2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
خودت دم داروخانه آمپول پروژسترون۵۰بگیربزن البته دکترمن میگه وقتی آمپول رو شروع کردی بایدتاروز آزمای ...

جز شیاف اندومترین که روزی دوتا بود هیچ داروی دیگه نداده بود بهم

خدایا خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه انشاالله به خدا منم داشتم دیشب به شوهرم همینومیگفتم با این لکا که دیدم اصلا امیدندارم

لک با خونریزی خیلی فرق داره واسه من خون بود 😔

انشالله شما مثبتین

خدایا خودت مواظبش باش

سلام بچه ها صبحتون بخیر یه سوال من امروز روز دوم پریودم هست ولی خیلی خونریزی کمه؟ این میشه پریود دوم بعد پانکچرم طبیعیه خونریزی کم باشه ؟ این ماه قراره انتقال بدم ولی کم شدن خونریزیم خیلی نگرانم کرده کسی تجربه داره کمکم کنه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
روز دهم پریودیت آندومترت چندبود

نمیدونم اصلا دکتر هیچ اطلاعاتی نمیده من روز یازدهم سونو قبل پانکچر رفتم که گفتن رحم سه خطی عالی 

بعد دوباره دارو داد دکتر سونو کرد گفت فلان روز بیا واسه پانکچر پنج روز بعد هم انتقال دادن واسمون

خدایا خودت مواظبش باش

من امروز تازه روز نهم انتقالم بود چرا اینقدر زود پریود شدم قشنگ خون قرمز ازم اومد  😭 دیگه اسم اینو نمیشه گذاشت لکه بینی 

بچه ها موعد پریود شدنم پس فردا بود یعنی من پریود شدم ؟؟؟😭😭😭😭😭😭

خدایا خودت مواظبش باش
منم جنینام همه کیفیت بی بودن با همونا هم باردار شدم

سه روزه انتقال دادید یا پنج؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وا تز کجا میدونی پریوده  ببین ز بزن مرکزت عزیزم شیافتو بیشتر میکنن

جواب نمیدن هی دارم زنگ میزنم فعلا خودم سر خود هر هشت ساعت شیاف میذارم تا شوهرم بیاد شاید رفتم بیمارستان 

خدایا خودت مواظبش باش