2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سونو گلم

ديروز مطب عارفي بودما اااا

به ناماش گفتم پريم. طول كشيده فقط لك ديدم 

نگفت بهم اينو 

انقد شلوغن فقط دوس دارن سريع بفرستن همه رو 😤

كاش نيدونستم خودم ميگفتم 😔

مرسي زيني جون 😘

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
انشاالله امیدم به خداست بله دوتاصبح وشب میزنم انتقال اصلا دردنداره هرچندتا جنین هم که بخان بزارن ی ...

یلام گلم ؟خوبی ایشالله......خوش به حالتون  ه یه ساعت تو بخش خوابیدی ....مارو ده دقیقه بعد بیرون انداختن ....تازه رو صندلی بیرون نشستیم.گفتن اینجا نشینید برین..☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بعد سه روز باید استراحت کرد. خب آمپل رو چیکار کنم کسی رو ندارم بزنه باید برم بیرون

عزیزم از الان برو باتزریقاتی صحبت کن روری ده پونزده میگیرن میان خونه میزنن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یلام گلم ؟خوبی ایشالله......خوش به حالتون  ه یه ساعت تو بخش خوابیدی ....مارو ده دقیقه بعد بیرون ...

دقیقا مرکز ما هم همینطور بود هیچی بهمون نگفتن خودمون اومدیم رو تخت دراز کشیدیم یه نفرمون فوری بعد انتقال رفت

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم اصلا قابل خوندن نیست گلی اگر هم داره رشد میکنه باید بررسی بشی ببینن علتش چیه  و اینکه س ...

یعنی ممکنه بدخیم باشه خدای نکرده؟

اگر بخوام بدونم باید عمل کنم؟

میگن با همین باردار بشو نیاز به عمل نیست اما اعتمادی ندارم 

درعرض ۳ماه یک سانت رشد کرده نگرانم

چه جالب که دوبار نگرفته دفعه سوم سه تاش گرفته.دکترتون هرسه دفعه یکی بود؟داروهاتون تغییر نکرد؟

دفعه اول نگرفت..

دفعه دوم تو ۸ هفته قلب جنین از کار افتاد سقط کردم.

داروهای دفعه دوم و سوم تقریبا شبیه هم بود با این تفاوت که دفعه سوم انتقالم با بیهوشی بود.

ببین نوشته فیبروم ۳۸mmساب سروزال اینترامارال  سونو قبلی ۳ماه قبل زده بود ۲۸mm این یک سانت رشد ...

نه گلم فشاری نیست خدا رو شکر 

نه عمل از کجا اومد!!!!! 🧐🧐🧐🧐 برو متخصص زنان ازش بپرس ببین چی میگه، نظرش چیه

خب خیالم راحت شد طی یک ماه فکر کردم😅😅😅

چرا این قدر سونو میدی؟؟ کی برات مینویسه؟ 

کاش واژینال انجام داده بودی 

خداروشکر هزاربار شکر شما نشاسته و اینا هم خوردی؟ اگه خوردی کی خوردی و چقد؟ دیگه چی خوردی

نه گلم🥴🥴🥴 اتفاقا امروز صبح در مورد این خرافات ها نوشتم 

من عمل نکردم، شما هم نکنین، به خدا ربطی نداره گلی😃😃😃😃😃