته گلم؟فکر کنم کسایی که بچه دومشونه استرس کمتری داشته باشن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها به منم کمک کنینمن امروز پانکچر شدم، با اینکه قبلا تو سونو تو هر طرف ۵ ۶ تا فولی بالغ بود، همههههه فولیکول ها پوچ بودن😭😭😭😭😭

هیچ تخمکی نداشتم😭😭😭😭

بعد از این همه آمپول و سونو و ....

اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی پیش بیاد اصلا تا حالا در موردش نشنیده بودم!!!!

کسی میدونه چرا اینجوری شده؟!😔

@زینبی_بابا    

زینبی جون شما چیزی از این وضعیت میدونی؟ چرا پیش میاد، یعنی همیشه اینجوریه؟ یا همین یه بار اینجوری شده؟

داروهام هم گونال بود و hmg و ستروتید و اویترول

مکمل هم کیوتن و اینو فولیک و امگا۳ و سلنیوم و ال آرژنین و ویتامین ای داشتم

ممنون عزیزم آخی بنده خدا، منم استرس ریه مو دارم خیلی، دو سه بار رفتم اکسیژن خونمو اندازه گرفتن خوب ...

ایشالا روزبه روز بهتر میشی مراقب خودتو نینی باش الهی که کرونا هم بره راحت شیم