2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
شما به من لطف داری عزیزم 😍 😍 😍 😍 🥰🥰🥰💝💝💝😘😘😘😘

سلام زينبي  جون ميشه لطفا به من كمك كنيد 

من قراره برم تو سيكل آي وي اف، و مشكل انعقاد خون دارم و سه تا از فاكتورهاي جهشيم مشكل داره 

دكتر رزاقي براي شروع سيكل آي وي اف بهم گفت از شروع سيكل پريود روزي يكي ال دي بخورم و آمپول هپارين ٥٠٠٠بزنم و روز چهارده سيكل برم مطب براي ادامه كار

اما چون دكترم قراره بره سفر تصميم گرفتم پزشكم و عوض كنم

دكتر جديد(عارفي)گفتن روز شانزده سيكل تا ده روز دوفاستون بخورم و روز بيست و يك سيكل يه عدد آمپول نوشتن كه نميتونم بخونم اسمش چيه و بعد از پريود جديد روز سوم برم پيششون جهت ادامه سيكل 

حالا ميخوام بدونم به نظر شما بهتره طبق كدوم نسخه پيش برم ؟

اگه طبق نسخه اول (دكتر رزاقي)پيش نرم و هپارين مصرف نكنم قبل از شروع سيكل انتقال مشكلي پيش نمياد؟

اصلا كسي اينجا بوده قبل از شروع سيمل انتقال هم هپارين بزنه ؟

بعدش نسخه هامم كلي با هم فرق دارن رزاقي ال دي و عارفي دوفاستون نسخه كرده 

اينا با هم فرقي دارن ؟

ببخشيد كه خيلي سوال پرسيدم ☺️

ممنون ميشم اگه راهنمايين كنيد 🙏

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟ گفتی چت هست؟

اره باور كن سه جلسه رفتم

و حرفش اين بود كه من با اينهمه انرژي منفي واقعا نميتونم مادر خوبي باشم

بايد اول خودمو خوب كنم بعد بچه رو بپذيرم 

خلاصه خيلي خوب بود اگه صلاح دونستي حتما برو

دوستاي گل لطفا اگه كسي نظري راجب به پست بالام  داره ممنون ميشم بهم بگه 🙏🙏🙏

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من شنیده بدم برای سینه فیبروکیستیک خوب هست اما زینب جون میگن تاثیر مثبت نداره

سینه های من فیبرو کیستیک هستن ، پره کیسته هر دو سینه ام و حتی یک فیبرآدنوم هم دارم ، بعد پیاز درمانی سونو کردم اندازه ها تغییر نکرده بودن ، اون بزرگ ها تقریبا همون اندازه بودن ، فکر نکنم کیست سینه رو از بین ببره ، اونایی که کیست سینه یا فیبرآدنوم سینه دارن ویتامین ای و کپسول روغن گل مغربی استفاده کنن ، سه روز در هفته ویتامین ای و سه روز در هفته گل مغربی ، گل مغربی در تنظیم هورمون های زنان موثره ، حتی شنیدم برای اونایی هم که فیبروم رحم دارن خوبه ، من طبق دستوری که گفتم خودم شروع کردم به استفاده

بچه ها کسی میدونه قرص استرادیول و استرومارین رو چه ساعتی در روز بخوری بهتره؟ دکتر فقط برام نوشته از ...

عزیزم بافاصله بخوری خیلی بهتره. هر۶ساعت بخور.مثلا ۸صبح استرومآرین رو خوردی ۲ظهر استرادیول رو بخور.اونجوری هم حالت خوب میشه هم اثرش بیشتره.

عزیزم بافاصله بخوری خیلی بهتره. هر۶ساعت بخور.مثلا ۸صبح استرومآرین رو خوردی ۲ظهر استرادیول رو بخور.او ...

من روزی دوتا استرادیول و روزی یکی استرامارین دارم اون که روزی دوتاسو همزمان دوتاشو بخورم ؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم سینه هام فیبروکیسته شما بعدمصرف داروها تغییری کرده؟درد وتورم نداشتین؟

والا بقیه زنا که مامان شدن این فیبر و کیستها رو با خودشون حمل میکنن تا یاعسه بشن ...حتی متوجه هم نمیشن 

ماها که سینه و رحممون پر کیست و فیبر شده 😂😂😂😂

خدا کنه زود نی نی بیاد که مردیم از استرس والا

😂😂😂😂😂 مهلقا پیش کی عمل کردی ....هزینه عملت چند شد؟ بندرعباس میکرو کردی؟

عمل  با آصف جاه پارسال ۲۹ آبان  تهران هرینه ام بیست میلیون و پونصد بیمارستان لاله 

میکرو با دکتر خشاوی بندرعباس بیمارستان ام لیلا

خدایا خودت مواظبش باش
نه دارومصرف میکنم‌برا پانکچر.دکترم گفت شش ماه یباردسونوبدم یادم رفت کرونااومد دیکه نرفتم یه سال وچها ...

فقط فیبروکیستیک هستی یا فیبرو آدنوم؟بار اولت هست میخای میکرو بشی؟

از نظر دکترت مشکلی نداشت؟

مشکلتون چیه میخوای میکرو کنی ؟

منم فیبروکیستیک هستم