2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اع چه خوب, میشه درموردکارشون بپرسم؟ منم شوهرم تبریزیه یکی ازدوستانش اونومعرفی کرده میگه خوبه ماهم خو ...

میخوایید بیایید تبریز؟

در مورد اخلاقش بگم که خیلی خوش برخورد و آرومه.

در مورد کارشم که من برا اولین‌بار ۱۲ تا تخمک دادم و ۸ تا جنین تشکیل شد برام.و این اولین بار بود همچین نتیجه ای میگرفتم.البته ایشون تو مرکز میلاد هستن‌که ۲ تا جنین شناس داره که جنین شناس من دکتر نوری بود که تشخیص داد شوهرم بهتره تسه بشه و این برای ما خیلی نتیجه بخش شد.و اینکه ۸ تا جنین تشکیل شد که قابل فریز بودن و بلاست هم شدن معلومه کیفیتشون خوب بود.به نظر من جنین شناسمون‌هم کارش عالی بود و‌من از بعد انتقال تا الان که ۹ هفته م هیچ لکه بینی نداشتم.این‌میتونه به نوع تجویز دارویی خانم دکتر هم خیلی مربوط باشه.

خدایا شکرت  
تو سونوی اول فکر کنم ۸ تا داشتم ولی فقط ۶ تاش رشد کردن و تو سونوی آخر  ۶ تا بودن کلا ولی یکیش گ ...

منن سونواول ۴تاش رادید سونو دوم ۱۰تابود.

براشما چجور زیادشد مگه میشه توسونو دیده نشه؟

یا رب العالمین
منم با ماما صحبت کردم وچون دارم هزینه می کنم می خواستم خودش بگه بفرستمش دکتر غدد ولی حرفی نزد نمی دو ...

سلام عزیزم حتما باید تحت نظر دکتر غدد باشن گلم و لووتیروکسین مصرف کنن، چون برای هوش بچه مهمه 

و باید زیر 1.5 باشه 

سلام عزیزم حتما باید تحت نظر دکتر غدد باشن گلم و لووتیروکسین مصرف کنن، چون برای هوش بچه مهمه  ...

@زینبی_بابا    

شوهرم امروز میگه یکم عفونت ادراری داره ومن احتمالا ۴شنبه یا ۵شنبه پانکچرمیشه شوهرمم هم باید تسه بشه.بنظرتون چیکارکنیم؟دارومصرف کنه ضرر داره؟

یا رب العالمین
سلام عزیزم حتما باید تحت نظر دکتر غدد باشن گلم و لووتیروکسین مصرف کنن، چون برای هوش بچه مهمه  ...

سلام زینبی جون خوبی گلم؟

شما هم مثل ما قبلنا اینقدر بی قرار بودید که صبر نداشته باشید؟یا مثل الان ماشاالله محکم بودید

من بعلت dfiخیلی خودمو درگیر کردم والانم که فیبروم دارم همش نگرانم که باردارنشم وفیبرومم بزرگ بشه 

میگم طب سنتی بهم گفت فیبروم ۳سانت رو میشه با پیاز درمانی درمان کرد ....نظر شما چیه؟اینکار رو بکنم؟