2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشاالله که مثبت مثبت هس ولی بعدیت روسه شنبه بزن با اولی که دیروز گذاشتی مقایسه کن

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم‌من این چندروزه با فاصله کم بدنمو ژیلت زدم همشجوش شده ومیخاره زخم شده.اگه نزنم زشت نیس؟  

یا رب العالمین

@زینبی_بابا    

سلام زینب جون ،نزنیمااا🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

من دیشب رفتم سونو شکمی دادم 

فیبرومم شده بود ۳۸mm

3ماه قبل ۲۸mmبود

میشه سونوم رو ببینی نظر بدی ببینی جاش کجاست وچجوریه؟

اثرفشاری داره یانه؟نیاز به عمل نیست؟

چرا هی داره بررگتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازهم تا این حد راضیم    

هیچ جا ندیدم جلو مرد بگن لخت شین 😅😅😅😅 من یه بار تو سقط مجبور شدم سونو واژینال برم دکترش مرد بود 

دستیارش که خانم بود منو اماده کرد حتی پروب رو خود خانم وارد کرد بعد دکتر اومد 🙈 میگفتن همراه هم حتما باید باشه که من مامانمم و شوهرم  همراه بود مامانم میخواست بیاد گفتن نه شوهرت بیاد

خدایا خودت مواظبش باش
اصلا فرق داشت عملم با پانکچر  واسه پانکچر لباس میدن بهت میری اتاق عمل اونجا بهم گفتن شلوارتو‌ ...

میگم‌پاهای ادمو به تخت میبندن؟اخه ادم‌بیهوش بشه که بدن ول میشه؟تو فیلم دیدم پاهای طرف روتخت معاینه تکون‌نمیخورد؟

یا رب العالمین
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم‌من این چندروزه با فاصله کم بدنمو ژیلت زدم همشجوش شده ومیخاره زخم شده.اگه ...

نههههه مگه چیه بابا 

تو رو خدا اعتماد به نفس داشته باشین اون چند میلیمتر مو هیچی نیست بعدشم فقط خود ما خانما رو این چیزا حساسیم دکتر و دستیاراش در روز کلی بیمار میبینن براشون عادی شده

خدایا خودت مواظبش باش
من از سرم و اینا میترسم. اینجوری برام راحت تره اگه درد نداره بعدش وایسیم جنینا نمیاد بیرون. یا اگه ...

نه گلم وقتی بدون بیهوشی باشه سرم لازم نیست 

عزیزم جنین مثل کنجد که به عسل چسبیده جاش محفوظه و ابدا امکان نداره بیفته بیرون، اگر این جور بود که نسل بشر منقرض میشد

چیزی که باعث میشه دور از جون حاملگی رخ نده توقف رشد جنین هست که در هر مرحله ایی ممکنه اتفاق بیفته

بله دستشویی، حمام، راه رفتن و... همه کار میشه بعد از انتقال انجام داد، جز نزدیکی و بلند کردن جسم سنگین 

حالا یه چیز دو کیلویی مهم نیست😉😉😉

و اینکه من خودم بعد از انتقال شدیدا نیاز با دستشویی داشتم و رفتم🤭🤭🤭🤭

هیچ جا ندیدم جلو مرد بگن لخت شین 😅😅😅😅 من یه بار تو سقط مجبور شدم سونو واژینال برم دکترش مرد بود& ...

نه منظورم اینه که بعد تو اتاق عمل میان ومیرن .جلو خانم هم معذبم دیگه مجبورم  

والا یبار سونو سینه رفتم دوتا اتاق بود درو نمیبست مریضا میومدن میرفتن درا باز بود بیمارا پیدا بودن منم دکترم گفت ۶ماه یبار برو دیگه نرفتم‌کرونا اومد دنبال بهانه بودم نرم  

یا رب العالمین
سلام عزیز عمق رحم رو چجوری و کی اندازه گیری میکنن؟ منم توسیکل انتقالم به امید خدا اخرای ماه انتقالمه ...

معمولا تو همون سیکل پانکچر انجام میدن، حالا یا اوایل سیکل، یا روز پانکچر تو بیهوشی 

یا با سونو اندازه میزنن

دقیق ترین همون اوایل سیکل هست ولی یه کوچولو دردناکه

امیدوارم به سلامتی انتقال بدی و مامان بشی 😍 😍 😍 😍 

ان شاء الله برام دعا كن زينبي جون😘  يه چيز ديگه من بعد دو بار  سيكل بيست و سه روزه بعد پ ...

عزیزم یائسگی کجا بود آخه!!!! اصلا علائمش فرق داره

این بهم ریختگی ها طبیعی هست و احتمالش هم هست کیست باشه عزیزم، اگر بود اصلا نگران نشو با ال دی راحت حل میشه

منم داشتم و قبل از انتقال اوکی شد