2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
جواب نمیدن هی دارم زنگ میزنم فعلا خودم سر خود هر هشت ساعت شیاف میذارم تا شوهرم بیاد شاید رفتم بیمارس ...

نگران نباش اگر خونریزی و لک از عوارضش نبود نمیگفتن شیاف بزارین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جان. ببیخشید سوالمو اینجا میپرسم. من امروز سونوی غربالگری داشتم. دوازده هفته و پنج روز و د ...

سلام عزیزم اصلا به استراحت ربط نداره گلم، عادی باش، بپر بپر نکن گلم ،پله هم نرو، خرید هم که دیگه مشخصه نباید رفت، وگرنه غذا و ظرف شستن رو با خیال راحت انجام بده، اصلا عددش جوری نیست که بخوای بخوابی و خاطراتش رو برای خودت بوجود بیاری

اون هماتوم که اصلا اون قدر کوچیکه مهم نیست گلم، فقط نذار یبوست بشی

به نظرم بهترین کارو دکتر انجام داده، با خیال راحت دو هفته دیگه برو برات چک کنن، منم مثل شما بودم و سرکلاژ شدم آخرش، ولی خیلی دوستان حتی با دوقلو و طول سرویکس 32 تا آخرش پیش رفتن

سلام زینبی جون خوبی؟ عزیزم من tsh:۳/49 که تو محدوده نرماله . Free t4:۱/۳۸ عزیزم منم باید دارو بخور ...

سلام عزیزم بله باید مصرف کنی، این عدد برای خانمی که قصد بارداری داره زیاده و نشانه کم کاری تیروئید 

چون جنین در ابتدا غده تیروئید نداره و زحمتش میفته گردن مادر، پس باید tsh کمتر باشه تا بتونه جور جنین هم بکشه

عزیزان این یک پروتکل نسبتا جدید هست و اگر دکترتون ذره ایی اهل بروز رسانی خودش باشه باید لووتیروکسین شروع کنه براتون یا ترجیحا بفرسته فوق تخصص غدد 

بچه ها امپول پروژسترون بدون نسخه میدن ؟ عکسی چیزی دارین ازش؟ بهم گفت دوتا امپول پنجاه میل رو با هم ب ...

بعضی جاهامیدن بعضی جاها نه بده یه دکترفوقش بنویسه اگه ندادن

مبارکت باشه عشقم منم دعا کن اینجور بی بی چک روببینم

انشاالله که هم برای شما هم من هم بقیه بچه مثبت واقعی باشه 

ولی عزیزم یه جا خوندم که Bhcg از روز یازدهم تازه شروع به ترشح در خون میکنه در ادرار که یقینا دیرتره  و تست مثبت قبل از اون اعتباری نداره 

حالا توکل به خدا

من امروز تازه روز نهم انتقالم بود چرا اینقدر زود پریود شدم قشنگ خون قرمز ازم اومد  😭 دیگه ...

عزیزم نگران نشو دیدی که همه خونریزی میکنن امپول بزن

قاعدتا با اینهمه دارو وپروژسترون نباید پری باشه