2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه از ازدواجشون تا بچه دار شدنشون چندسال طول کشید؟ ببخش هی سوال میپرسم😄.میخوام بدونم کسی به منم ش ...

خخخخخخخخخ دیگه در این حد نمیدونم گلی چون طرف خواهر دوستم بوده

ولی حالا من مغزم منحرف شده، بقیه قطعا مثل من نیستن🙈🙈🙈😅😅😅 

از بس دنبال دوا درمون بودم باورم نمیشه حاملگی طبیعی یعنی چی 

ما 7 سال بعد بچه دار شدیم، ولی یک نفر هم شم نکرد، چون اولش دانشجو بودم، بعدم طرح و بعدم کار و... تازه با همسرم هماهنگ کرده بودیم اگر نشد تخصص خوندن رو بهونه کنیم😁😁😁😁 ولی در کل به کسی رو ندادیم از این سوالا بپرسن، چون سریع می‌فهمیدن دارن فضولی میکنن و ما هم از آدمای فضول خوشمون نمیاد😈😈😈😈

سلام به همگی من روز 11 انتقال جنین هستم صبح ترشح سفید داشتم با یه لکه خون بنظرتون چی میتونه باشه ؟&n ...

امان از این لکه بینی ها

منم امروز نهمانتقالم صبح یه لک قرمز رودستمالم بود

وقتی لک نداری هی میگی کاشکی لک داشتم وقتی داری استرس داری خدا خودش کمکمون کنه 

عزیزم دوز داروهاتو نگفته چند باشه از کی،شر‌وع میکوی به سلامتی

سلامت باشی. هنوز نرفتم عزیزم. اگه این ماه بخام اقدام کنم باید این هفته برم، اگه هم نتونستم برم ماه اینده میرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم چون جنین ماه های اول غده تیروئید نداره واسه همین پزشک ها میگن حتما باید زیر دو باشه که بارداری ...

دکترم دکتر نصر میگه مشکلی نداره نمی دونم پیش یه دکتر زنان هم رفتم شهر خودمون اونم گفت مشکلی نداره ولی قبلا پیش دکتر قبلیم که میرفتم دید تیروئزدم ۳ گفت برو پیش دکتر غدد باید بیاد پایین ولی این نگفت یعنی حرفشونو گوش نکنم برم دکتر غدد

خدایا به امید تو
سلام عزیزم.از نت شماره اطلاعات دارویی شهر خودتون رو پیدا کن تماس بگیر اول ببین داروخانه ای تو اصفهان ...

سلام عزیزم. چ جالب ممنون راهنمایی کردی. اطلاعات اصفهان هیچ داروخونه ای موجود نداشت. هفته گذشته هم یکی از دوستای تاپیک اطلاعات تهران برام سوال کرد. فکر نمیکنم گیر بیاد. اما باشه الان میرم مپرسم ببینم با تهران چطور میتونم تماس بگیرم.

آره احتمالش هست گونال ننویسه.نظر یکی از دکترا این بود ک هم روی تعداد و هم کیفیت تاثیر داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکترم دکتر نصر میگه مشکلی نداره نمی دونم پیش یه دکتر زنان هم رفتم شهر خودمون اونم گفت مشکلی نداره ول ...

آخه مامای خود دکتر نصر تو بارداری بهم گفت پیش دکتر غدد هم برم. راستش من جات بودم پیش یه دکتر غدد هم میرفتم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم