2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
وااای دقیقا مثل منی طبیعی هم باردار شدم بتام رفت بالا افت کرد ای وی اف هم کردم رفت بالا افت کرد ک دک ...

من برا این ماه از ابن سینا وقت گرفتم که برم آزمایش های ایمنی و انعقادی و بدم هیسترو هم انجام بدم معلوم بشه از چیه این سقطا،حالا من فکر میکردم با هیسترو اگه عفونت هم باشه خوب میشه،من اصلا فکر نمیکردم دلیل سقطام این باشه،  بدن منم مقاوم شده نسبت به آنتی بیوتیک، بخدا اصلا موندم چیکار کنم، به شما دکتر پردنیزولون داده این قرص برا چیه عفونت و درمان میکنه 

عزیز چه دارویی برای دی اف آی استفاده کردین؟ 

ساشه آندروفرتی و موتیلیتی بووست و اسیدفولیک ۵ و ویتایم ای و امپول هاش ام جی و ژل رویال اصل و حذف سرخ کردنی خوردن غذای سالم ومقوی و ۸بار شست وشو ب ی ض ه با اب سرد تو روز و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   ببخشید عزیزم من متفورمین روزی سه تا میخورم برایه تنبلیم تقویتی هم اینوفولیک میخورم ولی تخمدونام بعضی وقد ها تیر میکشه اصلا سابقه نداشته به نظرت برایه چیه ؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اخه یه سریا میگن حس ترکیدن حباب داشتن توهفته های ۱۲ و۱۳ منم میگم نکنه برای من تنبله 😁من جفتمم قدامی ...

منم فردا 16 هفته میشم ولی هیچی حس نمیکنم. سرچ کردم گفته شکم اولی ها 18 تا 20 هفته احساس میکنن اغلب. ولی شکم های دوم به بعد معمولا هفته 16

من هنوز فولیک 5 هم میخورم برای مشکل انعقادی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه یه سریا میگن حس ترکیدن حباب داشتن توهفته های ۱۲ و۱۳ منم میگم نکنه برای من تنبله 😁من جفتمم قدامی ...

منم جفتم قدامیه عزیزم شاید واسه همون حس نمیکنیم 

منم گفتم اهن داره مولتی ویتامینم گفت اون کمه جدا نوشت باز 

زیاد سخت نگیر دکترا هرکدوم یه جور برنامه دارن برای خودشون

خدایا شکرت 
شماهمین ماه گونال گرفتین؟

نه عزیزم.بهمن ماه بود که همه جارو گشتم تا پیدا کردم.برای شما هم حتما دکترتون با توجه به پاسخ تخمدانی دارو تجویز کرده به پزشکتون اعتماد کنید ومثبت فکر کنید.ان شاالله با اولین انتقال مامان دوقلوها میشی👫

عزیزم میکروی سوم بود..... عزیزم برا تغذیه اکیدا توصیه میکنم از رژیم غذایی کسی تقلید نکن چون مثلا خی ...

عزیزم منم آندومتزیوز دارم و شوهرم سالم. توی سیکل ای وی اف هستم لطفا میشه راهنماییم کنی چی کنم هایپر نشم؟؟و اینکه چطور طبعمو بشناسم که مواد غذایی مصرف کنم که انتقالم مثبت شه؟؟

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
ِعزیزم ایشالا مثبتی...دکتر منم کتابیه😍من از شهرستان میام از من ۱۰تا تخمک گرفت و ۸تا جنین فریز   ...

عزیزم بسلامتی انتقال بدی من ۱۲تا جنین داشتم ۶تاشو فرستادم پی جی اس فقط یک پس سالم بود که شنبه ۳ آبان انتقال دادم توکل بخدا

خخخخخخخخخ دیگه در این حد نمیدونم گلی چون طرف خواهر دوستم بوده ولی حالا من مغزم منحرف شده، بقیه قطعا ...

چه خوب که به کسی رو نداده بودین

ما جاریم زنگ میزد میگفت همه میگن شما کاشتین😈؟

منم میگفتم همه هر جور دوست دارن فکر کنن😒

حالا خودش رفته بود همه جا گفته بودا

ولی خدا روشکر یه اتفاقایی افتاد که اگر کسی شکی هم داشت شکشون برطرف شد😊

چه خوب که به کسی رو نداده بودین ما جاریم زنگ میزد میگفت همه میگن شما کاشتین😈؟ منم میگفتم همه هر ج ...

چقدر بعضیا بی شخصیتن واقعا 

یعنی با اینکارش خواسته بگه من شخصیت ندارم به طور غیر مستقیم

منم میدونم سخته ولی دیکه باهمه ولی پرستارمن نمیتونم بگیرم 

ان شالله باردار بشی دنیا بیان.خدا خودش کمکت میکنه

منم هیچ کس رو نداشتم دلم خوش باشه بیاد کمکم.هزینه های ای وی اف هم طوری بود که دستمون حسابی خالی کرد.توی هزینه خود بچه ها هم مونده بودیم.نمیتونستم به پرستار فکر کنم حتی

ولی خودش کمکمون کرد

الان با کمک اون بچه ها رو کهنه میکنم.حساب میکنیم همین هزینه ای که قرار بود پوشک بخریم رو میدیم به پرستار..تازه یه مبلغی هم اضاف میاد😅