2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
دعاکن برامنم دوقلودختر وپسربشه نمیخواد دوباره این مراحلوبرم

ان شالله زودی صاحب یه دوقلوی ناااز دختر و پسر بشین.

بیای اینجا بگی دارم از بیخوابی دیوونه میشم😄

من بعد اینکه از چله زیارت عاشورای کامل !! نتیجه گرفتم به همه حاجت دارا توصیه میکنم همینو بخونن.محاله جواب نگیرن

البته بگم به هر کی پیشنهاد دادم گفتن سخته و نمیتونیم وقت بذاریم😒

حالا یک ساعت بیشتر نمیشه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله زودی صاحب یه دوقلوی ناااز دختر و پسر بشین. بیای اینجا بگی دارم از بیخوابی دیوونه میشم😄 م ...

نه بچه اروم‌میخوام من خیلی خابالوام وخوابم سنگینه.شوهرم میگه ۵  ۶ تا بشه به کمتر سه تاراضی نمیشه.من براینکه دوباره بارداری وزایمان تجربه نکنم‌میگم دوتاباشه

یا رب العالمین
منم سینه هام فیبروکیسته یکمی درد داره همیشه وقبل پریوددردناک وسنگین میشد ولی با دارو ها تغییری نکرده ...

عزیزم شرمنده شما تو این مدت رابطه هم دارین؟

اصلن رابطه خوبه یا خطرناکه واسه سیکلمون؟

عزیزم شرمنده شما تو این مدت رابطه هم دارین؟ اصلن رابطه خوبه یا خطرناکه واسه سیکلمون؟

من نه نمیدونم ولی بچه ها گفتن تخمدان بزرگ‌میشه کار سنگین نکنیدمنم‌هیچکاری نمیکنم  بهم فشار نیاد

یا رب العالمین
من نه نمیدونم ولی بچه ها گفتن تخمدان بزرگ‌میشه کار سنگین نکنیدمنم‌هیچکاری نمیکنم    بهم فش ...

😁 آره منم چون کیست دارم بخاطر پیچش تخمدان دکترم گفت کار سنگین نکن. پس اون کار سنگین محسوب میشه🙈

کورتون مثل پردنیزولون دادن بهش.درمان داره نگران نباش اصلا

عزیزم رفتم دکتر غدد. گفت بخاطر اینکه تیروییدت نرماله، بالابودن خودایمنیت مشکلی نداره و بدون تجویز دارو، بهم معرفی نامه میکرو داد. بعد ازش پرسیدم یکی از دوستام گفته روی تعداد و کیفیت تخمک یه نفر اثر گذاشته و پوچ شده. گفت اون شخص تیروییدش غیرنرمال و خودایمنیش بینهایت بالا بوده و ...

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
😁 آره منم چون کیست دارم بخاطر پیچش تخمدان دکترم گفت کار سنگین نکن. پس اون کار سنگین محسوب میشه🙈

من دکترچیزی نگفت منم اینجاشنیدم دیگه خودم اونو کارسنگین حساب میکنم خوب به ادم فشارمیاد  

یا رب العالمین
عزیزم نگران نشو احتمال خیلی خیلی زیاد لک لانه گزینی هستش به مرکزت زنگ بزن دوز شیافتو زیاد می کنن. من ...

خدا ازدهنت بشنوه 

بله زنگ زدم گفتند دوتا شیافت آندومترین بزار

صبح وشب هم آمپول پروژسترون

دعام کن

دوستای عزیز تهرانی

اگه وقتشو دارید لطفا یه زحمتی برام بکشید

با شماره 1490 تماس بگیرید. فکر کنم شمارشو درست گفتم

برام بپرسید تهران کدوم داروخونه گونال موجوده؟ اگه بتونین امروز بهم بگید ممنون میشم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا ازدهنت بشنوه  بله زنگ زدم گفتند دوتا شیافت آندومترین بزار صبح وشب هم آمپول پروژسترون دعا ...

مام من از مرکزم پرسیدم گفت روز هشتم حساب میشم شنبه انتقال دادم گفتم پس چرا هفدهم آزمایش نوشتین گفت چون با اجازه ت ۱۶ام جمعه ست🙄🙄🙄

وا ناراحتی چرا پس  انشاالله که لانه گزینی من که لک ندیذم‌چی بچه ها کسی بوده لک نبینه مثبت بش ...

راستی اخرش سردرنیاوردیم از این حساب کتاب روزا

ولی فکرکنم امروز من هشتمم شما نهم