2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آخه مامای خود دکتر نصر تو بارداری بهم گفت پیش دکتر غدد هم برم. راستش من جات بودم پیش یه دکتر غدد هم ...

البته یچیزیم بگم من دارم از رحم جایگزین استفاده می کنم به دلایلی ودراصل این خانوم تیروئیدش ۳.۴ میگم شاید چون قبلا بچه بدنیا آورده مهم نیست

خدایا به امید تو
آخه مامای خود دکتر نصر تو بارداری بهم گفت پیش دکتر غدد هم برم. راستش من جات بودم پیش یه دکتر غدد هم ...

منم با ماما صحبت کردم وچون دارم هزینه می کنم می خواستم خودش بگه بفرستمش دکتر غدد ولی حرفی نزد نمی دونم چیکار کنم

خدایا به امید تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما دکترم گفت اشکال نداره تیروئید ۳.۴ مهم اینه زیر ۴ باشه پس چرا دکترقبلیم می گفت زیر ۲ باشه حتما ...

بستگی ب رنج ازمایشگاه داره مثلا رنج ازمایشگاهی ک من ازمایش دادم پنج و نیم بود دکتر بهم گفته بود دو ونیم باید بشی. رنج ازمایشگاه یه نفر دیگهچهار و نیم بود همون مذکز بهش گفته بود باید دو بشی... من رفتم دکتر غدد یک ماهه عددم از پنج شد یک. هر روز صبح ناشتا یه دونه لووکسین پنجاه خوردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم با ماما صحبت کردم وچون دارم هزینه می کنم می خواستم خودش بگه بفرستمش دکتر غدد ولی حرفی نزد نمی دو ...

@زینبی_بابا      

عزیزم لطف میکنی این دوستمون رو راهنمایی کنی؟

این توضیحشه:

البته یچیزیم بگم من دارم از رحم جایگزین استفاده می کنم به دلایلی ودراصل این خانوم تیروئیدش ۳.۴ میگم شاید چون قبلا بچه بدنیا آورده مهم نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بستگی ب رنج ازمایشگاه داره مثلا رنج ازمایشگاهی ک من ازمایش دادم پنج و نیم بود دکتر بهم گفته بود دو و ...

رنج آزمایشگاه ۴.۳ بود واسه این خانوم شد ۳.۴نمی دونم به خدا گیج شدم می خواستم امروز بفزستنش دکتر غدد ولی دیدم ماما اینطوری گفت میگم حتما مهم نیست ولی خب یکمم دودلم

خدایا به امید تو
بستگی ب رنج ازمایشگاه داره مثلا رنج ازمایشگاهی ک من ازمایش دادم پنج و نیم بود دکتر بهم گفته بود دو و ...

منم سری آخر نزدیک به 3 بود تو بارداری. دکتر غدد گفت به جای یه 25 روزی 1 دونه 50 بخورم. 15 آبانم دوباره برام آز نوشت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
رنج آزمایشگاه ۴.۳ بود واسه این خانوم شد ۳.۴نمی دونم به خدا گیج شدم می خواستم امروز بفزستنش دکتر غدد ...

مهمه. حتما برو. چون قراره آی وی اف یا میکرو کنی مهمه. داروشم هزینه ای نداره یه شیت صدتایی پنج هزار تومن شد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم سری آخر نزدیک به 3 بود تو بارداری. دکتر غدد گفت به جای یه 25 روزی 1 دونه 50 بخورم. 15 آبانم دوبا ...

پس شاید امروز فرستادمش دکتر غدد الان بنده خدا میگه دکتر گفته اشکال نداره تو داری منو می فرستی نمی دونم🙈

خدایا به امید تو
منم سری آخر نزدیک به 3 بود تو بارداری. دکتر غدد گفت به جای یه 25 روزی 1 دونه 50 بخورم. 15 آبانم دوبا ...

عه واسه شما هم همین دوز بود. خب پس بنظر من کاربر نینمون 20 هم یک ماه مصرف کنه و بعد بره ازمایش بده😬😁 چون دکترم ک بره بهش همینو میده

مهمه. حتما برو. چون قراره آی وی اف یا میکرو کنی مهمه. داروشم هزینه ای نداره یه شیت صدتایی پنج هزار ت ...

می دونم خودن دارم هنوز می تورم ولی چرا باید دکترربگه مهم نیست چندبارم پرسیدم از ماما گفتم دکتر قبلیم می گفت باید زیر ۲ باشه گفت نه مهم اینه زیر ۴ باشه

خدایا به امید تو