2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام عزیزم بله باید مصرف کنی، این عدد برای خانمی که قصد بارداری داره زیاده و نشانه کم کاری تیروئید&n ...

زینبی جون من الان دارم دارم مصرف میکنم ایشالا ماه دیگه انتقال دارم ....از کی باید دارو بخورم؟چه قد قبل از انتقال؟به نظرت برم دکتر غدد؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم می دونم ممنون از راهنمایی همتون واقعا  امروز بخاطر شرایط کرونا که نره دکتر با یه دکت ...

عزیزم ممکنه از نظر متخصص غدد tsh,t3 و t4 توی رنج نرمال باشه اما برای باردار شدن و حین بارداری این اعداد خیلی متفاوتن. مثلا توی بارداری t4 ممکنه تا دو یا سه برابر نرمال برسه و مشکلی نباشه اما tsh باید پایین باشه. یا اینکه tsh تا حدود ۵/۵ نرماله اما برای بارداری بهتره زیر ٢ باشه. شما حتما باید برای متخصص غدد توضیح بدی که داری برای آی وی اف اقدام میکنی و همزمان دکتر زنان رو هم در جریان بگذاری.

زینب جون تا چندهفته بایدمصرف شه و عددtsh چقدر باشه؟من قبل میکرو ۴بودلووتیروکسین خوردم اومدپایین بعدا ...

عزیزم توی بارداری tsh بطور طبیعی بالا میره و اگر از قبل هم زمینه داشتید حتما باید طول دوره بارداری با متخصص غدد مشورت کنید 

بار سوم هم سینال و هاش ام جی زدید؟

بارسوم سینال خودکاری داشتم ۹۰۰واحد فکر کنم روزی ۲۲۵ واحد تزریق میکردم فقط همون سینال خودکاری بود 🤗🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اره نیکانم جون گذاشت منم مشتاق شدم بزارم دیگه احتمالا نزارم تا شنبه که برم آزمایش بدم 😀

منم والا نمیزارم شنبه میرم آزمایش 

انشاالله که شما و مام و مهلقا و بقیه کسایی که انتقال دادن مثبت بشیم منم توی اونا😍

خدا واست نگهش داره گلم 

عزیزم نمیخوام بیخودی امیدوارت کنم، ولی همینجا ستاره جون که الان بارداره قبل آزمایش خونریزی کرد در حدی که فکر کرد پریوده، بعدم داروهاشو قطع کرد، ولی فرداش که رفت آزمایش مثبت بود، خدارو شکر خونریزی اش هم قطع شد دارو هارم ادامه داد، الان صدای قلب بچه اش رو هم شنیده به سلامتی

شما هم کاملا حق داری نگران و ناراحت باشی، این روزا خیلی سخته، ما که همه همدردیم میفهمیم

ولی حتما برو آمپول بزن داروهاتم ادامه بده تا روز آزمایش، انشالله که مثبتی